Horoscop zilnic: 17 aprilie 2018

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 07:23
6330 citiri
Horoscop zilnic: 17 aprilie 2018

Berbec

Se intrezaresc cheltuieli, fie pentru o calatorie, fie pentru studii, cercetari sau activitati culturale. Sunt sanse sa-ti creasca veniturile, chiar daca cu sume mici. Deocamdata ai suficiente resurse, incat sa-ti duci traiul decent. Capriciile pot sa mai astepte. Partenerul de viata sau colaboratorii iti vor solicita sprijinul financiar. Evita-le provocarile si ocupa-te de tine si de treburile tale.

Taur

Ziua este favorabila innoirii pe toate planurile. Renunta la obiceiuri, idei, demersuri invechite, neprofitabile si orienteaza-te spre noi orizonturi. Poate parea dificil la inceput, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi orice obstacol. Opereaza in comportamentul tau acele schimbari care sa atraga in viata ta oameni si situatii noi, de buna calitate. Viseaza cu ochii deschisi si visele vor deveni realitate.

Gemeni

Discretia si misterul care te invaluie astazi te ajuta sa treci neobservat, atat la serviciu, cat si in mediul familial. Este bine sa-ti dozezi eforturile, sa te odihnesti si sa eviti spatiile aglomerate si situatiile tensionate. Provocarile dinspre locul de munca sunt majore, dar le poti face fata cu putin efort. O discutie cu cineva de incredere iti va aduce multe informatii deosebite. Accepta si alte fatete ale vietii!

Rac

Ai multi sustinatori astazi, fie la locul de munca, fie acasa, printre cei dragi si apropiati. Popularitatea de care te bucuri acum este rodul unor eforturi depuse de-a lungul multor saptamani, chiar si fara sa-ti dai seama. Bucura-te de aceste momente, insa fii vigilent in continuare si prezinta-te modest, bine informat si bine intentionat. Spre seara, o iesire in oras cu prietenii te relaxeaza.

Leu

Esti vedeta astazi, oriunde te-ai duce sau orice activitate desfasori. Multi vor veni in preajma ta fie pentru sfaturi, pentru a te admira, fie pur si simplu de a se simti bine. Exista si unii care te vor provoca, poate fara intentie, insa perceptia ta vizavi de acestia te va duce cu gandul la situatii ascunse care se tes in umbra. Lasa suspiciunile deoparte si bucura-te de fiecare moment petrecut in compania cuiva!

Fecioara

Poti sustine discutii elevate astazi spre admiratia celorlalti. La un moment dat, te vei mira si tu de tine, cat esti de capabil pentru a face prezentari si interpretari filozofice. Totusi, evita subiectele pe care le stapanesti prea putin sau persoanele care nu te pot intelege. Planuieste o calatorie indepartata sau un studiu deosebit, pe termen lung. Relaxeaza-ti mintea si sufletul cu discutii amuzante cu cineva drag, mai ales spre seara.

Balanta

Aspectele financiare reprezinta tema principala a zilei. Se pare ca vor interveni cheltuieli comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fii prudent si cheltuieste cu masura! Prioritare ar fi facturile, taxele, dar si serviciile necesare imbunatatirii sanatatii tale. Cei dragi doresc ce e mai bun si de folos pentru tine, astfel ca poti merge pe mana lor. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru taifas.

Scorpion

Tentantia de a-i provoca pe altii este mare si se pare ca uneori te amuza. Insa ceilalti se vor indeparta de tine daca ai sa continui sa te tot joci pe seama lor. Controleaza-ti reactiile si fii ceva mai ingaduitor. Sunt momente pasagere in care poti strica relatii si situatii bune. Surprinde-ti partenerul de viata cu o cina romantica sau cu un cadou. Bucuria lui te va bucura si pe tine.

Sagetator

Debutul saptamanii anunta multa forfota la serviciu, astfel ca ar fi bine sa-ti alcatuiesti un program de prioritati. Relatiile colegiale sunt tensionate, doar pentru ca fiecare are sarcinile lui de indeplinit. Bazeaza-te numai pe tine si ai incredere ca vei rezolva tot ce-ti propui. Sanatatea este vulnerabila, dar evita, pe cat posibil, analizele si consultatiile medicale. O alimentatie potrivita si somnul sunt suficiente.

Capricorn

Ai nevoie de sprijinul celor dragi, insa acestia au cu totul alte prioritati si te observa prea putin. Fii intelegator si acorda-le celorlalti timp si spatiu sa se desfasoare cum doresc. Ai putea sa te refugiezi intr-un hobby sau sa te plimbi prin locurile preferate. Dupa-amiaza sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita si cu copiii. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija, pentru ca exista riscul sa declansezi animozitati.

Varsator

Pentru ca atentia si eforturile tale sunt concentrate in segmentul profesional sau in activitati comune cu prietenii, atmosfera din sanul familiei este tensionata. Ocupa-te de casa si de cei dragi! Implica-te in treburile domestice, vino cu idei noi pentru redecorarea spatiului de locuit sau propune un program de reuniuni cu rudele si de vizite in locurile natale. Aprecierile celorlalti vor veni imediat.

Pesti

Ziua este favorabila comunicarii si calatoriilor pe distante scurte. Totusi, ai grija sa nu iti expui prea mult ideile, pentru ca altii pot profita de acest lucru. Mai ales pentru segmentul profesional sunt sanse bune de a afla informatii pretioase. Relatiile cu anturajul apropiat sunt tensionate, asa incat nu te baza prea mult pe sprijinul rudelor sau prietenilor. Spre seara, relaxeaza-te acasa, alaturi de cei dragi.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 17 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic