Horoscop zilnic: 18 iulie 2018

Miercuri, 18 Iulie 2018, ora 07:14
4929 citiri
Horoscop zilnic: 18 iulie 2018

Rac

Luna in Balanta activeaza zona familiei, caminului si legaturilor cu parintii si trecutul. Este o zi in care emotiile pot fi intense si pot redeschide un capitol familial apasator. Cumva, esti nevoit sa pui degetul pe rana si sa transezi lucrurile cat mai clar si direct, fara compromisuri si taraganari.

Totusi, cei din jur pot fi destul de insistenti, acaparatori si te pot provoca sa spui sau sa faci ceva ce nu vrei. Observa cu atentie, asculta si raspunde situatiilor cat mai intelept cu putinta.

Leu

Tu poti avea sentimentul ca pierzi total orice control, motiv pentru care isi pot face loc in mintea ta ganduri pesimiste si confuze. Si, totusi, e momentul sa realizezi ca, de fapt, nu ai niciodata controlul asupra viitorului, iar cel mai sanatos este sa te concentrezi pe momentul prezent si sa faci ce poti cu ceea ce ai la dispozitie. In definitiv, ai nevoie nu de o schimbare in exterior, ci de o schimbare in mintea ta. Odata ce intelegi sa iei lucrurile mai usor si sa ai incredere, ideile vor curge. Si bucuria.

Fecioara

Nemultimirile si blocajele contin in ele intotdeauna solutii si posibilitati de progres. Asta se intampla si in cazul tau, in ce priveste zona finantelor si resurselor materiale proprii. Se pare ca e nevoie sa corectezi ceva, sa revizuiesti sau ajustezi in ce priveste pozitia profesionala si cariera, pentru a avansa si din punct de vedere al veniturilor. Asadar, fii gata sa indrepti ceva din trecut pentru a face pasi inainte.

Balanta

Reactii neasteptate din partea celor din jur, surprize, rasturnari de situatie. Asa arata contextul acestei zile, dar important de retinut este ca orice usa inchisa pe care o intalnesti este un indicator catre o alta usa, mai potrivita acestui moment.

Cu alte cuvinte, ai nevoie de o schimbare de directie, iar tu esti singurul care decide cum arata aceasta, in functie de nevoile tale reale si de dorintele acestui moment. Daca e vorba despre schimbari in relatii, fii gata sa accepti si punctul de vedere, precum si alegerile celuilalt, si sa ierti unde e cazul.

Scorpion

Vitalitatea poate fi scazuta astazi, prin urmare e important sa-ti dozezi cat mai eficient energia si resursele, implicandu-te doar in activitati prioritare sau care nu pot fi amanate.

Pe de alta parte, evita deciziile importante. E un moment bun pentru strangere de date si informatii, pentru constientizari, asa ca asteapta sa-ti fie clar contextul si pe urma fa schimbarile necesare.

Deocamdata, in ce priveste resursele materiale, ele vin de la si prin altii, insa fii atent ce ti se cere in schimb si evita orice compromis.

Sagetator

Relatia amoroasa si relatiile cu prietenii sunt provocate astazi si puse sub lupa. Daca simti ca acestea au devenit o constrangere si o presiune constanta pentru tine, poate ca e momentul sa schimbi atitudinea si sa incetezi unele compromisuri. Iar asta presupune sa spui adevarul despre ce vrei si sa-ti redefinesti limitele in aceste relatii.

In definitiv, orice tensiune poate fi o oportunitate de a imbunatati ceva, daca o folosesti in acest sens.

Capricorn

Astazi e posibil sa resimti presiunea din ce in ce mai mare din zona profesionala si stresul generat de impartirea ineficienta intre cariera si familie. Prin urmare, e nevoie sa faci niste ajustari, atat in ce priveste administrarea timpului, cat si in sensul unor prioritati noi, mai clare.

Poate e momentul sa delegi unele sarcini, sa nu te mai lasi distras si, de ce nu?, sa te relaxezi si sa iei lucrurile mai usor, pentru binele tau si al tuturor.

Varsator

Ai senzatia ca mergi pe un drum infundat, ca si cum nu mai poti continua cu aceleasi aspiratii de acum cativa ani, cu aceleasi convingeri si perceptii. Drumul acesta pare sa nu duca nicaieri sau nu te mai bucura cu adevarat.

Asadar, e momentul sa faci un pas in spate, sa te opresti putin si sa astepti. E un moment excelent pentru schimbarea perspectivei si articularea acesteia cu cine esti astazi. Un sprijin de la un mentor, ghid sau consilier poate fi benefic.

Pesti

E posibil ca unele resurse care veneau de la partener sau de la alte persoane apropiate sa se termine. Sau sa-ti fie blocat accesul la ele. Si, dincolo de frustrarea din primul moment, ce ai de vazut este ca situatia aceasta te determina sa te bazezi mai mult pe tine si pe ceea ce poti tu sa creezi si sa generezi din punct de vedere material si nu numai.

Uita-te dupa posibilitati noi, complet diferite de ceea ce stiai tu pana acum. E momentul sa deschizi noi usi in viata ta.

Berbec

Daca percepi un blocaj in relatiile apropiate si nu numai, probabil e timpul sa schimbi ceva in abordarea si perceptia ta. Nu mai functioneaza vechiul model de gandire, bazat pe victimizare si control, iar uneori e nevoie sa simti ca ti se taie craca de sub picioare, pentru ca mai apoi sa intelegi diferit lucrurile si sa vezi noi posibilitati pentru tine si pentru relatiile tale.

Spune ce ai de spus, recunoaste-ti temerile, lasa trecutul in urma si apoi fa ce ai de facut pentru a te misca inainte.

Taur

Aceasta zi te provoaca sa iesi din zona de confort si sa aplici niste solutii radicale, clare si in acord cu tine, mai ales in ce priveste relatiile de la locul de munca, dar si stilul de viata in general.

Primul lucru de care e nevoie este sa-ti asumi responsabilitatea pentru alegerile care te-au adus in acest punct. Apoi, fa un pas inapoi, opreste-te din tot ce faci si pune-ti intrebari cat mai clare cu privire la nevoile tale din acest moment. Vei gasi solutiile potrivite pentru a-ti creste eficienta si rezultatele, ai rabdare.

Gemeni

E posibil sa te simti dezorientat, lipsit de perspectiva si cumva blocat in perceptia pe care o ai in prezent atat despre finantele tale, cat si despre cei de langa tine. Cu toate acestea, ai solutiile in maneca, asa ca priveste mai atent la oportunitatea de transformare pe care ti-o ofera acest moment. Uita-te in ce moduri noi te poti exprima, manifesta si, in definitiv, la ce poti fi si crea nou acum.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#horoscop 18 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic