Horoscop zilnic: 25 noiembrie 2019

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 07:07
10947 citiri
Horoscop zilnic: 25 noiembrie 2019

Sagetator

Daca in primele ore ale zilei, esti orientat catre dialoguri cu prietenii, spre pranz, starea de spirit se va schimba total. In urma celor petrecute in zilele weekendului, ai nevoie de o retragere din prim-planul vietii cotidiene.

Se contureaza o perioada in care oboseala isi va spune cuvantul. Odihneste-te, mananca sanatos si plimba-te mai mult in aer liber. Lasa-ti gandurile sa hoinareasca printre amintiri, pentru ca astfel vei reusi sa deslusesti itele prezentului si sa-ti aranjezi viitorul asa cum vrei tu.

Capricorn

Prima parte a zilei este marcata de chestiunile profesionale, in special cele in care joci un rol principal cu multa raspundere si activitati de anvergura. Bine este sa iti indeplinesti sarcinile de lucru cu inima deschisa, pentru ca deja ti se pregatesc venituri salariale ceva mai mari, favoruri sau conditii de munca mai bune.

Dupa-amiaza, un prieten te invita la o discutie amicala intr-un ambient placut. Descarca-ti sufletul fata de acesta si tine cont de sfaturile primite.

Varsator

Stralucirea pe care o emani acum va atrage in preajma ta multi admiratori, dar si persoane care au nevoie de sprijinul tau. Mai ales in prima parte a zilei vorbesti bine, iti poti folosi talentele pedagogice cu succes si astfel sfaturile tale vor fi de un real folos celorlalti.

De la amiaza vor incepe intrevederile cu sefii sau sedinte oficiale pe teme profesionale. Fii prudent, pentru ca exista un risc crescut de contradictii verbale care foarte usor se pot transforma in sanctiuni pe termen lung.

Pesti

Periodic iti vine un dor de duca greu de stapanit. Astazi iti sunt favorizate dialogurile cu persoanele aflate in strainatate si demersurile legate de calatorii. Ai prieteni buni care te sustin cu sfaturi bune, ba chiar si cu ajutor material.

Pe de alta parte, ar trebui sa lucrezi la rafinarea mentalului tau, abordand cursuri de lunga durata, lecturi sprituale si vizite regulate in librarii, la targuri de carte sau la expozitii de arta. Dupa-amiaza se recomanda un masaj sau un tratament cosmetic.

Berbec

Este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Disputele pe tema banilor si bunurilor administrate in comun cu partenerul de viata sau de afaceri vor fi frecvente zilele acestea.

Poate ca cei din prejama ta cheltuiesc prea mult, pe lucruri inutile, din punctul tau de vedere. Planurile tale de afaceri si investitii au mai mult tenta profesionala si de aici cei dragi se pot necaji. Sfatuieste-te cu un prieten specialist in finante vizavi de capitolul financiar.

Taur

In prima parte a zilei, esti ocupat cu treburile de la serviciu. Fii prudent, deoarece starea sanatatii tale este precara. Evita eforturile fizice si intelectuale prea mari.

La orele pranzului intervin chestiuni parteneriale. Sunt posibile altercatii atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri. Neintelegerile pornesc in primul rand de la viziunile diferite pe care le aveti fiecare, vizavi de activitatile profesionale pe care trebuie sa le desfasurati impreuna. Fii prudent si tine cont si de parerile celorlalti.

Gemeni

Daca in prima parte a zilei inca mai resimti ecourile distractiilor din weekend, de la pranz se schimba situatia si trebuie sa fii prudent si prezent la serviciu. Avalansa din sfera muncii care se declanseaza astazi te antreneaza in activitati profesionale multiple.

Colegii mai mult te incurca, iar sefii iti sustin doar moralul. Munca propriu-zisa va trebui sa o realizezi tu mult si bine. Te pot necaji unele afectiunile vechi. Evita consultatiile si analizele medicale, pentru ca pot aparea erori greu de remediat.

Rac

O zi cu suisuri si coborasuri in sfera relatiilor sentimentale. Este posibil ca cei dragi sa iti ceara prea mult atat din punct de vedere material, cat si afectiv. Cu toate ca si nevoile tale sufletesti sunt greu de satisfacut, inca reusesti sa-i alini si pe altii.

Ar fi bine sa discuti deschis, macar din cand in cand, dorintele persoanei iubite si ale copiilor. Astfel, vei reusi sa-ti echilibrezi si tu sufletul, dar si sa aduci armonie si pace in relatiile tale sentimentale. Dupa-amiaza, o sueta cu cei dragi este binevenita.

Leu

Contextul astral de astazi iti favorizeaza treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Achizitionarea unor bunuri de patrimoniu sau planurile de investitii pe termen lung, in tot ce tine de spatiul locativ, au succes. Sfatuieste-te si cu cei dragi vizavi de ideile tale domestice.

Dorul de copilarie si de personajele ei te va insoti intrega zi. Rasfoieste un album cu fotografii si planifica o vizita in locurile natale sau la rude.

Fecioara

Saptamana incepe cu multe drumuri pe distante scurte. In calatoriile de astazi poti intalni prieteni sau rude pe care nu le-ai mai vazut demult.

Totusi, dialogurile cu acestia sunt tensionate, fie din cauza viziunilor diferite pe care le aveti fiecare despre lume, viata si evenimentele marcante ale vremii, fie pur si simplu gandurile fiecaruia sunt canalizate doar spre treburile personale. De asemenea, sunt momente bune pentru invatare, daca parcurgi vreo forma de scolarizare.

Balanta

Iar si iar revii asupra banilor castigati din munca ta proprie. Intr-un anume fel, veniturile tale sunt strans legate de relatiile cu membrii familiei. In ultima vreme ai tot cheltuit pentru nevoile celor dragi sau pentru imbunatatirea conditiilor de locuit, insa acum a sosit momentul sa cheltuiesti si pentru nevoile tale.

Exista rost de castiguri suplimentare zilele acestea, dar inca banii se duc foarte repede din preajma ta. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o plimbare prin magazinele preferate.

Scorpion

Chiar daca este inceputul saptamanii, ar fi bine sa-ti conservi energia, fiind cat mai discret in peisajul cotidian. Atat sufletul, cat si trupul tau mai au nevoie de odihna, asa incat asculta-le doleantele.

Pe de alta parte, izolarea in mijlocul multimii iti poate aduce informatii si concluzii despre oamenii si evenimentele din preajma ta, lucruri pe care altfel ar fi fost mai dificil sa le afli sau sa tii cont de ele. Dupa-amiaza, starea de spirit se va imbunatati vizbil.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#horoscop 25 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic