Horoscop zilnic: 29 noiembrie 2019

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 07:15
11414 citiri
Horoscop zilnic: 29 noiembrie 2019

Sagetator

Tu resimti tranzitul Lunii prin Capricorn in sectorul banilor obtinuti din munca proprie si al valorii personale. Esti foarte creativ si ingenios la "inginerii" financiare, dar nu iti asuma riscuri prea mari, caci rezultatele ar putea fi sub asteptarile tale.

Alege calea intelepciunii si a prudentei in ceea ce priveste investitiile financiare, fiind favorabile cele pe termen lung.

Capricorn

Luna e gazduita azi de zodia ta si isi pune amprenta asupra personalitatii tale. Ai putea lasa impresia unui om impunator, chiar autoritar, prin atitudinea vehementa pe care o abordezi.

Acasa sunt posibile discutii incordate care pot aduce dezbinare in sanul familiei. Instalatia electrica sau echipamentele electronice de la domiciliu iti pot rezerva surprize.

Varsator

Tu esti predispus de Luna in Capricorn la introspectie si meditatie, in izolare, ferit de ochii curiosilor. Traiesti emotii ravasitoare si foarte consumatoare energetic.

Cufunda-te in constiinta ta, da voie trairilor sa te patrunda si elibereaza frustrarile pentru a le putea constientiza si vindeca. Daca circuli cu masina, fii atent la drum si fii prudent in trafic.

Pesti

Modul tau de a socializa, de a te implica in activitati de grup primeste energie si dinamism datorita tranzitului Lunii prin Capricorn.

Adopti o atitudine extrem de serioasa, iar prietenii sau cei din grupul din care faci parte trebuie sa se supuna dorintelor tale, pe care le-ai putea exprima pe un ton autoritar. Fii cumpatat la cumparaturi, evita cheltuielile exagerate.

Berbec

Luna este astazi in zodia Capricornului si iti aduce incercari in zona carierei, a puterii. Sefii pun foarte multa presiune pe tine, au tot felul de solicitari, sunt foarte impozanti, distanti si greu abordabili, ceea ce poate ingreuna colaborarea.

Vezi-ti de treaba si accepta orice provocare, caci dispui de o minte sprintena si poti gasi solutii dintre cele mai ingenioase.

Taur

Tie, tranzitul Lunii prin Capricorn iti activeaza zona studiilor superioare, a principiilor morale si a idealurilor. Iei foarte in serios orice intreprinzi astazi, te implici trup si suflet si pretinzi acelasi lucru si celor din jur.

Poti atrage, pe neasteptate, situatii delicate prin care ai ocazia sa iti manifesti compasiunea si solidaritatea, iar acestea ar putea implica straini.

Gemeni

In cazul tau, Luna in Capricorn se oglindeste in zona transformarii si a regenerarii. Trairile tale interioare de astazi sunt foarte intense, ai capacitatea de a patrunde in esenta lucrurilor si esti imposibil de abatut de la calea ta.

Slabeste controlul, urmeaza-ti intuitia si permite lucrurilor sa se intample. Poti rupe brusc legatura cu un prieten sau cu cineva din anturaj.

Rac

Sustinut de pozitionarea Lunii in Capricorn, proiectata in zona relatiilor si a parteneriatelor, azi esti foarte hotarat si poti privi cu ochi limpezi la oamenii cu care esti in contact.

Profita de acest moment de luciditate pentru a-ti masura evolutia sociala si profesionala, iar in cazul in care nu te mai regasesti pe acest drum, asculta-ti inima si nu ezita sa iti croiesti o alta cale.

Leu

Stimulat de Luna in Capricorn, te dedici muncii, activitatilor de zi cu zi si relatiei cu colegii de munca sau subordonatii. Viziunea si planurile tale se intind pe termen lung.

Poti tria acum activitatile si parteneriatele care nu mai corespund principiilor sau idealurilor tale. Proiectele si parteneriatele in care alegi sa te implici sunt atent selectate si se consolideaza in timp.

Fecioara

Luna in Capricorn iti trimite influentele in zona iubirii si a copiilor. Ai tendinta de a-ti sonda inima pana la cele mai profunde si curate sentimente de care esti capabil.

Exteriorizarea trairilor tale nu este foarte usoara si este posibil sa te manifesti cu retinere sau stangacie. Poti suferi o pierdere materiala, dar se creeaza doar spatiu pentru ceva mai bun.

Balanta

Tu resimti predispozitiile tranzitului Lunii in Capricorn, cu precadere in zona familiei si a caminului. Faci planuri pe termen lung in ceea ce priveste amenajarea locuintei.

Componenta caminului isi poate modifica structura, fie cineva se muta in alta parte sau un nou membru al familiei s-ar putea instala la domiciliul tau, pe neasteptate.

Scorpion

Modul in care gandesti si comunici astazi poarta amprenta Lunii in Capricorn. Te manifesti cu sobrietate, profesionalism si nu iti place sa iti pierzi timpul cu lucruri marunte.

Esti destul de autoritar, este posibil chiar sa bati cu pumnul in masa pentru a te face ascultat. Nu prea ai control asupra programului tau si poti fi luat prin surprindere de evenimentele de la munca.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 29 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic