Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Horoscop > horoscop zilnic
A   A   A

Horoscop zilnic: 28 iunie 2019

Horoscop zilnic: 28 iunie 2019
Rac

Ziua este importanta la capitolul prieteni, conturandu-se intalniri si dialoguri interesante. Relatiile sentimentale vor intra intr-un con de umbra si acolo ar trebui sa ramana pentru o vreme.

Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost solutionate doar partial mai demult. Selecteaza informatiile pe care le spui altora despre tine. Un prieten iti va oferi solutii financiare bune.

Leu

Cariera profesionala si imaginea ta in ochii celorlalti sunt domeniile carora ar fi bine sa le acorzi atentie. Un sef iti poate reprosa ca iti neglijezi indatoririle de la locul de munca in favoarea intereselor personale. Incearca sa iti justifici actiunile in cuvinte putine, dar esentiale. Sunt momente pasagere si le vei depasi cu succes. Colegii de serviciu sunt de partea ta si iti ofera un sprijin deosebit.
Fecioara

Te-ai putea gandi la calatorii in tinuturi indepartate, insa se pare ca ai mai multe sanse la unele in apropierea casei. De asemenea, se pot pune probleme legate de formele de scolarizare necesare unui domeniu profesional in care ai dori sa activezi.

In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca iti poate fi implinita prin vizitarea unei galerii de arta sau a unei gradini botanice.

Balanta

Importanta zi la capitolul rezolvari financiare. Se pare ca primesti sprijin deosebit fie din partea rudelor, a partenerului de viata, fie dinspre segmentul profesional, un coleg are posibilitatea materiala de a te ajuta pe neasteptate.

Fii prudent si nu te hazarda in speculatii sau investitii pripite. Foloseste strictul necesar si nu acumula datorii suplimentare fara rost!
Scorpion

Ziua este propice relatiilor parteneriale si colaborarilor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Partenerul de viata iti poate face reprosuri si bine ar fi sa-l asculti.

Se pare ca va trebui sa-ti remodelezi modul de perceptie a celorlalti si felul in care te raportezi la evenimentele inconjuratoare. In cazul proiectelor la care lucrezi, verifica etapele si colegii implicati.

Sagetator

Eforturile iti sunt atrase de indatoririle profesionale de la locul de munca. Nu prea ai tu chef de lucru, colegii iti pun bete in roate, iar sefii parca nici nu exista.

Nu raspunde la provocari si ocupa-te doar de activitatile tale. Atentie ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului si secundar pe segmentele aparatului uro-genital. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te regulat.
Capricorn

Relatiile sentimentale sunt dinamice, insa daca iti inviti persoana iubita la o serata romantica totul se va rezolva excelent. Atentie la prieteni si protectori! Se pare ca revin in discutie unele conflicte vechi ce nu au fost solutionate bine la un moment dat.

Fii chibzuit in privinta banilor si nu te hazarda in cumparaturi extravagante. Sfaturile si sprijinul celor dragi sunt binevenite!

Varsator

Sunt momente bune de a te ocupa de segmentul domestic. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, insa sunt momente pasagere. In domeniul profesional in care activezi se pot reedita situatii vechi ce nu au fost intelese sau rezolvate corespunzator.

Sunt posibile dialoguri aprinse cu un sef, privind seriozitatea cu care iti indeplinesti atributiile de la locul de munca.
Pesti

Esti mai mult pe drumuri astazi. Ai multe de rezolvat in interes de serviciu. Fii prudent, intrucat sanatatea este destul de vulnerabila, mai ales pe segmentul capului. Incearca sa iti selectezi prioritatile si rezerva-ti timp si pentru sufletul tau.

Un prieten apropiat iti poate face destainuiri surprinzatoare legate de viitorul locului tau de munca. Nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Berbec

Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar incantatoare. O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Atentie ca energia vitala este la cote minime, asa incat dozeaza-ti eforturile.

Se pot repune in discutie aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomanda verificarea atenta a documentelor financiare si a bugetului.
Taur

Esti o mica vedeta astazi. Ai energie, dorinta de a te avanta in tot si toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalti. Relatiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti totul cu succes.

Evita discutiile in contradictoriu. In a doua parte a zilei mergi la un salon de intretinere corporala sau invita-ti prietenii la cina.

Gemeni

Dorinta de a sta doar cu tine insuti va fi evidenta astazi. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelatii legate de evenimentele si oamenii din preajma ta.

Sanatatea este vulnerabila. Exista varianta recidivarii unor afectiuni, legate de zonele aparatului uro-genital si gat. Relatiile cu colegii devin conflictuale si bine ar fi sa nu raspunzi la provocari. Odihneste-te mai mult!


Citeste pe Astrocafe.ro: ORACOLSCOP 11 - 17 noiembrie 2019
Facebook ShareTweet
 Vineri, 28 Iunie 2019, ora 08:04

 Articol citit de 4856 ori

Citeste si: