Horoscop zilnic: 3 aprilie 2020

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 09:33
11467 citiri
Horoscop zilnic: 3 aprilie 2020

Berbec

Relatiile sentimentale iti pot da batai de cap, pentru ca esti foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijandu-ti astfel indatoririle fata de persoana iubita sau fata de copii. Este bine sa lasi deoparte alte activitati si sa te implici mai mult in capitolul amoros.

Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te imparti echitabil si in plan personal, si plan profesional.

Taur

Dorinta de a sta acasa, printre membrii familiei, este foarte accentuata. Pe de alta parte, ai si multe treburi gospodaresti restante. Astazi sunt momente favorabile atat pentru a dialoga cu cei dragi, cat si pentru a-ti rezolva tot soiul de chestiuni patrimoniale.

Totusi, la serviciu esti solicitat din plin, insa cu ajutorul colegilor te vei descurca foarte bine.

Gemeni

Este o zi cu forfota atat in plan personal, cat si in plan profesional. Foarte multe informatii se vor vehicula in preajma ta, insa nu toate iti sunt de folos.

Este bine sa fii prudent in comunicare, deoarece exista riscul sa vorbesti prea mult si fara rost. Chiar daca ceilalti te provoaca, dorind in secret sa-ti afle planurile, tu vorbeste doar strictul necesar.

Rac

Tema principala a zilei este legata de veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata. Se pare ca, in urma discutiilor cu un prieten sau cu o persoana care te sprijina in domeniul profesional, vei afla modalitati noi de a castiga mai mult.

Controleaza-ti reactiile si asculta ce ti se spune. Insa luarea deciziilor las-o pentru zilele urmatoare.

Leu

Alcatuieste planuri pentru cel putin o luna de acum incolo. Inspiratia pare ca vine dintr-o zona necunoscuta, insa vei constata ca sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie.

Persoanele din anturajul apropiat iti pot veni in ajutor cu informatii deosebite. Insa tu ar trebui doar sa asculti, sa iei aminte si sa consemnezi intr-un jurnal secret tot ceea ce doresti sa faci.

Fecioara

Este bine sa fii discret si sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. Provocarile din segmentul profesional sunt majore si, pe cat posibil, onoreaza-ti sarcinile de lucru, apeland chiar si la ajutorul colegilor.

Sanatatea este vulnerabila, insa evita consultatiile si analizele medicale, deoarece exista riscul unor erori greu de ameliorat.

Balanta

Este vremea relationarii cu prietenii, cu persoanele alaturi de care esti implicat in proiecte profesionale sau planuiesti sa te alaturi unora, dar cu acelea care sunt discrete si de incredere.

Se pot pune bazele unor colaborari interesante, de lunga durata, care vor implica si relatii cu strainatatea, fie prin colaboratori din alte tari, fie desfasurand tu activitati in locatii indepartate.

Scorpion

Iti sunt sustinute relatiile cu sefii sau cu persoanele care te pot sprijini in diverse proiecte personale si profesionale. Forfota din preajma ta te poate obosi mult, de aceea, fii purdent si selecteaza prioritatile.

Sunt posibile tensiuni in relatiile colegiale, asa incat este bine sa nu te bazezi pe ajutorul lor. Dupa-amiaza este favorabila dialogului cu membrii familiei.

Sagetator

Dorinta de comunicare este accentuata. Astfel ai sanse sa vorbesti cu multe persoane importante, deosebite, de la care poti invata subiecte interesante.

Pe de alta parte, iti sunt sustinute planurile de calatorii sau de instruire, necesare in domeniul profesional in care activezi. Fereste-te sa oferi sfaturi sau sa povestesti prea multe detalii personale despre tine.

Capricorn

Este o zi buna pentru a verifica bugetul de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa primesti ceva bani dintr-o colaborare, dar si partenerul de viata sau colaboratorii te vor sustine material.

Daca vei privi dincolo de aparentele cotidiene, vei constata ca incet, dar sigur ti se deschid alte variante de castig de la si prin altii. Totul este sa ai rabdare si sa cheltuiesti strictul necesar.

Varsator

Relatiile parteneriale sunt accentuate, datorita banilor si bunurilor pe care le folosesti si administrezi impreuna cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii.

Pe de o parte s-ar putea sa primesti tu sustinere materiala de la aceste persoane. Insa, pe de alta parte, tu la randul tau vei fi nevoit fie sa platesti restante, fie pur si simplu sa ajuti pe cineva drag aflat la nevoie.

Pesti

Ai multe si marunte de facut la serviciu, dar este nevoie sa fii prudent si sa-ti selectezi prioritatile.

Sanatatea este vulnerabila, mai ales pe segmentele sistemului circulator. Remediile naturiste, odihna, detasarea de neplacerile cotidiene sunt cele mai indicate. Este o perioada in care, daca nu ai facut-o inca, sa-ti iei o minivacanta alaturi de cei dragi.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#horoscop 3 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic