Horoscop zilnic: 22 mai 2019

Miercuri, 22 Mai 2019, ora 09:28
14296 citiri
Horoscop zilnic: 22 mai 2019

Gemeni

In plan profesional apar tot soiul de situatii inedite, care presupun asumarea unor responsabilitati majore. Insa imediat cum apare o astfel de situatie se vorbeste si de plata aferenta. De aceea, astazi te gandesti mai intai la castigurile pe care le poti obtine din orice efort depus in campul muncii.

Pe de alta parte, ai idei bune pentru planuri de investitii pe termen lung. Dar sa ai in vedere si achitarea facturilor curente.

Rac

Evenimentele zilei te vor implica in relatii cu ceilalti. Sunt posibile divergente de opinie, dar sunt momente pasagere.

Pe de alta parte, ar fi bine daca ai reusi sa privesti obiectiv, atat la relatia cu partenerul de viata, cat si la relatiile cu partenerii profesionali. Vei oberva ca unii iti sunt loiali, te respecta si te sprijina neconditionat. Altii, insa, au interese personale ascunse si profita de pe urma generozitatii si puterii tale.

Leu

Se pare ca ti-ai propus sa rezolvi astazi toate treburile restante, atat acasa, cat si la serviciu. Este adevarat ca ai multe de facut, insa sporul si energia ta vitala lasa de dorit. Selecteaza prioritatile si tempereaza-ti elanul de a munci peste masura.

Afectiunile specifice sistemului circulator se pot accentua. Chiar ai nevoie de odihna, liniste si dieta corespunzatoare.

Fecioara

Este rost de discutii importante cu persoana iubita si copiii. Pe langa activitatile distractive planuite mai demult alaturi de cei dragi, astazi poti afla lucruri interesante atat despre relatia ta cu aceste persoane, cat si despre asteptarile lor vizavi de tine. Vorbeste liber, sincer, spune-ti pasurile si asculta atent ce iti spun interlocutorii tai. Spre seara, revarsa-ti veselia si buna dispozitie in anturajul apropiat.

Balanta

Ai sanse deosebite de a discuta amiabil cu membrii familiei si de a petrece momente de vis alaturi de acestia. Datorita faptului ca in ultima vreme ai fost foarte preocupat cu indatoririle profesionale se pare ca ai neglijat atat treburile gospodaresti, cat si nevoile celor dragi. Mobilizeaza-te corespunzator si ocupa-te mai mult de latura familiala a vietii. Te vei bucura de bucuria si multumirile celor dragi.

Scorpion

Este o zi minunata pentru suete cu prietenii, rudele apropiate, dar si pentru a calatori de placere in locuri dragi. Totusi, dispozitia ta sufleteasca este schimbatoare, astfel incat relationarea cu ceilalti depinde mult de tine. Detaseaza-te de nelinistile interioare si bucura-te de tot ce te inconjoara. Chiar daca vor aparea ceva neguri in discutii, cu putin efort si bunavointa le vei alunga usor.

Sagetator

Aspectele materiale necesare vietii cotidiene iti vor atrage atentia. Poate fi vorba de cheltuieli neprevazute pe cadouri, dar exista si varianta ca cineva drag sa-ti ceara sprijin financiar. Fii prudent si chibzuieste-ti atent fiecare ban.

Pe de alta parte, cineva din anturajul profesional iti va oferi informatii deosebite legate de castigurile tale de la locul de munca.

Capricorn

Ziua iti aduce momente favorabile pentru a-ti alcatui noi planuri de viata si pentru a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti. Renunta la idei, conceptii sau persoane care ti-au creat pana acum neplaceri. Indicat este sa te sfatuiesti cu membrii familiei, dar si cu prietenii apropiati care s-au dovedit de-a lungul timpului onesti si dornici de a fi alaturi de tine in mod sincer. Farmecul tau este irezistibil!

Varsator

In tihna este bine sa te gandesti pe indelete la situatiile si relatiile profesionale in care esti implicat sau planuiesti demult sa te implici. Energia vitala este la cote joase, asa incat evita activitatile care necesita efort fizic si mental.

Afectiunile sistemului circulator se pot accentua. Insa odihna, alimentatia sanatoasa si aerul curat iti sunt suficiente. Bucura-te de compania celor dragi!

Pesti

Saptamana incepe minunat in compania prietenilor. Sunt posibile intalniri si discutii importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar vei fi sfatuit de bine in privinta dezvoltarii competentelor profesionale si a implicarii tale in diverse proiecte de anvergura alaturi de oameni deosebiti. Asculta rabdator ce ti se spune si evita luarea deciziilor sub impulsuri momentane.

Berbec

Indiferent in ce companie te vei afla astazi, vei fi nevoit sa participi activ la dezbateri si activitati comune cu altii.

Pentru ca esti destul de reticent la tot ce vine din partea altora si mai ales iti este dificil sa te implici atat in discutii, cat si in evenimentele ivite, este posibil ca persoanele din anturajul tau sa-si schimbe parerea despre tine. Insa ceilalti chiar vor sa le fii alaturi si sa se bucure de farmecul tau.

Taur

Ziua este favorabila preocuparilor intelectuale si discutiilor filozofice. Incet, dar sigur iti schimbi sistemul valorilor morale si spirituale dupa care te-ai ghidat pana acum.

Minunat este ca ai de-a face cu oameni eruditi, de la care ai ce sa inveti si care te ajuta sa vezi viata si evenimentele ei intr-o alta lumina. Fii deschis sufleteste si informeaza-te cat mai mult, dar de la surse de buna calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 22 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic