Horoscop zilnic: 5 decembrie 2019

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 10:57
12728 citiri
Horoscop zilnic: 5 decembrie 2019

Sagetator

Se intrezaresc activitati de anvergura in spatiul domestic. Discutiile cu membrii familiei vizeaza, pe de o parte, reparatiile si reamenajarile necesare casei. Insa, pe de alta parte, se vor aduce in prima plan si planurile pentru sarbatorile sezonului rece. Posibil ca din cauza unor responsabilitati profesionale sa te implici ceva mai putin in segmentul familial.

Capricorn

Se intrezaresc dialoguri si intalniri cu prieteni si rude apropiate. Schimbul de informatii vehiculat astazi in preajma ta va fi benefic pentru toata lumea si, mai ales, va avea efecte pe termen lung.

Profita de forta celor aflate si gandeste-te, pe indelete, la planurile tale de viitor. In mod special, segmentul profesional beneficiaza de pe urma zilei de astazi.

Varsator

Veniturile tale cresc astazi destul de mult. Pe de o parte, este posibil sa iei salariul, o prima sau cei dragi iti pot oferi cadouri si favoruri substantiale. Insa, pe de alta parte, sunt sanse bune de a descoperi variante noi de castig dintr-o activitate profesionala.

Ai incredere in intuitia ta si stai de vorba cu tine insuti, dar si cu cei care iti pot oferi sfaturi viabile.

Pesti

Este o zi minunata pentru tine, chiar daca domina stari de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care si-au epuizat experientele pentru tine.

In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate si o forta de care arareori dispui. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la cumparaturi sau lectureaza o carte amuzanta.

Berbec

Ziua te predispune la meditatii interioare, reflectii asupra vietii tale si la o mare dorinta de a evada in lumi paralele. Mentalul iti este agitat, astfel ca ar fi bine sa eviti subiectele solicitanate si relatiile care te obosesc.

Sunt posibile discutii aprinse cu rudele si prietenii apropiati, pe tema sanatatii tale. Fii prudent, odihneste-te si respecta sfaturile specialistilor in sanatate.

Taur

Prietenii te provoaca mult astazi. Insa si unele persoane din mediul profesional in care activezi vor dori multe de la tine. Pentru ca aceste persoane te solicita frecvent este posibil sa reactionezi destul de vehement.

Controleaza-ti starile de spirit si alege-ti cuvintele cu grija. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sambure de adevar.

Gemeni

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, astfel ca ar fi bine sa te pregatesti minutios pentru discutii cu sefii, sedinte programate in graba sau intalniri cu diverse oficialitati.

Ai charisma, forta in cuvinte si o prezenta de spirit care vor fi remarcate si apreciate de toata lumea. Evita sa fortezi nota sau sa te aventurezi pe terenuri putin cunoscute.

Rac

Schimbarile tale de dispozitie sunt cauzate de multitudinea de informatii care vor veni astazi spre tine intr-un ritm alert. Posibil ca planurile de calatorie sau de studii sa fie zadarnicite de factori greu de inteles si depistat acum.

Ar fi bine sa te adaptezi noilor situatii ivite si sa astepti alte momente favorabile pentru realizarea dorintelor tale.

Leu

Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesionala reprezinta temele principale de astazi. Totodata poti achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale.

Este bine sa analizezi temeinic lucrurile inainte de a face investitii majore cu efecte pe termen lung. Exista oameni in preajma ta care te pot sfatui de bine vizavi de segmentul financiar.

Fecioara

Relatia cu partenerul de viata este tensionata si are nevoie de modificari, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Din cauza unor indatoriri profesionale este posibil sa neglijezi serios aceasta relatie, astfel ca discutiile aprinse, acuzele chiar si ultimatumurile pot fi prezente. Se recomanda prudenta si discernamant in toate.

Balanta

Se pare ca te afunzi in treburile de rutina fie ale casei, fie ale locului de munca. Alege-le pe cele prioritare si usoare, deoarece organismul tau este obosit si are nevoie de ingrijiri speciale. Consultatiile si analizele medicale sunt teme de luat in calcul.

Pe de alta parte, o discutie cu cineva de incredere te poate revigora, dar iti poate oferi si informatii pretioase.

Scorpion

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Nemultumirile vizeaza bugetul si programul comun. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii deschis la sugestiile si dorintele celor dragi.

Este timpul sa lasi conservatorismul deoparte si sa accepti si alte fatete ale realitatii. Faptul ca ceilalti iti ofera prea putina afectiune sau atentie nu inseamna ca te apreciaza mai putin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 5 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic