Horoscop zilnic: 28 noiembrie 2019

Joi, 28 Noiembrie 2019, ora 09:32
14055 citiri
Horoscop zilnic: 28 noiembrie 2019

Sagetator

Este o zi in care esti contra tuturor. Ai multa energie, pe care ar trebui sa o canalizezi spre activitati folositoare tie, dar si celorlalti. Evita critica excesiva, actiunile frivole si implicarea in treburile altora.

Sensibilitatea sufleteasca este la cote mari, asa incat fereste-te de persoanele care sunt pe unde diferite fata de tine. Discutiile cu cei dragi, in special cu membrii familiei, iti pot aduce liniste, alinare si sfaturi bune. Dupa-amiaza se recomanda odihna.

Capricorn

Contextul astral de astazi iti aduce informatii noi despre evenimentele in care esti implicat. Insa totul ti se dezvaluie pe cai neconventionale, asa incat fii atent la toate semnele.

In primul rand, despre banii obtinuti in urma muncii depuse de tine este vorba in cele aflate astazi. Fii prudent, deoarece exista multe conflicte ascunse, greu de remediat si inteles deocamdata in sfera profesionala. Ingrijeste-ti sanatatea in permanenta!

Varsator

Ziua anunta discutii aprinse cu prietenii, insa intr-un anume fel iti vor prinde bine. In primul rand, poti primi sfaturi bune despre cum sa iti modelezi personalitatea si cum sa iti trasezi alte planuri de viitor, mult mai potrivite tie in etapa de viata in care te afli.

Totusi, de unele persoane care ti-au fost prieteni pana mai ieri este cazul sa te desprinzi si sa fii deschis catre altele, care asteapta cuminti in fundalul vietii tale. Dupa-amiaza, odihneste-te si detaseaza-te de cotidian.

Pesti

Astazi, dialogurile si intrevederile cu sefii sunt tensionate. Este adevarat ca ai dreptate in cele sustinute si prezentate de tine, mai ales in sfera socio-profesionala, insa este dificil deocamdata sa fii crezut si sustinut fatis de ceilalti.

Ai incredere ca providenta are grija de tine din umbra si iti trimite ajutoare cand te astepti mai putin si prin cine te astepti mai putin. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o discutie amicala cu prieten drag.

Berbec

Discutiile pe teme filozofice, cu oameni experimentati in ale vietii, iti deschid noi viziuni asupra destinului tau. Intr-un fel greu de explicat, desi poate nici nu trebuie explicat, esti pus in situatii in care sistemul tau de valori si mentalitatea ta sunt rastalmacite.

Astfel, esti nevoit sa-ti gasesti alte baze morale si sa vezi situatiile cotidiene dintr-o alta perspectiva. Evita tendinta de a respinge ideile altora, de a fi prea critic si asculta si parerile altora.

Taur

Este o zi in care tot te mai gandesti la cheltuielile comune pe care trebuie sa le imparti cu altii. Ar trebui ca, macar din cand in cand, sa lasi pragmatismul deoparte si sa-ti indrepti atentia catre laturile mai putin vizibile ale vietii cotidiene.

Spre exemplu, daca ai cerceta la nivel ezoteric de ce te afli intr-o anume situatie financiara si ai incepe sa ai o alta atitudine fata de bani si implicatiile lor, ai observa ca viata ta ar fi mai usoara, iar banii ar sta mai mult in buzunarele tale.

Gemeni

Se intrezaresc discutii importante pe teme financiare, cu partenerul de viata sau de afaceri. Chiar daca, deocamdata, exista animozitati intre tine si ceilalti, animozitati care pornesc de la acestia, ai suficient sprijin astral de a intoarce lucrurile in favoarea ta.

Renunta la colaborarile nepotrivite, insa in mod amiabil. Dupa-amiaza, rasfata-i pe cei dragi cu mici cadouri sau stai de vorba cu ei si asculta-le cu interes doleantele.

Rac

In prima parte a zilei esti foarte harnic, atat la serviciu, cat si acasa, daca iti permite timpul. Indiferent ce munca desfasori, fizica sau intelectuala, este nevoie sa-ti folosesti mentalul si comunicarea. Vorbeste strict, direct si la obiect, deoarece exista riscul ca de la banalitati sa iasa o disputa majora.

Insa dozeaza-ti eforturile din toate punctele de vedere, pentru ca organismul tau este suprasolicitat de multa vreme, iar acum poate ceda usor.

Leu

Cu persoanele din anturajul apropiat se pot ivi discutii aprinse pe tema copiilor, a relatiilor sentimentale sau a modului in care iti petreci timpul liber. Gandurile si eforturile tale sunt indreptate catre alte sectoare de viata, in special in cele socio-profesionale, iar pe cei dragi i-ai neglijat mult in ultima vreme.

Astfel, s-a ajuns intr-un punct in care foarte usor se pot destrama relatiile sentimentale. Ocupa-te serios de latura afectiva a vietii tale!

Fecioara

O zi in care poti pune la punct detalii importante ale spatiului in care locuiesti. Se pare ca ai si bani, si sustinerea colegilor sau prietenilor. Insa membrii familiei se opun planurilor tale domestice. Poate au dreptate uneori, de aceea, gandeste-te la ceea ce iti spun acestia si tine cont si de sfaturile lor.

Dupa-amiaza este potrivita unei suete cu neamurile sau cu cineva drag sufletului tau. Evita sa-ti expui planurile de viitor. Unii te pot bloca in ceea ce vrei sa realizezi.

Balanta

Activitatile intelectuale, demersurile legate de serviciu si relatiile cu cei apropiati le poti aduce pe un fagas bun astazi. Chiar daca asta implica multa agitatie, concentrarea mentalului numai pe aceste chestiuni, pe masura ce se scurg orele zilei, vei vedea ca merita din plin toate eforturile.

Pe de alta parte, ai putea pune la punct si un plan de calatorii. Evita implicarea in treburile altora!

Scorpion

Din cauza unor nevoi domestice va trebui sa cheltuiesti o suma importanta de bani. Ocupa-te cu drag de tot ce tine casa si familie, pentru ca vei reusi sa te descurci onorabil.

Este adevarat ca in ultimele saptamani ai tot cheltuit pe diverse mai mult sau mai putin folositoare, insa providenta are grija in permanenta sa-ti refaca atat resursele energetice vitale, cat si cele materiale. Un membru al familiei iti poate oferi sfaturi financiare deosebite.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop 28 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic