Horoscop zilnic: 22 august 2018

Miercuri, 22 August 2018, ora 08:34
5332 citiri
Horoscop zilnic: 22 august 2018

Leu

Astazi poti muta si muntii din loc, daca asta iti propui, puterea ta de concentrare si de asumare a numeroaselor responsabilitati fiind greu de trecut cu vederea.

Totusi, vrei ca ai tai colegi sa poata lucra cu tine in acelasi ritm, fapt prea putin probabil, asa ca alege sa fii un bun exemplu, fara insa a forta nota. Flerul financiar ajuta si iti maresti sansa de a-ti spori veniturile, bazate pe multa munca.

Fecioara

Daca nu credeai ca poti scoate la lumina un imens potential creativ, acum ai sansa sa-ti dovedesti talentele tinute in umbra. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui pasiunea in practica, sa depui efortul necesar si mai ales sa-ti planifici bine actiunile.

In iubire, asteptarile usor idealiste sunt cam greu de atins de catre partenerul tau, dar sigur nu vor lipsi trairile intense.

Balanta

Stresul acumulat precum si alte angoase pot fi mai usor indepartate petrecand mai mult timp alaturi de cei dragi din familie sau, pur si simplu, alegand sa te retragi in linistea oferita de propriul camin.

Incearca sa nu pari rigid si neafectat, fiindca, daca va fi cazul sa oferi o mana de ajutor unei rude, va conta mult puterea ta de empatizare, dublata de buna stapanire de sine.

Scorpion

Inspiratia iti este astazi un aliat de nedajde alaturi de un calm aparent, fie ca sustii un examen sau o pledoarie, fie ca decizi sa transezi o tema sensibila care implica unele rude.

Stii in cel mai mic detaliu cum arata planurile tale de viitor, deloc modeste, facand tot posibilul sa obtii maximul prin puterea ta persuasiva. Te asteapta o zi activa, deci dozeaza-ti bine fortele.

Sagetator

Urmarirea cu tenacitate a scopurilor tale si accentul pus pe aspectele financiare ale existentei pot releva o nevoie puternica de a obtine un oarecare control si confortul dat de un anume statut.

Insa risti sa nu te mai poti bucura de tot ce obtii daca nu te opresti din cand in cand sa-ti traiesti viata, asa ca fa-ti timp pentru a te destinde si a iesi din zona de siguranta.

Capricorn

Convingerile tale se pot exprima astazi cu o mare forta, insa esti cu atat mai credibil cu cat lasi sa se vada emotiile din spatele atitudinii impunatoare. Parca nimic nu este mai motivant decat pasiunea, indiferent ce alegi sa faci, iar standardele alese de tine nu sunt deloc modeste.

Fie ca alegi sa te dedici mai mult studiilor, fie ca te orientezi catre alte meleaguri, implicarea ta va face diferenta.

Varsator

Ai nevoie sa treci printr-un proces de transformari interioare, asa ca nu te sfii sa faci sapaturile necesare si sa cauti sursa multor temeri nejustificate sau emotii coplesitoare.

Nu va fi tocmai usor, oricat ai incerca sa mentii controlul, dar esential este sa nu incerci sa-ti mentalizezi sentimentele, filosofand pe marginea lor, ci pur si simplu sa le traiesti pana la capat.

Pesti

Astazi vrei sa stii cum arata viitorul alaturi de partenerul tau de viata si nu esti dispus sa faci concesii in aceasta privinta, mai ales daca acesta nu se poate ridica la inaltimea standardelor tale.

Ai nevoie de lucruri palpabile, de initiative concrete, oricat de mult preferi sa vezi varianta ideala. Chiar si-n privinta prietenilor devii destul de selectiv, preferand sa fie putini, dar de suflet.

Berbec

S-ar parea ca nu mai ai timp decat pentru munca si pentru ascensiunea in cariera, lucru de apreciat daca nu uiti sa te ocupi si de celelalte aspecte importante ale vietii tale. Esti capabil de efort sustinut, ceea ce le ceri si altora si nu prea esti intelegator daca acestia nu pot tine pasul cu tine.

Intuitia iti ghideaza bine directia, important fiind ca tu sa stabilesti obiective cat mai practice.

Taur

S-ar putea sa-ti schimbi intr-o buna masura modul de raportare la capitolul afectivitate, primita si impartasita, printr-o experienta traita in cadrul unui grup care sa-ti faca sa vibreze latura ta empatica si, in acelasi timp, sa constituie o experienta revelatoare.

Ar fi indicat sa lasi sa se vada mai mult din trairile tale, fara a incerca sa te ascunzi in spatele unei masti impenetrabile.

Gemeni

Emotiile puternice pe care le resimti astazi, mai ales in legatura cu familia, au ca parte pozitiva vointa si puterea de mobilizare pentru a rezolva un subiect ce-i priveste pe toti, care implica bunuri aflate in comun.

Insa poate te consumi mai mult decat este cazul, riscand sa iti faci planuri inca neverificate pentru viitor. Chiar daca nu arati, posesivitatea e o tema de luat in seama.

Rac

Relatia cu partenerul de cuplu este astazi subiectul principal de interes, dar ar fi indicat sa nu pui o presiune prea mare prin modul tau imperativ si imuabil de a gestiona lucrurile.

Mai bine, cauta sa te bucuri de sansa unor momente pasionale si sa te destinzi dupa cateva zile incarcate. Ziua este buna si pentru a lamuri impreuna aspecte importante legate de relatia voastra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#Horoscop 22 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic