Horoscop zilnic: 28 februarie 2020

Vineri, 28 Februarie 2020, ora 09:13
9185 citiri
Horoscop zilnic: 28 februarie 2020

Pesti

Cauta compania prietenilor, mai ales in orele dupa-amiezei, pentru ca astfel poti afla informatii deosebite privitoare la gasirea unor noi posibilitati de castig din munca proprie.

Chiar daca unii doar te asculta sau schiteaza din cand in cand un mic gest, doar prin simpla actiune de a povesti altora, tu vei gasi solutii favorabile tie sau te vei lamuri pe deplin.

Berbec

Este posibil sa primesti cadouri interesante din partea cui te astepti cel mai putin sau deloc. Pe de alta parte, chiar si un cadou aparent neinsemnat, daca-l privesti cu atentie, vei observa ca este minunat si iti este de folos acum.

La randul tau, gandeste-te sa oferi cuiva drag ceva util sau invita-l in oras si plateste tu consumatia. Te vei bucura din plin.

Taur

Discutiile sunt frecvente astazi cu cineva care iti este drag si in care ai incredere. Controleaza-ti emotivitatea, lasa-i si pe celalalti sa vorbeasca si chiar poti urma sfaturile primite.

Sunt momente favorabile pentru a-ti revizui atitudinea fata de ceilalti, dar mai ales fata de natura inconjuratoare. Ingrijeste-ti sanatatea in permanenta si plimba-te regulat in aer liber.

Gemeni

Iti sunt favorizate discutiile secrete cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru ca esti misterios, tacut, oarecum absent in peisajul cotidian, cei dragi se pot ingrijora cu privire la starea de spirit sau de sanatate.

Echilibreaza-ti reactiile, atitudinea, vorbele, faptele si spune-le celorlalti ca ai nevoie de liniste si singuratate. Vei fi inteles si sprijinit in acest sens.

Rac

Se preconizeaza discutii cu prietenii, dar tema principala vizeaza fie problemele lor, fie situatiile profesionale comune. Schimbul de informatii este benefic pentru toata lumea, astfel ca bine ar fi sa-ti deschizi mintea si sufletul si sa discuti fara rezerve. Chiar daca unii vor doar sa vorbeasca banalitati, tu orienteaza discutia numai spre ce anume te intereseaza pe tine.

Leu

Dialoguri importante cu sefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor institutii. Este posibil sa participi la dezbateri publice, sa prezinti diverse subiecte, sa raspunzi la intrebarile celorlalti sau tu, la randul tau, vei pune intrebari celor care prezinta diverse teme profesionale. Lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca, evita santajul emotional si subiectivismul.

Fecioara

Calatoriile pe distante lungi si discutiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din strainatate, reprezinta temele principale ale zilei. Vei afla multe lucruri interesante si chiar te vei bucura de popularitate si succes.

Cineva din anturajul apropiat iti va cere sfaturi si opinii vizavi de situatiile de viata in care se afla. Vorbeste cu masura si la obiect!

Balanta

Discutiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil sa-ti displaca informatiile sau sfaturile primite vizavi de investitiile tale sau vizavi de castigurile pe care le poti obtine in urmatoarea perioada.

Intelept ar fi sa asculti cu luare aminte ceea ce ti se spune si sa te gandesti pe indelete. Ai sanse sa iti imbunatatesti situatia financiara.

Scorpion

Discutiile cu partenerul de viata sunt importante, de aceea, asculta-l cu atentie si nu te grabi in formularea opiniilor sau luarea deciziilor. Chiar daca te nemultumesc unele vorbe sau gesturi ale celorlalti, pe undeva exista o explicatie plauzibila pentru toate acestea.

Fii tolerant, intelegator si nu lua lucrurile prea personal. Sunt sanse bune de a aplana orice diferend.

Sagetator

Interesanta zi in plan sentimental. Probabil ca, in urma discutiilor sau evenimentelor din ultimele zile petrecute impreuna cu cei dragi, hotarasti sa te ocupi mai mult de tine, sa te relaxezi si sa iti revizuiesti atitudinea fata de iubire si implicatiile ei.

Un hobby te-ar ajuta sa te desprinzi de neplacerile cotidiene si pe deasupra te-ar ajuta sa intalnesti alti oameni.

Capricorn

Sunt momente bune pentru a te pune in valoare fata de membrii familiei, rude, dar si fata de prietenii apropiati. Spre orele pranzului vei depasi angoasele din mediul familial si vei observa totul cu alti ochi.

O discutie amicala cu cineva drag te va ajuta sa gasesti solutii optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent si evita critica excesiva!

Varsator

Dialogurile cu rudele sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebanuite, pentru ca tu sustii unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite.

Relaxeaza-te, asculta opiniile celorlalti si evita graba si orgoliul in luarea deciziilor finale. Este nevoie sa cooperezi cu ceilalti pentru a impaca pe toata lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#horoscop 28 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic