Horoscop zilnic: 20 iunie 2019

Joi, 20 Iunie 2019, ora 10:16
8135 citiri
Horoscop zilnic: 20 iunie 2019

Gemeni

Noutati legate de strainatate. Contexul astral te sustine in demersurile legate de calatorii peste hotare, atat in scop turistic, cat si pentru studii. Examenele si interviurile sunt bine sustinute, dar fii prudent si pregateste-te temeinic.

Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Sunt momente bune pentru activitati culturale si pentru dialoguri cu persoane erudite.

Rac

Chestiunile legate de banii si bunurile altora iti aduc astazi surprize placute, dar greu de inteles. Poti primi cadouri si recompense de la autori necunoscuti sau, in functie de caz, solutionari favorabile in relatiile cu institutiile financiare.

Ideea de a te asocia in afaceri te poate incanta, insa fii prudent, deoarece norocul la banii si bunurile altora tine cateva zile, iar in cazurile deosebite maxim o luna.

Leu

Relatiile parteneriale, colaborarile si activitatile in comun cu altii primesc astazi influxuri puternice. Sunt momente bune pentru incheierea unor contracte avantajoase sau pentru schimbarea conditiilor unui contract mai vechi.

Disputele cu ceilalti vor avea o dinamica aparte, dar si un farmec pe masura, de care toata lumea se va bucura. La sfarsitul zilei, fii alaturi de partenerul de viata.

Fecioara

Foarte dinamic este astazi sectorul muncii. Se prefigureaza o zi cu multa treaba la serviciu, dialoguri importante, dar si ceva animozitati.

Sanatatea este vulnerabila, iar oboseala isi poate spune cuvantul. Fii prudent si ocupa-te doar de activitatile usoare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Spre seara, relaxeaza-te la o sueta alaturi de cei dragi.

Balanta

Ziua aduce in prim-plan segmentul sentimental. Sunt posibile dialoguri importante cu persoana iubita si cu sau despre copiii. Emotiile sunt accentuate, astfel ca poti gafa usor in aprecieri si idei.

Canalizeaza-ti energia spre un hobby sau spre activitati sportive usoare. Surprize de proportii din partea celorlalti. Spre finalul zilei, rezerva-ti momente de introspectie si analiza a celor intamplate astazi.

Scorpion

Casa si familia capata noi valente pentru tine. Sunt momente bune pentru activitati gospodaresti, dar si pentru a dialoga cu membrii familiei. Dialogurile cu ceilalti sunt fructuoase si se poate cadea la pace pe orice subiect.

Dorul de copilarie si personajele ei va fi la cote inalte. Rasfoieste un album cu fotografii, stai de vorba cu o ruda draga sau planifica vizite in locurile natale.

Sagetator

O zi cu multe drumuri pe distante scurte sau cu planuri pentru excursii alaturi de cei dragi. Ai chef de duca, iar posibilitatile de calatorie se vor ivi ca prin minune. Sunt posibile vesti, informatii diverse, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Sunt momente bune pentru examene, interviuri sau inscrierea la cursuri. Forfota mentala este accentuata si te poate obosi. Selecteaza prioritatile!

Capricorn

Bani, cadouri, surprize de la serviciu, toate apar in jurul tau intr-un carusel ametitor. Tentatia de a cheltui peste masura este destul de mare, asa incat fii prudent si nu te hazarda. Atentie ca energia vitala este destul de instabila!

Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile prioritare, iar in a doua parte a zilei plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o muzica buna.

Varsator

Arati si te comporti ca o mica vedeta astazi. Beneficiezi de multa energie astrala pe care bine ar fi sa o canalizezi catre propria ta persoana. Este o zi buna pentru vizite la saloanele de intretinere corporala, pentru inscrierea la cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pentru trasarea unor noi directii de viata.

Atentie la tendinta de a rupe contracte si relatii parteneriale care merita inca pastrate!

Pesti

O zi propice interiorizarii si activitatilor usoare. Mantia divina te invaluie in chip misterios, dar minunat si benefic. Daca se poate, ia-ti o zi libera si plimba-te in aer liber sau mediteaza in locuri sfinte.

S-ar putea sa descoperi diverse conflicte in preajma ta, in special in planul familial, dar ai incredere ca totul va iesi in favoarea ta. Sanatatea este vulnerabila, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.

Berbec

Prietenii sunt la mare cautare astazi. Sunt momente favorabile pentru a discuta proiecte socio-profesionale comune, dar si pentru a desfasura activitati comune de genul hobby. Poate aparea in preajma ta un protector important ce iti va oferi sfaturi si solutii bune necesare in zona muncii si a sanatatii. Spre sfarsitul zilei se prefigureaza suete minunate si discutii de taina cu prieteni dragi.

Taur

Sefii si cariera profesionala sunt temele principale ale zilei. Poti fi chemat la raport, dar vei reusi sa faci fata cu brio oricarei provocari. Este multa animatie in plan mental, astfel ca avalansa de ganduri, idei, planuri personale sau profesionale iti poate crea neplaceri.

Alege-ti cu grija vorbele si gesturile, deoarece unii te observa atent. Spre finalul zilei sunt recomandate dialogurile cu membrii familiei.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 20 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic