Horoscop zilnic: 17 octombrie 2019

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 07:57
11615 citiri
Horoscop zilnic: 17 octombrie 2019

Balanta

Sunt momente bune pentru a-ti reformula filozofia de viata. Gandurile iti pot fi umbrite de concluziile obtinute, insa orice experienta iti este de folos si te ajuta sa devii mai intelept.

Se contureaza la orizont calatorii in strainatate, dialoguri cu persoane aflate in strainatate, dar si o mare deschidere catre asimilarea informatiilor si invatarea unor subiecte noi. Tot ce tine de strainatate are legatura cu cheltuieli si venituri.

Scorpion

Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor financiare legate de banii si bunurile administrate in comun cu altii. Poti descoperi nereguli in documentele financiare sau sa constati ca partenerul de viata cheltuieste cam mult.

De undeva din planurile subtile primesti informatii interesante, utile pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Controleaza-ti tendinta de a cheltui si evita sa le povestesti altora despre investitiile tale.

Sagetator

Contextul astral de astazi iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Se contureaza discutii aprinse, importante si desfasurarea unor activitati comune planuite mai demult. Tentatia de a respinge tot ce vine din partea altora va fi destul de mare, de aceea, fii prudent.

Pe de alta parte, unele dintre aceste relatii vor lua turnuri nebanuite in urma aflarii unor informatii nu tocmai placute. Prudenta, rabdare si renunta rapid la ce te necajeste!

Capricorn

Este o zi cu multe treburi de rutina atat acasa, cat si la serviciu. Efervescenta de care dai dovada in rezolvarea indatoririlor profesionale iti poate declansa neplaceri in relatiile colegiale.

Fii prudent, deoarece unii vor incepe sa dezvolte, in umbra, conflicte deosebite. Recomandabil este sa te ocupi discret si serios de munca ta si sa eviti provocarile si discutiile nefondate. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa-ti dozezi eforturile.

Varsator

Ziua anunta preocupari legate de copii, discutii aprinse cu persoana iubita, dar si posibilitatea de a te ocupa de un hobby. Pe de alta parte, vin catre tine informatii deosebite legate de mediul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi.

Ceva legat de o calatorie in interes de serviciu sau de un program de formare profesionala, la care esti cumva nevoit sa participi, va declansa un val de nemultumiri printre cei dragi. Prudenta si discernamant!

Pesti

Sunt momente favorabile treburilor gospodaresti, dar si dialogurilor cu membrii familiei. Ar fi bine sa vorbesti putin si sa asculti atent ce iti spun ceilalti.

Pe de alta parte, evita sa faci treburi de anvergura, pentru ca este posibil ca peste cateva zile sa fii nevoit sa le reiei. Organizeaza-ti programul, astfel incat sa te poti ocupa si de indatoririle profesionale. Relatiile tale cu strainatatea sau o calatorie pot starni controverse in mediul familial.

Berbec

Se prefigureaza relatii tensionate cu cei apropiati: rude si prieteni. Disputele pot aparea de la divergenta opiniilor legate de mersul lucrurilor in viata, dar si de la cele marunte, care nu ar trebui luate in serios.

Detaseaza-te de problemele altora si de modul lor de gandire si ai mai multa incredere in tine. Aspectele financiare, de tipul cheltuieli comune, investitii, mosteniri si partaje familiale, sunt fundalul discutiilor si relatiilor.

Taur

Subiectul principal al zilei este legat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu oficial. Poti primi bani, cadouri, dar si vesti importante legate de cheltuielile comune cu partenerul de viata sau cu colaboratorii profesionali.

Pot aparea discutii aprinse in relatiile parteneriale, pe seama veniturilor sau favorurilor tale de la serviciu. Prudenta, deoarece unii doresc in ascuns sa profite de pe urma veniturilor tale.

Gemeni

Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici si reactiile tale la fel. Ar fi bine sa te ocupi doar de treburi usoare si sa eviti disputele cu ceilalti. Pentru ca esti conditionat de indatoririle profesionale, este posibil sa ripostezi la tot ce se petrece la locul de munca.

Controleaza-ti reactiile si ocupa-te de prioritati. Este posibil sa te simti coplesit de cate ai de facut, asa incat apeleaza la cineva de incredere sa-ti ofere sprijinul.

Rac

Astrele iti recomanda discretie si interiorizare. Organismul tau este obosit, mentalul confuz si de aici iti este greu sa fii atent la dialogurile cu ceilalti sau la treburile zilnice.

Se pot accentua afectiuni ale sistemului respirator. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat iti pot aduce informatii pretioase si sfaturi bune. Iti sunt de mare folos o dieta usoara, o plimbare in aer liber si mult somn.

Leu

Ar fi bine sa-ti faci ordine in relatiile cu prietenii si cu protectorii. Foarte greu de stabilit cine iti este loial, cine te ajuta si cine joaca teatru in preajma ta. Este o perioada in care echilibrul dintre relatiile de prietenie si cele sentimentale este perturbat, de aceea, fii prudent.

Cineva din mediul familial, probabil o ruda, iti poate oferi sprijin si informatii utile pentru toate tipurile de relatii in care esti implicat.

Fecioara

Discutiile cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale te pot pune pe ganduri. Vin informatii importante catre tine, insa nu toate iti sunt de folos si putine se vor concretiza.

Exista o mare probabilitate ca peste cateva zile toate cele discutate astazi sa ia o alta turnura. Cineva din anturajul profesional apropiat iti va oferi informatii deosebite si utile pe termen lung. Fii prudent si evita sa-ti divulgi opiniile si planurile.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#horoscop 17 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic