Horoscop zilnic: 18 octombrie 2019

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 08:08
11638 citiri
Horoscop zilnic: 18 octombrie 2019

Balanta

O multime de treburi de rutina te asteapta astazi. Insa sufletul tau tanjeste dupa calatorii indepartate sau dupa elevare si imbogatirea bagajului educational. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa echilibrezi situatia, astfel incat sa te bucuri si de realizarea cu succes a ceea ce ai de facut urgent astazi, dar si de o lectura buna, un film de top sau de o discutie cu cineva erudit. Noutati din si despre strainatate.

Scorpion

Revin in atentie chestiunile financiare, mai ales cele comune cu altii. Te afli intr-o perioada in care se pare ca veniturile tale din munca proprie sunt multumitoare, astfel ca unii ravnesc la avutul tau.

Selecteaza prioritatile si evita implicarea in problemele altora. Depinde numai de tine cum iti gestionezi resursele si relatiile. Sunt momente excelente de a investi in tine si in planurile tale personale sau profesionale.

Sagetator

O zi controversata in relatiile cu ceilalti. Ai dori mai mult compania si aprobarea partenerului de viata si a colaboratorilor, dar se pare ca acestia parca se unesc impotriva ta. Este bine sa privesti obiectiv la aceste relatii si sa asculti ceea ce ti se spune.

Exista taine in segmentul partenerial pe care nu le poti deslusi acum, doar le simti. Evita discutiile contradictorii si escaladarea conflictelor. Unii sunt bine intentionati si chiar te sustin sincer.

Capricorn

Este multa animatie la locul de munca, insa si in mediul personal, acasa, se pare ca ai de facut multe. Selecteaza prioritatile, deoarece exista riscul suprasolicitarii nervoase si de aici sa gafezi serios.

Colegii de serviciu te pot ajuta, bine fiind sa accepti, fara rezerve. Sunt posibile neplaceri profesionale din partea prietenilor sau a sefilor. Pe de alta parte, sanatatea este in continuare vulnerabila, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.

Varsator

Doresti mai mult distractie si aventura in viata ta, insa ceilalti nu iti tin isonul. Controversele aparute in relatiile cu cei dragi, persoana iubita sau copiii au rolul de a te mentine realist si de a te ajuta sa rezolvi treburile prioritare.

Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te si distrezi, sa te bucuri si de activitatile dragi sufletului tau, dar sa-ti si indeplinesti atributiile personale si profesionale. Evita excesele si fii, neconditionat, alaturi de cei dragi!

Pesti

Indiferent ce se petrece in afara casei si familiei, nu reuseste sa-ti abata atentia de la ceea ce se petrece in mediul personal, domestic. Ai de facut multe si marunte in casa, vrei sa rezolvi toate problemele membrilor familiei sau rudelor, insa atributiile socio-profesionale te mentin ocupat si poate chiar departe de locurile familiare.

Fii prudent si echilibreza situatiile, astfel incat sa rezolvi onorabil tot ce ti-ai propus.

Berbec

O zi in care ar fi bine sa-ti selectezi anturajul apropiat si sa eviti compania celor care te cauta doar cand au ei nevoie. Se prefigureaza multe discutii, calatorii diverse si multa forfota mentala.

Ordoneaza-ti treburile si vorbeste cat mai putin. Exista riscul sa obosesti si astfel sa gafezi serios in dialogurile cu ceilalti. Sunt posibile rasturnari de situatie datorate banilor si bunurilor comune cu altii. Prudenta la cheltuieli si la promisiuni!

Taur

Se ivesc, pe neasteptate, cheltuieli din cauza partenerului de viata sau colaboratorilor din mediul profesional. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdata, asa incat discerne atent orice investitie.

Pe de alta parte, sunt sanse bune de a primi o recompensa in urma eforturilor depuse in campul muncii sau, pur si simplu, un protector important te ajuta din umbra, exact cu ce ai tu nevoie in aceasta perioada.

Gemeni

O zi in care cel mai bine ar fi sa te ocupi de tine si de activitatile placute sufletului tau. Detaseaza-te de tumultul cotidian, traseaza planuri noi si revizuieste-ti mediul relational.

Este vremea sa privesti obiectiv la tot ce te inconjoara. Se schimba multe in preajma ta, insa mai ales in relatiile parteneriale se disting noutati ce ar trebui luate in serios. Fii pregatit pentru progres si lasa temerile deoparte. Chiar ai sanse mari de reusite deosebite.

Rac

Intuitia iti este accentuata, asa incat astazi poti primi informatii deosebite si utile pe termen lung, vizavi de tot ce tine de relatiile sentimentale. Sunt momente bune pentru a te gandi, pe indelete, la situatia amoroasa sau la situatiile in care sunt implicati copiii.

La prima vedere, lucrurile par in ordine, insa exista animozitati ascunse care acum doar plutesc discret, in aer. Fii prudent si nu te lasa dus si sedus nici de persoana iubita, nici de copii.

Leu

O zi interesanta pentru relatiile cu prietenii. Se intrezaresc discutii importante, actiuni de anvergura, planuri de viitor, care chiar vor da roade la momentul potrivit.

Pot aparea si niscai umbre din cauza banilor sau bunurilor pe care doresti sa le investesti, fie intr-un proiect cu cineva din mediul profesional, fie vrei sa ajuti un prieten sau o ruda si deocamdata nu ai suficient pentru a oferi si altora. Prudenta si rezuma-te la atat cat poti!

Fecioara

Esti solicitat de catre sefi, autoritati, colegi de serviciu. Forfota din zona socio-profesionala iti poate rascoli linistea interioara, dar si planurile propuse pentru astazi. Recomandabil este sa te adaptezi situatiilor ivite.

Cu siguranta vei avea suficiente beneficii astfel incat sa merite efortul. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu informatii utile pe termen lung, atat in plan personal, cat si professional.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 18 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic