Horoscop zilnic: 19 septembrie 2019

Joi, 19 Septembrie 2019, ora 08:11
10500 citiri
Horoscop zilnic: 19 septembrie 2019

Fecioara

Esti pe picior de plecare, chiar si la nivel mental daca fizic, deocamdata, nu se poate realiza calatoria. Gandurile tale hoinaresc in locuri indeparate, incarcate de farmec si istorie.

Traversezi o perioada favorabila studiilor aprofundate, de lunga durata, pe diverse teme. Se recomanda prudenta si discernamant daca trebuie sa sustii probe, interviuri sau daca vrei sa incepi un curs. Ai fi tentat sa te grabesti in luarea deciziilor si sa vorbesti pe langa subiect.

Balanta

Prima parte a zilei este favorabila chestiunilor financiare. Ocupa-te de achitarea facturilor, taxelor sau verifica situatia relatiilor cu institutiile financiare. Este posibil sa platesti sume considerabile de bani de pe urma partenerului de viata sau a celor de afaceri, fie ca acestia nu au platit la timp utilitatile, fie au realizat imprumuturi de care trebuie sa te ocupi tu acum.

Se contureaza cheltuieli legate de strainatate, pentru o calatorie sau pentru studii.

Scorpion

Astazi esti dornic sa stai mai mult de vorba cu partenerul de viata, cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Sunt posibile discutii aprinse pe tema banilor implicati in desfasurarea activitatilor comune. Unele colaborari se vor rupe, oricat ai incerca tu sa impaci pe toata lumea.

Pe de alta parte, analizeaza-ti situatia si pozitia vizavi de ceilalti si desprinde-te de cele nepotrivite. Cu siguranta, astrele iti pregatesc alti oameni care ti se vor alatura in alte proiecte minunate pe viitor.

Sagetator

Energia zilei te predispune la multa activitate in plan profesional. Foarte dinamice sunt relatiile colegiale, iar sefii au cu totul alte treburi fata de cele de la serviciu.

Provocarile celor din jur sunt mari. Concentreaza-te pe situatiile ivite la locul de munca si depune toate eforturile pentru a solutiona favorabil conflictele. Organismul este sensibil si are energie vitala minima. Evita zilele acestea pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Capricorn

Se evidentiaza astazi relatiile sentimentale si cele cu copiii. Sunt posibile tensiuni si discutii zgomotoase cu cei dragi, de aceea, fii prudent. Poate iti doresti mai mult antren si voie buna in anturajul cotidian, insa cu greu gasesti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Fereste-te de aroganta, mandrie sau orgoliu, pentru ca in iubire este nevoie sa te daruiesti total, fara sa aduci acuzatii sau prejudicii celor din jur.

Varsator

Astrele iti recomanda astazi sa te ocupi de modificarea conditiilor de trai din casa sau sa iti reamenajezi gradina. Ai spor, energie, dar si idei stralucite legate de sectorul domestic.

Poti cumpara obiecte valoroase de tipul decoratiunilor interioare sau iti poti imbogati palmaresul floral cu exemplare noi. Membrii familiei nu prea sunt de acord cu ideile tale inovatoare, insa cu putin efort si bunavointa le poti activa si lor apetitul pentru treburile casnice.

Pesti

Se pare ca pornesti la drum. Ori trebuie sa pleci in interes de serviciu, ori cineva din anturajul apropiat iti solicita ajutorul, dar si prezenta fizica. Fii prudent, deoarece gandurile tale sunt concentrate pe treburile casei si pe nevoile membrilor familiei, riscand astfel sa nu faci fata cum trebuie in alte sectoare ale vietii. Evita discutiile contradictorii si replicile taioase.

Pe de alta parte, iti sunt favorizate parcurgerea formelor de instruire si de largire a orizontului cunoasterii.

Berbec

Recomandarea astrelor pentru astazi este sa te feresti de cheltuieli nefondate, investitii sau asocieri in afaceri. Tema zilei este legata de salarizarea ta din munca desfasurata la un serviciu, dar vei primi informatii detaliate si despre conditiile de lucru sau relatiile colegiale.

De retinut ca traversam o perioada in care nu prea poti face economii, fiind nevoit sa cheltuiesti fie pe instruirea ta in cadrul unei scoli sau pe cursuri, fie ajuti material, dar si moral un prieten aflat la ananghie.

Taur

Multe si interesante energii primesti astazi. Debordezi de elan creativ, mesteresti diverse planuri de viata si pe deasupra te avanti si in treburile altora. Concentreaza-te doar pe ale tale, pentru ca risti sa pierzi momente pretioase si energie vitala pe chestiuni care nu te privesc.

Tempereaza-ti tendinta de a domina si fii mai intelegator cu ceilati. Starile tale de spirit sunt fluctuante, de aceea, ar fi bine sa iti rezervi clipe de relaxare in aer liber sau ascultand o muzica linistitoare.

Gemeni

Ai nevoie de odihna, relaxare si distanta mare fata de forfota cotidiana. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului, insa nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale.

La serviciu se tes incet, dar sigur tot felul de intrigi, insa nu dureaza mult si afli tot ce se petrece. Ocupa-te doar de treburile usoare si evita dialogurile publice, deciziile majore sau discutiile contradictorii.

Dupa-amiaza, plimba-te pe malul unei ape sau delecteaza-ti simturile cu o expozitie de flori.

Rac

Ziua iti aduce modificari legate de prieteni si protectori. Parca acestia s-au vorbit intre ei si toti te provoaca. Bine ar fi sa eviti confruntarile directe si sa ai rabdare sa treaca vreo cateva zile, pana se mai linistesc spiritele.

Totusi, se observa usor faptul ca actualii sustinatori sau cei care ti-au promis protectie sau alt tip de ajutor nu te mai pot sprijini in niciun fel. Este nevoie sa iti construiesti alte relatii.

Leu

Delicate sunt relatiile cu sefii si cele colegiale de la locul de munca. Esti tentat sa te iei la harta din orice, insa mai ales ripostezi la aparitia sau remarcile unei persoane careia ii esti subordonat.

Tempereaza-ti reactiile, deoarece risti sa-ti compromiti imaginea publica sau functia pe care o detii in cadrul unui colectiv oficial. Nemultumirile tale pot fi legate de faptul ca cineva ti-a promis sustinere si protectie profesionala si constati ca nu se tine de cuvant.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 19 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic