Horoscop zilnic: 4 februarie 2020

Marti, 04 Februarie 2020, ora 09:17
12752 citiri
Horoscop zilnic: 4 februarie 2020

Varsator

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Veselia de care dai dovada va fi privita cu scepticism de catre cei din jur, insa tu o vei tine tot pe a ta.

Pe de alta parte, te vei gandi si la o mica aventura amoroasa. Relatiile cu copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. Dupa atata efervescenta, dupa-amiaza ocupa-te si de treburile casnice. Te asteapta demult.

Pesti

Preocuparile principale ale zilei sunt legate de casa, patrimoniu sau relatiile cu parintii. Iti poti face planuri pentru reamenajari interioare sau pentru o locuinta noua.

Pe de alta parte, este un moment bun pentru o curatenie generala. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar te vei descurca fara probleme. O vizita in locurile natale sau la parinti este binevenita. Pentru dupa-amiaza organizeaza o intalnire cu membrii familiei.

Berbec

Se contureaza drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, in locuri diferite. Totodata, planurile legate de formele de scolarizare pe termen scurt pot suferi modificari.

Rasturnarile de situatie te pot insoti intreaga zi, dar vei reusi sa realizezi ce ti-ai propus. Intalnirile sau dialogurile cu prietenii sau cu neamurile apropiate se pot dovedi interesante, iar factorul sufletesc va domina.

Taur

Elanul pe care il ai astazi in abordarea chestiunilor financiare este unul salutar. Te poti ocupa pe indelete de aceste lucruri si ai si succes.

Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie. Sunt lucruri marunte, ce-i drept, dar tocmai ele alcatuiesc farmecul vietii. Pe de alta parte, pot interveni ceva modificari in legatura cu banii sau bunurile materiale proprii, insa sunt doar aspecte de rutina. Dupa vanzoleala zilei, acorda-ti cateva momente de introspectie.

Gemeni

Este o zi cu chef de viata. Vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui. Este un moment bun pentru a te preocupa de propria persoana. Gandeste-te la talentele, hobby-urile pe care nu le-ai mai abordat demult si incerca sa le dezvolti.

Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti orientezi atentia si catre imbunatatirea personalitatii tale. Sfaturile si indemnurile unui prieten sau ale unei persoane mai in varsta iti sunt de bun augur.

Rac

Starile tale sufletesti fluctueaza mult. Dorinta de retragere din forfota vietii predomina intreaga zi. Asculta-ti sufletul si acorda-i momentele necesare. Este o zi potrivita unei autoevaluari, putand sa descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult in ungherele inimii.

La locul de munca sunt doar activitati de rutina. Se pot contura aspecte neplacute in aceasta zona, dar sunt pasagere.

Leu

Ziua este marcata de prieteni. Retine ca este vorba doar de relatiile de prietenie. Pentru alte tipuri de relatii nu este momentul. Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt interesante, dinamice si de folos.

Sigur ca si controversele sunt prezente. Rasturnarile de situatie te pot destabiliza putin, dar nu sunt aspecte majore si treci peste fara probleme. In a doua parte a zilei, organizeaza o plimbare in aer liber sau o mica agapa pentru cei dragi.

Fecioara

Recomandabil este sa te ocupi de cariera si de imaginea ta in societate. Pentru tine este un moment foarte bun de a te evidentia in anturajul profesional. Evident ca sunt posibile si situatii conflictuale, dar daca abordezi totul cu calm, prudenta si discernamant poti obtine rezultate exceptionale.

Nu te agita prea mult, intrucat stii foarte bine ca sanatatea este vulnerabila.

Balanta

Este o zi minunata pentru alcatuirea planurilor de calatorii in strainatate sau pentru studii pe termen lung. Sunt momente excelente pentru a-ti rafina mentalul cu subiecte filozofice si pentru dialoguri cu oameni eruditi.

Sunt posibile rasturnari de situatie, dar lucrurile se vor aranja pe un fagas bun. Relatiile parteneriale le vei aborda intr-o alta lumina, deoarece chiar poti trece peste toate animozitatile. Menajeaza-ti sanatatea si nu te entuziasma din orice.

Scorpion

Colaborarile iti dau de furca astazi din perspectiva financiara, astfel ca iti indrepti atentia catre segmentul financiar implicat in acestea. Recomandabil este sa te ocupi, pe indelete, de tot ce tine de banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau mosteniri.

Este o zi potrivita abordarii vietii din perspectiva disciplinelor neconventionale. Te poti gandi si la o schimbare in sistemul propriu de valori.

Sagetator

Este nevoie sa te ocupi de tot ce tine de parteneriate sau colaborari. Insa implicarea ta in relatiile cu ceilalti va face mare valva in jur. Este un moment proprice rezolvarii aspectelor legate de acest segment.

Sunt posibile situatii controversate, dar tocmai ele iti vor anima ziua foarte mult. Prudenta, disceramantul si rabdarea te pot ajuta enorm. Dupa-amiaza poti petrece momente placute alaturi de cei dragi.

Capricorn

Activitatile de la locul de munca iti ocupa intreaga zi. Muncesti cu placere, iti dai toata silinta, chiar daca plata lasa de dorit. Este interesant ca reusesti sa treci peste toate situatiile fluctuante ce se ivesc. Ceea ce este foarte bine.

Te vei descurca in orice situatie. Sanatatea este destul de incercata, insa consultatiile sau analizele medicale nu sunt recomandate astazi. Spre seara, acorda-ti cateva momente de relaxare.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#horoscop 4 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic