Horoscop zilnic: 18 iunie 2019

Marti, 18 Iunie 2019, ora 07:31
6535 citiri
Horoscop zilnic: 18 iunie 2019

Gemeni

Norocul la banii si bunurile altora iti deschide saptamana. Se pare ca poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau legate de mosteniri.

Pe de alta parte, poti primi cadouri sau recompense neasteptate. S-ar putea sa te gandesti la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie sa dai curs primului imbold.

Rac

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt la mare cautare astazi. Sunt posibile reconfigurari de pozitie intr-un parteneriat, respectiv poti renunta la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atentie totul.

Pe de alta parte, unele colaborari in care esti implicat nu te mai reprezinta, asa incat ai curaj si renunta definitiv la ele.

Leu

O zi cu multa munca la serviciu. Relatiile cu colegii sunt tensionate, iar sefii parca nici nu exista. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea si secundar stomacul.

Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile de rutina si nu raspunde la provocari. Foloseste doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tau.

Fecioara

Relatiile sentimentale sunt destul de controversate, insa daca lasi carcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote inalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serata placuta pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel si ai mai multa grija de sanatatea ta!

Balanta

Poti desfasura cu succes activitatile gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente, planificarea unei zugraveli sau, in functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate.

Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar sarmul tau caracteristic va reusi sa readuca pacea si armonia mult visate. S-ar putea sa fii nevoit sa ajuti o ruda.

Scorpion

Este posibil sa faci o multime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal, cat si pentru a rezolva diverse comisioane pentru altii.

Pe de alta parte, bine este sa te gandesti la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de munca sau pentru a obtine un loc de munca mai bun. Spre seara se anunta intalniri cu rudele sau prietenii apropiati.

Sagetator

E activat segmentul financiar. Este o zi buna pentru cheltuieli cotidiene si pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot imbunatati conditiile de la locul de munca.

Frumos ar fi ca in partea a doua a zilei sa lasi pragmatismul deoparte si sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii.

Capricorn

Ziua iti aduce multa energie si chef de a da piept cu toate. Nobletea sufletului tau este accentuata, iar ceilalti te privesc cu admiratie si respect.

Bine este sa iti planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau sa-ti oferi mici cumparaturi dragi tie. Fii tolerant cu ceilalti si nu incerca sa iesi prea mult in evidenta.

Varsator

Astazi nu prea ai chef sa iesi din casa. Energia vitala este la cote joase si se recomanda abordarea activitatilor de rutina. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tau sa-ti creeze neplaceri.

Fii atent la tot ce se petrece in jurul tau, gandeste-te bine la ce vrei sa faci pe viitor si nu-ti divulga planurile. Odihneste-te si plimba-te des in aer liber!

Pesti

Este o zi interesanta la capitolul prieteni. Intalniri, dialoguri, vesti interesante, toate vin catre tine intr-un ritm ametitor si amenintator. Este posibil ca sa rupi unele relatii vechi, dar fii convins ca se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare tie in aceasta perioada a vietii.

Pe de alta parte, o persoana care te-a sustinut si protejat mult timp ar putea sa te dezamageasca.

Berbec

Ziua iti aduce multe treburi in domeniul profesional. Sunt posibile situatii conflictuale cu un sef, dar fii pe faza si asculta cu atentie ce are de zis acesta. Reprosurile si nemultumirile sunt frecvente, dar ai rabdare ca in curand vei depasi totul cu bine.

Imaginea ta in ochii celorlalti lasa mult de dorit, insa astazi iti poti da seama cine te priveste cu ochi buni si cine nu.

Taur

Te poti ocupa cu succes de relatiile cu strainatatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor calatorii in afara granitelor tarii este binevenita, insa materializarea acestora va mai dura.

Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai tarziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca va fi evidenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 18 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic