Horoscop zilnic: 5 septembrie 2019

Joi, 05 Septembrie 2019, ora 07:21
7703 citiri
Horoscop zilnic: 5 septembrie 2019

Fecioara

Ziua este favorabila treburilor gospodaresti si relatiilor cu membrii familiei. Ocupa-te serios de curatenii generale, reparatii curente sau de planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale. Rezuma-te doar la planuri si lasa cheltuielile mari pentru casa pentru o alta perioada mai favorabila. La prima vedere, relatiile cu membrii familiei sunt bune, insa la o a doua vedere ar fi bine sa nu intervii prea mult in viata celorlalti.

Balanta

Se intrezaresc intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Totusi, din cauza diferentelor de opinie si a comunicarii viciate, aceste relatii se pot destrama usor acum. Bine ar fi sa te rezumi la discutii usoare, de rutina, si sa eviti provocarile celorlalti. De asemenea, astazi este posibil sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, fie in scop profesional, fie se iveste o invitatie la cineva drag. Informatii deosebite din si despre strainatate.

Scorpion

Ziua iti aduce informatii deosebite referitoare la bani, cadouri si despre imbunatatirea conditiilor de munca de la serviciu. Sunt aspecte marunte, castiguri momentante, dar suficiente incat sa-ti bucure sufletul si sa-ti rezolvi unele treburi personale de pe urma castigurilor de astazi. Pe de alta parte, ai grija ca energia vitala este fluctunata, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de activitati de rutina.

Sagetator

Contextul astral de astazi iti confera stralucire, spor in toate si voie buna. Sunt momente in care tensiunea psihica slabeste considerabil, iar asta te ajuta sa te bucuri din nou de viata si de evenimentele ei. Ar fi bine sa incepi o dieta de sezon, un program de intretinere corporala, sa-ti faci ordine prin garderoba, sa mergi la o sedinta de masaj sau la un tratament cosmetic. Fii mai atent cui te destainui si mai putin ingaduitor cu ceilalti!

Capricorn

Energia zilei te imbie la retragere din forfota inconjuratoare. Se evidentiaza oboseala acumulata, asa incat fii discret si ocupa-te de treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila, insa evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Rezerva-ti momente de odihna si plimbari in aer liber. O discutie de taina cu cineva drag si de incredere iti poate oferi informatii pretioase legate de locul de munca in care activezi.

Varsator

Zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Unii apropiati te pot provoca pe subiecte mai vechi, rascolindu-ti astfel sufletul. Evita sa dai replici, insa nici nu iti divulga parererile despre oameni si evenimete trecute sau prezente. Ar fi bine sa iti faci ordine in anturajul apropiat si sa te debarasezi de personajele care iti pun bete in roate. Informatii desoebite referitoare la noi proiecte socio-profesionale si personale.

Pesti

Stralucesti astazi in ochii celorlalti. Faci impresie buna prin simpla aparitie in mijlocul lor, insa ai grija cum vorbesti. Reusesti sa impresionezi si sa atragi atentia si privirile sefilor sau autoritatilor. De aici sunt posibile discutii cu acestia fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal. Recomandabil este sa fii precaut in vorbe si sa te rezumi doar la dialoguri de rutina.

Berbec

Relatiile cu strainatatea sunt bune, iar discutiile cu cineva aflat peste mari si tari iti pot aduce informatii folositoare fie despre o calatorie pe care intentionezi sa o faci, fie despre studii sau locuri de munca in alte tari. Pe undeva exista blocaje legate de calatorii, insa lucrurile se vor aseza frumos si de folos tie. Ai rabdare, planifica, aduna informatii despre ceea ce doresti sa faci vizavi de tari straine sau despre studii si tine-le doar pentru tine deocamdata.

Taur

Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Ori primesti o suma de bani de pe urma unei colaborari, ori favoruri de la altii. Este o perioada in care te poti bucura si folosi de bani si bunuri comune cu partenerul de viata sau de afaceri. De asemenea, pot veni vesti bune legate de mosteniri sau partaje in cazul unui divort. Ai fi tentat de investitii, asocieri in afaceri sau imprumuturi, insa verifica totul cu atentie.

Gemeni

Partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii iti vor cere astazi atat prezenta, cat si sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Gandeste bine ceea ce vrei sa spui, pentru ca totul poate fi luat de bun. Perioada este provocatoare la capitolul relatii si discutii profesionale, de aceea evita sa vorbesti prea mult si sa dai sfaturi si indicatii. Rezuma-te la discutii generale, usoare, fara promisiuni, dezbateri sau decizii.

Rac

La serviciu este mult de lucru, insa se pare ca astazi se lucreaza cu placere si pe alocuri cu amuzament. Esti tentat sa apelezi la emotionalul celor din jur, insa nu se recomanda, deoarece contextul astral te poate expune unor situatii ridicole, daca apelezi la corzi sensibile. Sanatatea este vulnerabila pe intregul organism. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi de rutina. Ia in calcul odihna si o plimbare in aer liber.

Leu

Se pare ca astazi doresti mai mult ca oricand compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile neintelegeri, din cauza faptului ca dialogurile sunt dificile. Cu putin efort si bunavointa, totul poate fi readus pe fagasul cel bun. Pe de alta parte, rezerva-ti momente pentru a te ocupa de un hobby sau de o activitate draga sufletului tau. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o sueta surpriza.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#horoscop 5 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic