Horoscop zilnic: 30 septembrie 2019

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 07:21
10857 citiri
Horoscop zilnic: 30 septembrie 2019

Balanta

Este o zi cu stari contradictorii. Incepi ziua in forta, cu o mare dorinta de a rezolva toate treburile odata, insa pe masura ce orele se scurg, acest elan se diminueaza vizibil. Stapaneste-ti emotiile si fii prudent in relatiile cu ceilalti. Pot aparea provocari din partea prietenilor sau rudelor. Detaseaza-te de problemele celorlalti. Rezerva-ti dupa-amiaza pentru rasfat, fie la un salon de masaj, fie la un tratament cosmetic sau la coafor.

Scorpion

Minunata zi pentru introspectie si dialog interior. Sunt momente favorabile pentru o analiza serioasa vizavi de toate evenimentele din viata ta. Nemultumirile majore sunt legate de veniturile obtinute la un loc de munca, dar si de banii pe care ii ai la dispozitie impreuna cu un partener de viata sau un colaborator. Organismul iti este obosit, putandu-se accentua afectiunile mai vechi sau mai noi. Odihneste-te constient!

Sagetator

Efervescenta de care dai dovada va atrage multe priviri asupra ta. Sunt posibile altercatii cu prietenii, dar si cu persoanele care te protejeaza si te sustin in domeniul socio-profesional. Fii prudent si controleaza-ti reactiile, deoarece risti sa strici relatii bune. Pe de alta parte, se pare ca vin vesti bune din partea colaboratorilor sau se deblocheaza o activitate parteneriala mai veche. Cerceteaza bine situatia si decide zilele urmatoare.

Capricorn

Contextul astral de astazi te predispune la dialoguri aprinse cu sefii sau cu persoanele oficiale. S-ar putea sa fii nevoit sa explici modul in care iti indeplinesti indatoririle de la serviciu. Energia vitala este minima, asa incat pregateste-ti pledoaria cu atentie, folosind cuvinte putine, dar la obiect. Ti se pot aduce reprosuri mai mult sau mai putin fondate. Dupa-amiaza iti vei gasi linistea alaturi de cei dragi.

Varsator

Se contureaza plecari in strainatate, fie la studii, fie in scop turisitc. Dorul de duca este la cote mari si ai toate sansele sa reusesti, deoarece astrele iti favorizeaza demersurilor in acest sens. Ajutor important poti primi din partea prietenilor sau a protectorilor. Pot exista amanunte deosebite care sa iti impiedice planurile. Dupa-amiaza, sufletul tau are nevoie de relaxare printr-o activitatea spirituala.

Pesti

Este o zi buna pentru a-ti achita facturile, taxele sau pentru relationarea cu institutiile financiare. Exista multa forfota vizavi de banii si bunurile pe care le ai in comun cu altii, de aceea fii prudent. Sunt posibile pierderi financiare importante, fie din cauza partenerului de viata, fie din cauza unor mosteniri sau partaje. Ai mai multa grija de banii tai si evita sa cheltuiesti pe lucruri neimportante.

Berbec

Relatiile parteneriale sunt tensionate. Ar fi bine sa iti pui ordine in aceste segment de viata si activitate. Renunta la colaborarile sau la partenerii care nu iti mai sunt pe plac si orienteaza-te catre persoane mai potrivite tie in aceasta etapa de viata. Tensiuni exista si in cadrul relatiei cu partenerul de viata. Persoanele de sex opus iti pun multe bete in roate, iar daca acasa cu partenerul de viata ai discutii aprinse, de la aceste persoane ti se trage.

Taur

Inceputul saptamanii anunta multa treaba la serviciu. Colegii te solicita pentru diverse activitati profesionale, insa in dauna celor pe care le ai tu de indeplinit. Ocupa-te doar de ale tale. Sanatatea este subreda pe segmentele aparatului renal, de aceea dozeaza-ti eforturile. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale pe cat posibil. Rezerva-ti momente de odihna si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Gemeni

Relatiile sentimentale iti capteaza toata atentia astazi. Sunt posibile altercatii cu persoana iubita sau cu copiii, fie pe tema banilor si bunurilor administrate in comun, fie din cauza implicarii tale in activitatile profesionale. Este bine sa acorzi timp si resurse suficiente si pentru cei dragi. Altfel, acestia se vor instraina de tine foarte usor. Dupa-amiaza este favorabila activitatilor recreative sau unui hobby.

Rac

Este nevoie sa te ocupi pe indelete de treburile casei si de nevoile membrilor familiei sau ale unor rude apropiate. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca te implici prea mult in treburile rudelor, in treburile de la serviciu si prea putin in activitatile comune cu acesta. Fii prudent si tine cont de reprosurile celorlalti. Traversam o perioada buna, in care planurile tale legate de casa sau de patrimoniu familial pot prinde contur.

Leu

Intreaga zi esti tentat sa dai replica oricui pentru orice. Mentalul iti este bulversat, de aceea controleaza-ti starile. Evita semnarea documentelor, discutiile importante si deciziile majore. Relatiile cu cei apropiati sunt dinamice. Foarte usor se pot destrama relatiile vechi, insa de unele chiar ar fi bine sa de detasezi definitiv. Ziua iti mai poate aduce si multe drumuri pe distante scurte in scopuri diverse.

Fecioara

Debutul saptamanii iti aduce in atentie castigurile din munca desfasurata la serviciu. Este posibil sa primesti bani sau bunuri. Cu toate ca este vorba despre plata muncii depuse de tine, exista voci printre colegi care iti contesta meritele. Evita sa asculti, deocamdata, sfaturile sau indemnurile prietenilor sau protectorilor. Bazeaza-te doar pe intuitia ta si asculta-ti mai mult sufletul. Dupa-amiaza, ar fi bine sa te intalnesti cu membrii familiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic