Horoscop zilnic: 15 octombrie 2019

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 09:13
10790 citiri
Horoscop zilnic: 15 octombrie 2019

Balanta

Contextul astral al zilei evidentiaza segmentul financiar, sectiunea bani, bunuri comune cu altii. Sunt probabile surprize de proportii vizavi de tot ce tine de venituri colaterale locului de munca, mosteniri, partaje, investitii. Insa pentru moment ar fi bine sa achiti facturile, taxele, datoriile curente. E

vita sa te lasi coplesit de neajunsurile altora si sa le oferi tu prea mult sprijin financiar. Riscul de a pierde mult este mare si vizibil in curand.

Scorpion

O zi foarte importanta in plan partenerial. Sunt posibile controverse, surprize, dialoguri interesante, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii. Se recomanda prudenta si evitarea escaladarii conflictelor.

Depinde numai de tine cum gestionezi situatiile parteneriale. Este vremea sa fii obiectiv si sa renunti la colaborarile/parteneriatele care stagneaza. Sfatuieste-te cu cineva drag si de incredere!

Sagetator

Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa te ocupi mai mult de treburi usoare, de rutina. Pe cat posibil evita consultatiile si analizele medicale. La serviciu sunt probabile situatii deosebite, unele conflictuale din partea colegilor.

Exista, in umbra, animozitati, mai ales de la si prin femei, de aceea, fii prudent in tot ce tine de locul de munca si de indatoririle tale profesionale.

Capricorn

Foarte interesante sunt astazi relatiile sentimentale! Surprizele pot fi frecvente, fie ca este vorba de cineva drag, fie despre copii. Se recomanda precautie in orice situatie legata de cei dragi, deoarece foarte usor iti pot fi inselate simturile.

Capacitatea ta de creatie este mare si astfel din mainile tale ar putea iesi adevarate opere de arta. Antreneaza-i si pe cei dragi, alaturi de tine si desfasurati impreuna activitati recreative.

Varsator

Segmentul domestic este tema importanta a zilei. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tau moral si material. Plus ai de rezolvat treburile domestice ramase restante.

Insa, pe de alta parte, vei fi solicitat si in plan socio-profesional, astfel ca indatoririle profesionale iti pot impiedica implicarea in treburile casei si familiei. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa rezolvi tot ce ti-ai propus, impacand pe toata lumea.

Pesti

Sunt momente favorabile pentru activitati intelectuale si pentru a dialoga pe indelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de alta parte, calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

Emotivitatea este accentuata, de aceea, fii prudent in vorbe si fapte. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Contextul astral al zilei iti faciliteaza aflarea unor informatii deosebite, utile atat in plan personal, cat si in plan profesional.

Berbec

Dialogurile roiesc in jurul banilor pe tot parcursul zilei. Iti vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional in care activezi, fie cineva drag te ajuta din senin, in aparenta.

Sunt posibile surprize de proportii in tot ce tine de bani, bunuri, favoruri, conditii de munca si de salarizare. Fii prudent si evita cheltuieli majore! Sunt posibile discutii aprinse, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei profesionali, pe seama faptului ca ravnesc la fondurile tale.

Taur

Starile tale de spirit sunt schimbatoare. Ai chef sa te ocupi de mai multe treburi in acelasi timp, insa nu se recomanda. Orienteaza-te spre prioritati, dar spre cele usoare.

Energia vitala este fluctuanta. Controleaza-ti emotiile si evita activitatile solicitante! Sunt momente bune pentru a trasa planuri de anvergura, atat pentru dezvoltarea ta personala, cat si pentru cea profesionala. De retinut ca multi iti pun bete in roate!

Gemeni

Este o zi in care este bine sa te ocupi doar de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita spatiile aglomerate, discutiile de anvergura cu multa lume si luarea deciziilor.

De mare folos iti sunt prezenta si sfaturile celor dragi. Posibil sa te necajesti din cauza reprosurilor unor persoane din anturajul apropiat, insa sunt momente pasagere. Pe de alta parte, in plan profesional, la serviciu, poti descoperi conflicte tesute mai ales de femei.

Rac

O zi care iti aduce in atentie proiectele socio-profesionale. Sunt momente excelente pentru reorganizarea treburilor profesionale si reevaluarea activitatilor in care esti implicat sau doresti sa te implici.

Se prefigureaza dialoguri importante cu sefii, colegii si cu sustinatorii din mediul profesional. Prudenta si asculta mai mult ceea ce spun ceilalti. Spre seara, invita un prieten drag si de incredere la o sueta.

Leu

Vestile despre mersul lucrurilor in domeniul profesional in care activezi te pot pune pe ganduri. Se prefigureaza surprize de proportii, atat in planul profesional, cat si in cel familial. Ceva din mediul domestic isi poate obstructiona ascensiunea profesionala.

Fii prudent si gaseste un echilibru intre latura personala si cea profesionala. In a doua parte a zilei, un prieten iti va oferi explicatii si sfaturi deosebite.

Fecioara

Daca in prima parte a zilei ai preocupari filozofice, spre pranz vei fi nevoit sa te ocupi te activitatile de rutina de la locul de munca. Se contureaza la orizont demersuri pentru o calatorie indepartata, studii deosebite si relatii importante cu persoane aflate departe de granitele tarii.

Posibil sa-ti fie dificil, pentru moment, sa iesi din zona ta de confort, insa, vrei, nu vrei, vei iesi si chiar vei calatori in tinuturi indepartate, cat de curand.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 15 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic