Horoscop zilnic: 19 august 2019

Luni, 19 August 2019, ora 07:12
6307 citiri
Horoscop zilnic: 19 august 2019

Leu

Se intrezaresc vesti din strainatate. Cineva aflat departe de tara iti ofera informatii pretioase legate fie de o calatorie aranjata de tine mai demult, fie despre un loc de munca intr-o tara straina care te-ar putea interesa.

Neprevazutul este la cote inalte, asa incat indiferent despre ce este vorba, ai grija cum reactionezi. Pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de rafinare si de noi orizonturi spirituale.

Fecioara

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relationarii cu institutiile financiare. Sunt posibile nereguli in acte si neintelegeri in relatiile umane, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Se recomanda prudenta si discernamant vizavi de bani, bunuri detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Exista un risc de pierderi si rasturnari de situatie la capitolul financiar.

Balanta

Relatiile parteneriale sunt foarte active astazi. Va trebui sa faci fata mai multor activitati desfasurate in comun cu altii si totodata unor discutii aprinse. Fii pregatit pentru rasturnari de situatie si pentru reconfigurari de pozitie in cadrul unor parteneriate.

Partenerul de viata iti poate face reprosuri legate de faptul ca esti prea implicat in domeniul profesional si pe undeva are dreptate. Selecteaza relatiile si activitatile prioritare.

Scorpion

Se contureaza multa forfota la serviciu. Activitatile vin in salturi, ba pe alocuri va trebui sa o lasi pe una si sa rezolvi urgent alta. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa ai incredere ca sefii sunt de partea ta.

Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si se pot accentua afectiunile legate de segmentele capului si aparatului renal. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil.

Sagetator

Persoana iubita si copiii te vor solicita din plin. Foarte usor pot izbucni conflicte, chiar si pe teme minore. Dorinta de distractii si aventuri ii poate deranja pe cei din preajma ta, de aceea, fii prudent.

Pe de alta parte, extravaganta, schimbarile amoroase si excesele de orice fel iti pot dauna grav sanatatii si tuturor relatiilor. Canalizeaza-ti energia catre un sport sau catre un hobby. Dupa-amiaza organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Capricorn

Astrele iti recomanda activitati casnice. Ai succes si spor la curatenii, reparatii capitale sau reamenajari interioare.

Pe de alta parte, sunt momente bune de a planui achizitionari patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, pana la o locuinta noua sau un teren. Esti tentat si de mutarea intr-o alta localitate sau chiar intr-o alta tara. Deocamdata rezuma-te doar la planuri de vanzare-cumparare si de schimbarea spatiului locativ.

Varsator

Sunt posibile calatorii pe distante scurte, fie la rude si prieteni, fie in scop profesional. Ti se cer sfaturi, ajutor material, moral, mai ales de la cine te astepti mai putin.

Pe de alta parte, ar trebui sa te debarasezi de persoanele care iti pun bete in roate si iti stau alaturi doar pentru a-i sprijini. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate si ar fi bine sa taci si sa asculti mai mult. Evita implicarea emotionala in treburile si problemele altora.

Pesti

Ziua iti aduce in atentie banii si implicatiile lor. Poti primi o suma de bani, fie salariul de la un loc de munca, o prima sau alte tipuri de favoruri. Unele te pot surprinde de-a dreptul, insa altele nu iti sunt deloc pe plac.

Se vehiculeaza informatii legate de schimbarea climatului din sfera muncii, aspect care iti rastoarna planurile. Fii prudent si in permanenta controleaza-ti veniturile si cheltuielile. Tentatia investitiilor de orice fel ar fi bine sa o eviti.

Berbec

Debutul saptamanii iti aduce agitatie si o dorinta nestavilita de a te implica in mai multe treburi deodata. Recomandabil este sa-ti selectezi prioritatile si sa te ocupi doar de treburile tale.

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, insa doar tu esti cel care poate dirija lucurile, astfel incat sa iasa bine pentru toata lumea. Dupa-amiaza rezerva-ti momente pentru un tratament cosmetic, pentru cateva ore la piscina sau pentru plimbari relaxante prin oras.

Taur

Esti cufundat in visare si cu greu poti relationa cu lumea exterioara. Ti se pot accentua temerile profunde, dar si unele afectiuni specifice segmentelor capului. Controleaza-ti starile interioare si astfel vei reusi sa ameliorezi si sanatatea intregului organism.

Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de activitatile de rutina. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori.

Gemeni

Ziua iti aduce noutati legate de prieteni. Fie de unii te desprinzi definitiv, fie fata de altii devii mai precaut, fie pur si simplu te orientezi catre alte personaje care pana nu demult se aflau in fundalul vietii tale.

Dorinta de innoire pe plan relational este la cote inalte. Recomandabil este sa faci un pas inapoi si sa studiezi pe indelete pe cine mai accepti in anturajul tau si, mai ales, cui te destainui.

Rac

Relatiile cu sefii si autoritatile sunt frecvente. Sunt posibile altercatii, neintelegeri, insa contextul astral predispune pe toata lumea la o comunicare defectuoasa.

Rezolva-ti indatoririle pe indelete si la timp. S-ar putea ca un sef sa te provoace zdravan la explicatii profesionale. Tine-ti firea, discuta strict, direct si la obiect, fara sa te implici emotional. De retinut ca vin vremuri interesante si cu totul noi in domeniul profesional.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
Horoscop zilnic. Duminică, 14 aprilie. Zodia care va primi niște bani
Horoscop zilnic. Duminică, 14 aprilie. Zodia care va primi niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ai putea avea...
#horoscop 19 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic