Horoscop zilnic: 28 noiembrie 2018

Miercuri, 28 Noiembrie 2018, ora 08:05
4928 citiri
Horoscop zilnic: 28 noiembrie 2018

Sagetator

Ce bine ar fi daca nu ar exista obligatii sau indatoriri... Mai ales intr-o zi in care iti este atat de usor sa pornesti la drum - la orice nou drum, de altfel.

Nu uita ca poti visa cu ochii deschisi si ai capacitatea de a demara un nou proiect, chiar daca inca nu ai terminat ceea ce ai inceput, in trecut. Cu toate acestea, cu cat termini mai repede ceea ce te tine in loc, cu atat mai repede vei gusta libertatea.

Capricorn

Desi tendinta generala este aceea de a nu te preocupa deloc de ceea ce ai de facut, bine ar fi sa strangi toate faramele de energie de care dispui pentru a duce la bun sfarsit ceea ce deja ai inceput.

Este o zi in care trebuie sa tii pasul cu ceea ce se intampla in jurul tau. Si, mai mult decat oricand, bucura-te de surprizele de care ai parte; putine sunt cele care te vor supara.

Varsator

Parteneriatul cel mai important din viata ta - probabil relatia de cuplu - este "subiectul" dedicarii tuturor resurselor tale.

Chiar daca ti se pare ca nu ai de ales, incearca sa faci tot posibilul pentru ca intre voi sa fie armonie. O zi in care s-ar putea sa nu fii foarte fericit daca alegi sa ramai in afara grupului.

Pesti

Este posibil sa fii atat de sensibil, astazi, incat sa ajungi sa traiesti cu impresia ca fiecare dintre cei pe care ii intalnesti iti ascunde cate ceva. Spre sfarsitul zilei este posibil sa actionezi necugetat, grabindu-te sa concluzionezi inainte de vreme.

Asculta si parerile celor din jur, dar nu inainte de a stabili clar in care tabara esti.

Berbec

Pune-ti pe hartie ideile, organizeaza-ti planul de lucru si nu te mai opri din creatie pana nu vei obtine rezultatul dorit.

Este o zi a bucuriei, a voiosiei si a exprimarii prin arta, nicidecum o zi mohorata, de iarna. Nu te folosi de cuvinte spuse intr-o maniera exacerbata si nici nu incerca sa te impui intr-o maniera bruta.

Taur

Ar fi bine daca ti-ai dedica resursele si energia celor de acasa si caminului tau. O zi in care este nevoie de tine in locul cel mai important, in familie.

Daca poti face amenajari sau o reorganizare a spatiului de locuit in aceasta zi, ar fi un mod foarte placut de a-ti petrece ziua, o zi in care dragostea nu te va ocoli.

Gemeni

Nu prea poti face diferenta intre un gand spectaculos si o idee utopica. Cu toate acestea, ai parte de momente in care sclipirile de geniu vor fi mai proeminente decat de obicei, de aici si sfatul de a-ti nota toate ideile pe care astazi le ai; in viitorul apropiat le vei putea aduce in plan concret, incununat fiind de succes.

Rac

Ar trebui sa fie una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade. Ceea ce ar putea sa-i strice caracterul acesteia ar fi ca incepi sa le vorbesti tuturor despre ce anume te ingrijoreaza si despre cine te supara.

Poate ca nu ar strica daca ai alege o singura persoana pentru a-ti fi un confident de incredere. Cumpara-ti ceva ce de mult timp iti doresti, daca ai ocazia.

Leu

Ai nevoie de o atitudine foarte echilibrata, astazi - si asta deoarece ai la dispozitie prea multa putere interioara decat pot ceilalti duce.

O zi in care nu iti poti permite sa ii ignori pe cei din jur sau asteptarile pe care acestia le au. Scoate-ti masca si vorbeste din inima, este nevoie de multa dragoste si armonie in jurul tau...

Fecioara

Una dintre zilele in care te vei descurca mult mai bine daca vei actiona din spatele cortinei, fara a-ti face publice intentiile. Atunci cand ai ceva de spus, spune cuvintele cu un ton placut auzului, intr-o maniera cat mai placuta.

O zi in care ai parte de o multitudine de idei, care mai de care mai nastrusnice; interesanta este imaginea de ansamblu a acestora.

Balanta

Mai mult decat oricand, se pare ca este momentul pentru a socializa si pentru a-ti dezvolta o retea noua de amici si prieteni.

Cu toate acestea, incearca sa nu exagerezi, uitand sa mai si muncesti. In ceea ce priveste parteneriatele tale, cu cat ideile voastre sunt mai "ciudate" si neobisnuite, cu atat mai bucuros vei fi in urma rezultatelor actiunilor.

Scorpion

Astazi poti indeplini mult mai multe decat de obicei, in special la locul de munca. Se pare ca ai la dispozitie nu doar energie cat pentru o intreaga centrala nucleara, ci si un context favorabil exprimarii.

Toate vor fi bune si frumoase, mai ales daca iti vei da seama ca muncesti doar pentru tine, indiferent daca urmezi sau nu niste ordine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 28 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic