Horoscop zilnic: 19 februarie 2020

Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 07:46
10044 citiri
Horoscop zilnic: 19 februarie 2020

Varsator

Luna in Capricorn te invita la introsepectie, discretie si meditatie. E momentul sa vezi ce ai nevoie sa vindeci sau la ce e nevoie sa renunti, din ce nu-ti mai foloseste. Sunt zile de purificare, curatare si transformare la mai multe niveluri ale fiintei.

Fii receptiv la semnalele pe care le primesti si la mesajele care ajung la tine pe cai discrete. Nu e momentul sa te implici in activitati care necesita consum mare de energie.

Pesti

S-ar putea ca ziua de astazi, precum si experientele din ultima vreme, sa te incurajeze sa faci putina ordine printre prieteni. Si asta pentru ca, pur si simplu, simti ca nu mai rezonezi cu unii dintre ei.

A doua parte a zilei este foarte frumoasa, pentru ca iti aduce confirmarea alegerilor facute. Gasesti sprijin la niste prieteni, care-si arata calitatea umana si generozitatea prin gesturile pe care le fac fata de tine si prin felul in care vin in intampinarea nevoilor tale.

Berbec

Luna plasata in Capricorn, in zona puterii si autoritatii, te invita sa-ti asumi rolul de conducator si organizator in zona profesionala. Este o zi in care succesul unei afaceri sau al unui proiect pare sa depinda de capacitatea ta de a te mobiliza si de a pune in miscare toate resursele ascunse de care dispui, pentru a face schimbarile necesare si pentru a indrepta lucrurile in directia dorita.

Dupa-amiaza, apar deja primele satisfactii!

Taur

Te gandesti cu destul de multa incordare la viitor. Tinzi sa-ti faci griji pentru siguranta ta si sa te blochezi intr-un mod de a gandi rigid. Insa, in acelasi timp, se reactiveaza unele dorinte intense si unele aspiratii ambitioase, pe care ai de gand sa le materializezi.

Dupa pranz, vei gasi exact oamenii si informatiile de care ai nevoie, pentru a face primii pasi, in sensul punerii in aplicare a unor idei stralucite. E bine sa nu refuzi socializarea si intalnirile cu prietenii.

Gemeni

Gandul iti zboara la bani, siguranta materiala si perspectiva unei afaceri. Te gandesti la mijloace prin care sa pui in miscare noi resurse materiale, prin intermediul celor din jur.

In acest context, sfatul meu este sa nu fortezi mana nimanui, adica sa nu abuzezi de generozitatea unor persoane care sunt dispuse sa te sprijine. Dupa pranz, reusesti sa deblochezi niste fonduri, primesti sustinere pentru un proiect, ai trecere in fata sefilor sau altor persoane cu autoritate.

Rac

S-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie destul de incordate si chiar sa ai senzatia ca esti manipulat sau constrans de cineva. Insa este foarte important sa ramai detasat, sa nu scapi din vedere tabloul de ansamblu si scopul final pe care-l urmaresti. Fii receptiv la ce au ceilalti de spus si nu te grabi sa tragi concluzii.

A doua parte a zilei este mult mai constructiva, cu vesti foarte bune si rezultate excelente in ce priveste expertizele, demersurile juridice, colaborarile.

Leu

Chiar daca unele relatii de la locul de munca pareau tensionate si dificile, acum ai ocazia sa dizolvi niste conflicte ori sa gasesti cele mai bune solutii pentru a indrepta o eroare sau a creste eficienta unui proiect. Muncesti cu spor, esti foarte ambitios, determinat si disciplinat.

Spre seara, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Probabil vei beneficia si de un castig substantial sau macar primesti promisiunea unuia. Este o zi buna si pentru transformarea unor credinte limitative si gasirea unor raspunsuri la intrebari existentiale despre tine.

Fecioara

In prima parte a zilei, probabil ca esti tentat sa iti infranezi orice dorinta a inimii, de teama ca nu vei putea face fata din punct de vedere financiar. Tinzi sa fii reticent la orice nou proiect si, in consecinta, sa schimbi o serie de planuri, din acest motiv.

Insa, in a doua parte a zilei, vei gasi solutii la orice problema si vei reusi sa depasesti orice temere, daca te sfatuiesti cu partenerul de viata sau cu un colaborator.

Balanta

Probabil ca nu esti nici foarte vorbaret si nici prea sociabil. Astazi, simti nevoia sa ai spatiul tau intim, sa iti incarci bateriile, sa ai liniste si tihna. Asa ca, cel mai probabil, vei petrece timpul liber impreuna cu familia.

Este o zi buna si pentru ingrijire personala sau pentru investigatii medicale. Pentru ca ai sansa sa descoperi cauza reala a lipsei de vitalitate sau o solutie eficienta de terapie.

Scorpion

Ar putea sa ti se para foarte dificil sa te achiti de toate sarcinile pe care ti le-ai propus pentru astazi si sa gasesti puncte de convergenta cu cei din jur, mai ales ca tinzi sa fii suspicios, transant, radical.

In a doua parte a zilei, atmosfera se mai detensioneaza si te vei bucura de gesturi frumoase din partea unei persoane foarte dragi sufletului tau. Poti chiar sa iei niste decizii importante legate de o relatie afectiva.

Sagetator

Ti-e gandul la bani, la acumulari materiale si la schimbarea situatiei tale financiare in ansamblu. Esti extrem de determinat sa gasesti resurse noi, sa pui la treaba unele talente latente, sa incepi sa-ti valorifici cu adevarat potentialul creator.

Si, chiar daca in prima parte a zilei culoarele de actiune par destul de obturate, dupa-amiaza totul se asaza intr-o noua lumina si vei putea pune la cale noi strategii functionale, de investitii sau prosperitate.

Capricorn

Fara doar si poate, o zi importanta pentru tine! Chiar daca la primele ore ale ei tinzi sa te vezi intr-o situatie fara iesire la locul de munca sau te simti frustrat si constrans din pricina unor reguli cu care nu esti de acord, dupa pranz, gasesti o supapa care te ajuta sa transformi toate aceste emotii inconfortabile in unele constructive.

Poti intalni persoane pozitive, cu o vibratie frumoasa, care te inspira sau iti ofera pe tava niste informatii valoroase. Daca esti invitat in oras, la un eveniment sau chiar intr-o excursie, nu ezita sa accepti.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#horoscop 19 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic