Horoscop zilnic: 22 aprilie 2019

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 08:32
15647 citiri
Horoscop zilnic: 22 aprilie 2019

Taur

Pentru tine este o zi interesanta la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile neintelegeri in relatia de cuplu, dar cu prudenta si discernamant se pot depasi momentele delicate. Pe de alta parte, unele colaborari sau proiecte iti pot da batai de cap. Selecteaza-ti cu atentie activitatile si tine cont de ce iti doresti cu adevarat. Dupa-amiaza aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Gemeni

Incepi saptamana cu treburile de la serviciu. Ai multe de facut, dar organismul tau este cam obosit. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, iar sefii nu prea sunt de gasit. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de activitatile usoare. Sanatatea este vulnerabila. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Dupa-amiaza, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Rac

Minunata zi pentru tine. Esti vesel, creativ, ai chef de viata, iar iubirea ocupa primul loc in preocuparile tale. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva fluctuatii, dar nu sunt motive de ingrijorare. Altii se pot ocupa de copii si de problemele lor. Evita cheltuielile extravagante. In a doua parte a zilei, organizeaza o petrecere pentru cei dragi. Insa rezerva momente si pentru un hobby drag sufletului tau.

Leu

O zi care continua aspectele familiale si domestice. Relatiile cu membrii familiei se pot imbunatati si se va putea cadea la pace pe orice tema. Se pot isca conflicte majore in casa din cauza altora. Dorul de copilarie si personajele ei va fi la cote inalte, asa incat o discutie cu neamurile sau rasfoitul unui album cu fotografii de familie iti pot aduce clipe frumoase.

Fecioara

Se pare ca vei fi nevoit sa calatoresti frecvent. Scopurile pot fi diverse, insa te vei alege cu ceva foloase. Pe de alta parte, este o zi buna pentru a-ti imbogati palmaresul educativ cu studii. Iti sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare inscrierii sau finalizarii unui curs. Fii prudent si ocupa-te pe indelete de propria-ti instruire. Spre seara apar vesti interesante.

Balanta

Cadourile si recompensele continua sa-ti vina si astazi. Sunt momente bune pentru cumparaturile zilnice, insa orienteaza-te doar spre strictul necesar. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat recomandabil este sa faci treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila pe intregul organism. Spre finalul zilei, plimba-te in aer liber sau delecteaza-ti sufletul cu o carte buna.

Scorpion

Esti plin de energie, ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfatuiesc sa-ti programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau cursuri de dezvoltare personala si relationala. Prietenii iti sunt alaturi, dar fii prudent. Nu divulga planurile tale de viitor. In a doua parte a zilei, verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Sagetator

Starea ta de spirit fluctueaza destul de mult astazi. Sunt momente bune de a sta doar cu tine insuti si de a face o analiza minutioasa a evenimentelor petrecute in ultimul timp. Se pare ca punctele vulnerabile se afla in zona carierei si a relatiilor parteneriale. Bine ar fi sa-ti selectezi prioritatile si sa tii cont doar de ce isi doreste sufletul tau. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Capricorn

Relatiile cu prietenii sunt pe primul loc astazi. Intalniri, dialoguri, sfaturi - toate iti vin in ajutor. Unele informatii sunt neplacute sau alarmante, dar selecteaza doar ce iti este de folos momentan. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tau va reusi sa lamureasca lucrurile. In a doua parte a zilei, viziteaza o galerie de arta, o biserica sau vizioneaza un film deosebit alaturi de cei dragi.

Varsator

Razele astrelor se oglindesc in zona carierei si a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu sefii sau autoritatile. Astfel, imaginea ta in ochii celorlalti va avea de suferit, dar sunt momente pasagere. Discordia se afla in acest segment de viata, asa incat evita provocarile si ocupa-te doar de indatoririle tale. Spre sfarsitul zilei se recomanda plimbari in aer liber sau lecturi usoare.

Pesti

Relatiile cu strainatatea alcatuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei calatorii departe de granitele tarii, atat in scopuri de agrement, cat si in scopuri profesionale. Pentru altii se pot ivi probleme legat de studii universitare sau pe termen lung. In a doua parte a zilei se recomanda activitati culturale. La serviciu pot aparea niscai neplaceri.

Berbec

Aspectele financiare iti deschid saptamana. Este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot rezolva chestiuni legate de mosteniri sau partaje specifice divortului. La serviciu este multa forfota, colegii iti sunt alaturi, dar sefii nu. Fii prudent, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Spre finalul zilei, detaseaza-te de laturile materiale ale vietii si gandeste-te la cele sfinte.

Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
#horoscop 22 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic