Horoscop zilnic: 16 aprilie 2019

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 09:15
15376 citiri
Horoscop zilnic: 16 aprilie 2019

Berbec

Poti fi astazi destul de eficient in rezolvarea sarcinilor de la locul de munca, cu conditia sa fii practic si sa nu te pierzi prea mult in detalii.

De asemenea, din dorinta de a fi util, unii pot profita de bunavointa ta. Spune ce ai de spus intr-o maniera eleganta, fara a fi critic la adresa opiniilor colaboratorilor tai. Nu uita nici de sanatate, zona digestiva fiind mai sensibila.

Taur

Daca ai o noua dragoste si te-ai inflacarat putin pe aceasta tema, preferi totusi sa o feresti de ochii lumii si sa faci cateva cercetari, astfel incat sa castigi mai multa siguranta.

Incerci sa fii realist, sa evaluezi atent toate aspectele si esti provocat sa-ti faci o imagine clara asupra relatiei tale. Si, chiar daca nu pare confortabil, discuta problema cu o persoana in care ai incredere.

Gemeni

Ca sa realizezi tot ce ti-ai propus in privinta activitatilor gospodaresti, trebuie mai intai sa-ti faci o minima organizare, altfel risti sa te ocupi doar de ceea ce-ti face placere.

Daca doresti sa porti o mica discutie cu membrii familiei, sa puneti la punct niste aspecte, lasa emotiile deoparte si pregateste-te sa le asculti parerile, inainte de a lua decizii mai putin obiective.

Rac

Desi poate ti-ai propus sa-ti pastrezi gandurile si parerile mai mult pentru tine, astazi emotiile vor interfera rationalul si va fi o provocare pentru tine sa te abtii de la atitudinea critica.

In demersurile scriitoricesti, imaginatia si aplecarea catre subiecte filosofico-spirituale sunt aspecte ce te avantajeaza, cu conditia sa reusesti sa-ti ordonezi cat de cat ideile.

Leu

Planurile tale de afaceri pot fi influentate de implicarea sentimentala, de sperantele pe care ti le-ai facut, iar unele persoane pot profita de acest aspect, in dauna ta.

Incearca sa pastrezi o nota de obiectivitate, sa acorzi importanta cuvenita detaliilor. Eventual, lasa orgoliul la o parte si cere sfatul unui prieten apropiat, acesta furnizandu-ti o viziune detasata asupra subiectului.

Fecioara

Zona socio-profesionala poate fi sursa unor conflicte interioare, deoarece ceea ce ratiunea iti sugereaza nu coincide cu sentimentele tale rezervate. Poate adevarul este undeva la mijloc, nici partenerii tai de afaceri nefiind prea clari si sinceri in intentii.

Fii deschis dialogului, nu respinge propunerile care ti sa fac, doar cere mai mult timp sa faci cercetari mai atente.

Balanta

Preocuparea pentru propria sanatate poate imbraca usor forma unor nelinisti inexplicabile, de aceea, ar fi indicat sa fii mai atent la stilul de viata, dar si la tratamentele pe care le urmezi.

Ia-ti timp, documenteza-te in liniste si pe indelete. Este recomandat sa nu respingi din start concepte si optiuni terapeutice venite de pe alte meleaguri.

Scorpion

Planurile tale de viitor, chiar daca sunt sustinute de o mare putere creativa, au nevoie si de aspecte organizatorice practice pentru a se materializa. Evitarea interferentelor emotionale in luarea deciziilor este un deziderat pentru ziua de azi si cel mai indicat ar fi luarea in calcul a mai multor surse de informare, dar si o cercetare suplimentara asupra veridicitatii informatiilor.

Sagetator

Poti fi tentat astazi sa te sustragi discutiilor cu partenerul de cuplu, dar si responsabilitatilor casnice, preferand sa te dedici carierei si obtinerii de rezultate concrete.

Esti constient de capacitatea ta de munca, dar si de resursele pe care le poti accesa, asa ca iti vine greu sa accepti alte puncte de vedere in cazul unor discutii de negociere.

Capricorn

Daca doresti sa-ti imbunatatesti cunostintele, dar si mediul in care iti desfasori activitatea, astazi e important sa urmezi un program sustinut de studiu.

De asemenea, trebuie sa fii clar si detasat in exprimare, in cazul informatiilor pe care le ai in vedere sa le transmiti altora. Daca ai ocazia, poti petrece mai mult timp in natura pentru restabilirea starii personale de bine.

Varsator

Astazi poti traversa momente de neincredere, privind lansarea unui demers creativ sau specularii unei oportunitati. Ceva din subconstient iti cere sa ai o atitudine responsabila privind investitiile si organizarea bugetului de cheltuieli si poate ar trebui sa-ti urmezi intuitia, existand destule riscuri reale, dar si multe necunoscute. Bazeaza-te pe capacitatea analitica.

Pesti

Sfera relationala iti capteaza astazi multa atentie si energie si vei fi provocat sa te axezi mai mult pe aspectele pragmatice si mai putin pe deciziile care sunt influentate de atasamentele afective.

Incearca sa asculti activ partenerul de viata, dar si pe membrii familiei tale, evitand tendinta de a deveni argumentativ in privinta altor opinii, contrare viziunii tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 16 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic