Horoscop zilnic: 16 iulie 2018

Luni, 16 Iulie 2018, ora 08:42
5293 citiri
Horoscop zilnic: 16 iulie 2018

Rac

In relatiile cu anturajul apropiat se intrezaresc schimbari, impulsionate de contextul astral de astazi. Vei simti nevoia de a relationa cu alte persoane, de a calatori, de a-ti largi orizontul educational, fie prin dialoguri cu persoane erudite, fie planificandu-ti un program de instruire personala sau profesionala. Asculta mai mult decat sa vorbesti!

Leu

Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Se contureaza posibilitati noi de a lucra ceva suplimentar, din care vei obtine bani sau favoruri, pentru cel putin un an de zile. Deocamdata, observa ce se petrece in jurul tau. Deciziile importante lasa-le pentru zilele urmatoare.

Fecioara

Este o zi importanta pentru tine, deoarece se deschid culoare noi de evolutie si progres. Evita eforturile solicitante, fii discret, retras si rabdator cu tine insuti. Emotivitatea este ridicata, astfel ca exista riscul sa vorbesti prea mult sau sa te implici in treburi care nu te privesc. Traseaza-ti planuri de viitor, rasfata-te cu o baie aromata si inconjoara-te de cei dragi.

Balanta

Este o zi in care oboseala isi va spune cuvantul, deoarece energia zilei te solicita mult. Evita, pe cat posibil analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intrucat pot aparea erori de diagnostic si tratament. Rezerva-ti momente de odihna, plimba-te in aer liber si evita stresul si eforturile fizice. O discutie tainica cu cineva drag te va binedispune.

Scorpion

La orizont se contureza noi relatii de prietenie. Iti va fi foarte evidenta dorinta de a te apropia de oameni noi si progresisti. Pe de alta parte, este posibil sa afli detalii neplacute despre unii apropiati si astfel sa decizi sa intrerupi orice legatura cu ei. Fii prudent! Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate si paguboase.

Sagetator

Esti bine vazut astazi de catre ceilalti, mai ales de catre sefi si de persoanele cu functie intalnite pe parcursul zilei. Fiind o zi cu multa sustinere astrala, in domeniul profesional se deschide o etapa noua in care fie primesti responsabilitati noi, fie o functie de conducere. Chibzuieste atent si lasa deciziile pentru zilele urmatoare. Exista detalii neplacute ascunse.

Capricorn

Esti atras de activitati intelectuale si de dialoguri pe teme progresiste. Mentalul este activat de energia zilei, ce iti deschide posibilitati noi de dezvoltare educationala si culturala. O calatorie indepartata, studiul istoriei marilor civilizatii, alcatuirea unui program de instruire personala sau profesionala sunt teme de succes.

Varsator

Se intrezaresc castiguri de la si prin altii, timp de cel putin un an de zile de acum incolo, fie dintr-o colaborare noua, fie partenerul de viata sau rudele incep sa te sustina financiar, mult si bine. Segmentul banilor si bunurilor este potentat de contextul astral de astazi. Evita planurile financiare hazardate si gandeste-te si la un plan de economii.

Pesti

Zi deosebita in plan partenerial. Atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale vor aparea schimbari. Unele relatii se pot incheia definitiv, altele isi vor modifica termenii si conditiile de desfasurare, dar sunt sanse sa apara si parteneriate noi. Discerne atent situatia parteneriala in care te afli. Este mai bine sa te orientezi spre noutati.

Berbec

Se intrezaresc noutati in segmentul muncii, datorita energiei astrale de astazi. Poate fi vorba despre obtinerea unui nou loc de munca, de sarcini noi de lucru la actualul job sau, pur si simplu, tu iti schimbi conceptiile despre munca si implicatiile ei. Posibil ca de acum incolo sa muncesti intr-un alt ritm, in alte conditii si cu alt elan. Evita eforturile mari!

Taur

Iubirea pluteste in aer, iar dorinta de a fi aproape de cei dragi este mare si usor de realizat. Se deschide o noua etapa sentimentala. Totusi, o relatie amoroasa veche se poate destrama daca este fundamentata pe premise false. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati distractive si evita sa le ceri dovezi de iubire. Foarte interesante sunt azi relatiile cu copiii.

Gemeni

Relatiile familiale vor capata o noua valoare in sufletul tau de acum incolo. Pe de o parte, iti vei schimba atitudinea fata de unii membrii ai familiei. Iar pe de alta parte sunt sanse deosebite de a opera schimbari radicale in spatiul in care locuiesti. Se recomanda rabdare, prudenta si toleranta. Fii alaturi de cei dragi si cultiva increderea in ei!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 16 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic