Horoscop zilnic: 2 ianuarie 2020

Joi, 02 Ianuarie 2020, ora 07:54
10705 citiri
Horoscop zilnic: 2 ianuarie 2020

Capricorn

Ziua anunta treburi gospodaresti si relatii apropiate cu membrii familiei. Sunt multe tensiuni vizavi de tot ce tine de familie, spatiu de locuit sau patrimoniu familial. Se pot rediscuta aspecte ce privesc achizitionarea unei case, a unor bunuri patrimoniale, insa vor ramane deocamdata doar la stadiul de simple discutii. Unii membrii ai familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tau moral si material.

Varsator

Se pare ca pleci intr-o mica excursie la rude sau prieteni apropiati. Relatiile cu acestia sunt tensionate. Fii prudent, diplomat si detaseaza-te de problemele altora. Mentalul este confuz si foarte usor poti izbucni prin vorbe transante. Exista posibilitatea sa te indepartezi definitiv de unii apropiati, insa asa este cel mai bine pentru tine. Este nevoie sa-ti schimbi radical atitudinea si conceptiile vizavi de toti cei care te inconjoara.

Pesti

Nivelul tau energetic fluctueaza astazi. Recomandabil este sa-ti dozezi eforturile si sa eviti spatiile aglomerate. Pe de alta parte, gandurile tale sunt indreptate catre veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Cu toate ca traversam o perioada in care depui eforturi mari la serviciu, plata aferenta este nesatisfacatoare. Ar fi bine sa te gandesti la alte surse de venit, respectiv la un alt loc de munca.

Berbec

Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici raporturile cu ceilalti sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a te ingriji de sufletul si trupul tau. Mergi la piscina, la sauna, la un masaj sau alege o dieta de sezon si incepe-o de astazi. Cei dragi te vor in preajma lor, insa fara sa te implici prea mult in treburile lor. Spre seara, aduna-ti apropiatii la o mica petrecere.

Taur

Este o zi favorabila retragerii in sine si izolarii de tumultul vietii cotidiene. Analizeaza pe indelete evenimentele actuale si traseaza-ti noi planuri de viitor. Mentalul iti este strabatut de idei sclipitoare, care la momentul potrivit se vor materializa exact cum iti va fi de folos. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si pe cele ale sistemului renal. Plimba-te in aer liber, mediteaza intr-un loc sfant si dormi mai mult.

Gemeni

Prietenii te inconjoara, insa nu pari prea incantat de asta. Exista multe tensiuni in sfera relatiilor de prietenie si protectorat, insa hiba este la tine. Ai nevoie sa-ti schimbi modul de relationare cu acestia si sa te bazezi numai pe tine. De unii prieteni chiar te poti desparti definitiv, in urma dialogurilor sau evenimentelor petrecute astazi. Fii prudent, evita sa-ti divulgi secretele si selecteaza-ti mai atent anturajul.

Rac

O zi in care sunt posibile evenimente cu multa lume. Imaginea ta publica poate avea de suferit, de aceea straduieste-te sa te prezinti la inaltimea asteptarilor. Demonstrezi combativitate in relatiile cu ceilalti, aspect ce iti poate crea neplaceri si chiar despartiri ireversibile de oameni dragi. Fii mai deschis la nevoile si propunerile celor din jur. Se pare ca buna dispozitie depinde de persoana iubita si de copii. Evita cheltuielile extravagante.

Leu

Vestile din si despre strainatate pot abunda astazi in preajma ta. Unele pot fi destul de neplacute, altele nefolositoare. Selecteaza tot ce afli. Ai multa energie, pe care ar fi cel mai bine sa o indrepti catre imbogatirea bagajului tau de cunostinte. Sunt momente favorabile studiului culturilor altor popoare, aprofundarii unei limbi straine sau alcatuieste planuri pentru a parcurge un curs. Dupa-amiaza vizioneaza o piesa de teatru sau un film bun.

Fecioara

Chestiunile banesti te preocupa in mod special astazi. Sunt favorabile dialogurile legate de banii si bunurile pe care le detii cu un partener de viata sau de afaceri. Se pare ca ai datorii restante, fie la plata unor taxe, facturi, fie este vorba despre credite bancare. In orice caz, dramuieste-ti bine veniturile si disponibilitatile materiale, astfel incat sa-ti acoperi toate cheltuielile. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa te odihnesti constient.

Balanta

Partenerii sunt marea provocare de astazi. Exista multe nemultumiri legate de tot ce tine de parteneriatele in care esti implicat, insa depinde doar de tine cum abordezi lucrurile. Fii deschis catre ceilalti si acorda-le suficient spatiu sa-si duca traiul cum doresc. Implica-te in viata celor dragi doar atunci cand ti se cere. Acorda-ti momente de gandire si analiza vizavi de colaborarile la care lucrezi. Renunta la cele care te obosesc sau care nu te mai motiveaza.

Scorpion

Cheful de a te ocupa de activitatile de la serviciu iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Ar fi bine sa te detasezi de rutina zilnica si sa-ti acorzi momente de relaxare, plimbari in aer liber si somn. Organismul este obosit, existand riscul sa se accentueze afectiunile capului si cele ale sistemului renal. Daca esti nevoit sa participi la evenimente cu multa lume, fii prudent. Imaginea ta publica poate avea de suferit.

Sagetator

Se anunta intalniri agreabile, la prima vedere. Ai putea fi total nemultumit de relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Se pot isca controverse cu toti cei din jur. Cel mai bine ar fi sa te ocupi de un hobby sau pur si simplu sa organizezi o mica petrecere surpriza pentru cei dragi. Detaseaza-te de problemele altora, pentru ca depinde doar de tine sa chemi iubirea si voia buna in preajma ta.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 2 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic