Horoscop zilnic: 23 mai 2019

Joi, 23 Mai 2019, ora 08:30
16834 citiri
Horoscop zilnic: 23 mai 2019

Gemeni

O zi care aduce in atentie chestiuni financiare, ce vizeaza banii si bunurile comune cu altii. Sunt posibile neplaceri legate de intarzierea unor plati, amanarea sau reluarea unor datorii, discutii aprinse cu partenerul de viata si cu colaboratorii. Ai rabdare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil pentru toata lumea, insa zilele urmatoare.

Rac

Atentia si eforturile iti vor fi atrase spre segmentul partenerial. Energia zilei predispune la neintelegeri de tot felul, asa incat nu pune baza pe ceea ce se discuta sau se promite astazi. Ai rabdare sa asculti ce spun ceilalti si explica-te in cuvinte putine, dar esentiale. Spre seara se mai linistesc lucrurile, dar fii vigilent in continuare. Intervin chestiuni financiare.

Leu

Ai multe si marunte de facut la serviciu, dar si acasa te asteapta treburi pe care doar tu le poti duce la bun sfarsit. Sporul este slab, cu greu se activeaza, asa incat selecteaza prioritatile si cere sprijinul celor dragi si de incredere.

Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa-ti dozezi eforturile si sa te odihnesti. Controverse si discutii aprinse cu toata lumea.

Fecioara

Cei dragi te solicita din plin. Ai vrea tu aventura, romantism, veselie, insa ceilalti sunt departe de nevoile tale. Sunt posibile discutii aprinse pe teme comune, discutii care iti displac total.

Fii prudent si evita criticile, exagerarea conflictelor sau sa ceri prea mult de la ceilalti. Este vremea sa-ti revizuiesti conceptiile legate de iubire si implicatiile ei.

Balanta

Treburile gospodaresti si tot ce tine de familie sunt preocuparile tale de astazi. Sunt posibile provocari de tot felul pe aceste segmente de viata, astfel ca fii pregatit pentru orice.

Insa indatoririle socio-profesionale te vor tine departe de casa si familie. Gaseste un echilibru in toate. Ai sanse sa rezolvi prioritatile, chiar daca altfel dacat planuiai tu.

Scorpion

Se pare ca in prima parte a zilei esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitara, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul "tacerea e de aur".

Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Este bine sa-ti rezolvi prioritatile personale sau profesionale si apoi sa te implici in treburile celorlalti.

Sagetator

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin.

Discutii referitoare la salarizarea unui loc de munca, primirea salariului sau a unor cadouri. Prudenta in tot ce tine de bani si implicatiile lor.

Capricorn

O zi controversata. Dorinta de afirmare, cheful de a te ocupa mai mult de treburile tale personale sunt accentuate. Ceilalti te solicita destul de mult, de aceea, fii prudent. Selecteaza prioritatile, odihneste-te suficient si reevalueaza-ti relatiile si situatiile in care esti implicat. Dupa-amiaza zilei este favorabila dialogului cu cei dragi si de incredere.

Varsator

Esti destul de retras astazi. Dorinta de a fi doar cu tine insuti este la cote inalte. Gandeste-te pe indelete la noi directii de viata si elimina din jurul tau tot ce te impiedica.

Sanatatea este vulnerabila. Spre sfarsitul zilei te vei simti mai bine, insa ocupa-te doar de treburi usoare. Fii precaut in privinta banilor obtinuti de la un loc de munca.

Pesti

Multa forfota se contureaza astazi in relatiile de prietenie si sustinere profesionala. Sunt posibile neintelegeri serioase, dialoguri surde, retragerea sau reformularea unor promisiuni si a unor activitati comune. Se recomanda prudenta si evita escaladarea conflictelor. Cei dragi, membrii familiei iti sunt alaturi in chip salutar.

Berbec

Se pare ca vei fi nevoit sa dai ochii cu sefii sau cu autoritatile. Sunt posibile neintelegeri de tot felul. Fii prudent, asculta ce ti se spune si evita escaladarea conflictelor.

Exista multa forforta in plan socio-profesional, astfel ca este dificil sa controlezi lucrurile sau sa fii obiectiv. Relaxeaza-te si lasa pe zilele viitoare dialogurile sau decizile importante.

Taur

Comunicarea este accentuata, atat cu persoanele din mediul personal apropiat, cat si cu persoanele din mediul profesional sau cu cele aflate in strainatate. Sunt posibile controverse si chiar dialoguri aprinse, de aceea, fii prudent.

Linisteste-ti mintea si sufletul cu activitati culturale alaturi de oameni de buna calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 23 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic