Horoscop zilnic: 21 februarie 2020

Vineri, 21 Februarie 2020, ora 08:29
9424 citiri
Horoscop zilnic: 21 februarie 2020

Pesti

Ziua de astazi este indicata in primul rand refacerii rezervelor de energie, relaxarii si meditatiei, de maine putand simti schimbari substantiale. Anumite tipare emotionale se cer revizuite si eliminate, insa mai intai va trebui sa treci de provocarea de a intelege ca lucrurile pot sta si altfel si a le accepta cu detasare. Cumva, insa, stii la nivel subtil cum sa te apropii de cele mai profunde dorinte.

Berbec

Asteptand energia unui nou ciclu lunar, astazi este indicat sa-ti dramuiesti fortele fara a te risipi in prea multe directii, alocand timp pentru a te relaxa in compania prietenilor.

Desi iti trec prin minte destule planuri reformatoare, inca nu este momentul de start, ci mai degraba unul bun pentru meditatie. Intreaba-te detasat care sunt calitatile prin care poti castiga notorietate in cercurile sociale frecventate.

Taur

Este foarte posibil sa simti deja ca anumite lucruri se vor schimba in cariera ta, insa trebuie sa inveti si lectia acceptarii, a unor repere ce nu pot fi controlate, oricat ti-ai dori.

Asa ca nu demara astazi proiecte importante, ci ia in calcul un mod diferit de gandire sau de abordare a situatiilor, fapt ce iti va spori pe viitor sansele ca meritele tale sa fie recunoscute.

Gemeni

Tiparele de gandire nu-ti par astazi usor de acceptat, cu atat mai mult cu cat acestea stau la baza unor tensiuni legate de realizarea planurilor tale, planuri care cuprind inclusiv aspecte financiare sau nevoia de control.

Este vremea sa reflectezi la reperele fixe de mentalitate care iti limiteaza accesul la un nivel superior de cunoastere si cum ii poti ajuta pe ceilalti folosindu-te de intelepciunea ta.

Rac

Poate esti dornic ca astazi sa analizezi intr-o maniera detasata sursele tale de anxietate emotionala, unde crezi ca au existat momente de abuz, unde s-a folosit in mod anarhic puterea, atat in sfera relatiilor personale, cat si a celor profesionale.

Ziua este propice desprinderii de tipare invechite si pentru promovarea originalitatii, dar deocamdata nu e indicat sa te grabesti sa iei masuri radicale.

Leu

Astazi atentia iti este directionata catre interactiunile sociale, indiferent daca esti sau nu in compania persoanei iubite. Ai nevoie in jurul tau de oameni cat mai diversi si nonconformisti, care te provoaca sa iei in calcul schimbarea stilului de viata si conceptiilor personale de pana acum.

Totusi, nu este momentul ideal pentru a decide implicarea in parteneriate sau alte tipuri de asocieri.

Fecioara

Locul de munca si colegii alaturi de care lucrezi, rutina cotidiana, stilul de viata pot fi astazi subiecte de interes pentru tine, simtind nevoia de a aduce un aer proaspat, de a iesi din anumite tipare invechite.

Desi nu este indicat sa demarezi ceva de anvergura, este totusi un moment bun de a reflecta la ceea ce poti face diferit, unde poti fi inovativ si eventual de folos celorlalti.

Balanta

Nu duci nici astazi lipsa de inspiratie creativa, ceea te ajuta sa gasesti metode originale pentru chestiunile de rutina, luand totul mai detasat si mai in joaca. Insa, fiind pe final de ciclu lunar, este indicat sa te ocupi de ceea ce este deja in derulare, fara a te aventura catre noi experimente.

In relatia cu copiii sau cu persoana iubita, programul fara restrictii pare sa-ti priasca de minune.

Scorpion

Astazi, atentia iti va fi dirijata catre cei mai dragi tie, dar si catre camin, ca sursa de confort interior. Si, chiar daca nu poti ignora valul de romantism ce te cuprinde incet, incet, vei pune accent in principal pe crearea unei senzatii de unicitate privind relatiile tale, intelegand ca a acorda unul altuia doza necesara de libertate reprezinta solutia catre un trai mai bun.

Sagetator

Este o zi favorabila actiunilor altruiste, implicarii in activitati sociale, dar si pentru a face o mica vizita surpriza pe la unele rude. Setea de cunoastere, de a fi informat dar si de a avea acces la ultimele tehnologii se face usor remarcata, insa daca doresti sa demarezi actiuni importante, sa te inscrii la anumite cursuri sau examene, sa sustii interviuri, este bine sa mai astepti cateva zile.

Capricorn

Zona banilor ar trebui privita cu atentie astazi, cu atat mai mult cu cat starile contradictorii interioare pot fi sursa unor decizii nu tocmai inspirate sau cauza unor cheltuieli neprevazute.

In schimb, ziua e benefica meditatiei asupra valorilor si talentelor personale care te fac unic si care pot constitui oricand un punct de plecare pentru a-ti spori veniturile.

Varsator

Luna in propriul tau semn reprezinta un mesaj de concentrare asupra a tot ceea ce in viata ta te defineste si te evidentiaza in cadrul unui grup, iti da ocazia de a impartasi din cunoasterea ta si chiar de a schimba mentalitati invechite.

Foloseste aceasta zi pentru a te gandi la intentiile pe care doresti sa le lansezi in univers, incepand de maine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 21 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic