Horoscop zilnic: 26 noiembrie 2019

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 07:28
12781 citiri
Horoscop zilnic: 26 noiembrie 2019

Sagetator

Conjunctia Lunii cu Soarele, din cursul diminetii, se desfasoara in semnul tau zodiacal si are impact direct asupra personalitatii si temperamentului tau. Viziunea ta personala asupra a cine esti si asupra lumii in general se poate eleva acum si iti poti imbunatati modul in care relationezi, incepand cu tine insuti. Frecventa pe care iti gandesti viata poate capata noi sclipiri creative sau artistice.

Capricorn

In cazul tau, Luna Noua de astazi iti trimite binecuvantarea in sectorul spiritualitatii, al cautarii de sine. Incercarile pe termen scurt ar putea viza intarirea relatiei cu Dumnezeu, cu viitorul, dar si cu fricile tale cele mai ascunse. Te poti elibera de unele tipare mentale invatate in familie sau in trecutul personal, care te faceau sa pui frica inainte si astfel, ai putea deveni mai increzator in ziua de maine.

Varsator

Luna Noua de azi aduce un spirit de eliberare, reforma, originalitate si fraternitate. In ceea ce te priveste, se deschide o perioada propice pentru demararea unor noi proiecte care pot avea legatura cu strainii sau strainatatea. Anturajul tau este si el vizat, poti alege sa te inconjori de oameni optimisti, inteligenti si sinceri.

Pesti

Luna Noua in Sagetator se proiecteaza, in cazul tau, in zona carierei, a puterii si renumelui. Cariera ta poate inflori in perioada urmatoare cu conditia sa ti se ofere multa libertate, sa ai mana libera si sa implice cat mai multa munca de teren sau delegatii, poate chiar peste hotare. Dispui de o mare capacitate de a inova si ai putea castiga bani din surse avangardiste sau originale.

Berbec

Luna Noua in Sagetator se proiecteaza in cazul tau in zona filosofiei de viata, a studiilor superioare, dar si a strainatatii. Simti sa aprofundezi cunoasterea, sa iti largesti orizonturile si pentru asta este posibil chiar sa demarezi unele studii superioare, poate chiar un masterat, in strainatate. Asculta-ti si urmeaza-ti intuitia si cai nebanuite de evolutie se pot deschide pentru tine.

Taur

Pe tine, Luna Noua in Sagetator te stimuleaza in zona transformarii, a regenerarii, dar si a banilor obtinuti in colaborare. Poti cosntientiza acum unele convingeri sau principii morale, in baza carora preferai sa actionezi de unul singur, sa fii independent. Poti deveni mai receptiv, esti provocat sa inveti sa primesti si sa imparti atat bunurile materiale cat si cunoasterea sau castigurile financiare.

Gemeni

Tie, Luna Noua de astazi iti energizeaza relatiile, parteneriatele oficiale si mariajul. Modul tau de a crea si intretine relatii, primeste o noua modalitate de abordare, mai optimista, mai deschisa si poate chiar mai sincera. Inveti acum sa acorzi spatiu si libertate, fara a te distanta. Esti inclinat spre flirt, aventura si poti crea noi conexiuni sociale, cu oameni iesiti cu totul din tipare.

Rac

Luna Noua de astazi iti trimite energie in zona muncii, a rutinei zilnice si a sanatatii. Acest eveniment astral te sprijina sa renunti la control sau inversunare, in ceea ce priveste programul tau zilnic. Fii receptiv la ce se intampla in jurul tau si invata sa primesti sfaturile sau sprijinul celor cu care colaborezi. In ceea ce priveste cariera si renumele tau se pot produce schimbari neasteptate, de bun augur.

Leu

Luna Noua vizeaza, in cazul tau, relatia cu persoana iubita, cu copiii si iti da multa energie fizica. Se deschide o perioada in care astrele te sustin sa devii mai iubitor, relaxat si mai ingaduitor cu tine insuti, dar si cu cei dragi. Consuma-ti energia fizica de care dispui prin sport, plimbari in aer liber sau dans. Relatia de iubire poate capata mai multa pasiune sau, daca esti singur, cineva ti-ar putea cadea cu tronc.

Fecioara

Sub influenta Lunii Noi, tu poti genera schimbari legate de camin sau de relatia cu membrii familiei ori cu trecutul personal. Fa-ti timp sa cugeti asupra evolutiei tale, fii recunoscator pentru parcursul tau de la nastere si pana azi, lasa trecutul in spate si indreapta-ti atentia, cu incredere, spre darurile pe care ti le rezerva viata, zi de zi. Acorda-ti tie libertatea de a face ce-ti dicteaza inima si vei putea fi mai ingaduitor si cu familia.

Balanta

Luna Noua de azi se face resimtita, in ceea ce te priveste, in zona gandirii, a mentalitatii si a comunicarii. Este un moment propice sa pui in practica studiile si cunostintele acumulate. Poti constata chiar ca ai acumulat suficient si ca poti trece la pasul urmator, de a transmite mai departe sau chiar de a preda. Te-ai putea implica in noi contracte sau parteneriate, foarte originale, cu mare potential.

Scorpion

Pentru tine, Luna Noua in Sagetator poate aduce o relaxare in ceea ce priveste grija zilei de maine, a resurselor financiare necesare traiului de zi cu zi. Poti deveni mai increzator in fortele proprii si gandind pozitiv, constructiv, atragi si fortele Universului care te sustin intr-un mod subtil. Chiar daca poate acum cheltui mai multi bani, iti aduc mai multa bucurie decat daca i-ai tine in buzunar.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 26 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic