Horoscop zilnic: 15 februarie 2019

Vineri, 15 Februarie 2019, ora 07:52
6843 citiri
Horoscop zilnic: 15 februarie 2019

Varsator

Energia zilei iti stimuleaza creativitatea si iti aduce idei inspirate pe care le poti folosi in dezvoltarea si promovarea unui proiect.

O zi buna pentru a gandi desfasurarea unui eveniment, pentru a te interesa ce resurse financiare sunt disponibile pentru asta si pe cine poti coopta sa te sprijine.

Pesti

Luna plasata in zona sufletului si a familiei poate aduce pe tapet unele probleme pe care ai refuzat sa le vezi sau sa le recunosti. E momentul ca acestea sa fie transate si sa gasesti solutii.

E o zi buna pentru a te ingriji, incepand cu corpul tau si terminand cu caminul, familia si toate nevoile reale.

Berbec

Segmentul comunicarii este efervescent. O zi favorabila demersurilor legate de studii, cercetare, documentare, punerea in circulatie a informatiei.

Fii prudent, totusi, atat in ce priveste alegerea persoanelor cu care vorbesti, cat si in ce priveste exagerarile la care esti predispus in comunicare. Capacitatea de concentrare, cat si sensibilitatea sunt crescute, asa ca fii prudent in impartasiri si evita sa iei personal ceea ce ti se spune.

Taur

Astazi ai abilitatea si inspiratia de a gasi solutii si mijloace noi pentru imbunatatirea situatiei materiale si financiare. Se pare ca e nevoie sa spui sau sa afli ceva care te ajuta, cu alte cuvinte, sansa ta sta in capacitatea de a asigura schimbul de informatie cat mai fluid.

Sunt de evitat speculatiile financiare si investitiile hazardate.

Gemeni

Luna se afla, pana spre dupa-amiaza, in semnul tau zodiacal si iti confera jovialitate, flexibilitate, dar si mai multa constienta cu privire la prioritatile si nevoile tale.

De altfel, astazi e indicat sa te ocupi de ceea ce e important si sa incerci sa ramai concentrat pe fiecare lucru, pe rand.

Rac

In cazul tau, astazi este esentiala discretia in tot ce faci. E bine sa fii mai putin vocal, sa spui doar ce, cui si cat e necesar pentru a merge mai departe, sa faci un plan de actiune si, mai ales, sa asculti cu atentie, chiar dincolo de cuvinte, mesajele care ajung la tine pe diverse cai.

Vei folosi toate datele pe care le strangi, incepand din aceasta seara.

Leu

Luna in Gemeni anima foarte mult viata sociala, interactiunile cu ceilalti, comunicarea cu oameni pe care-i stii sau nu. In orice caz, ba esti invitat undeva, ba ti se propune ceva, ba te suna nu stiu ce prieten sa-ti povesteasca vrute si nevrute... este, deci, o zi in care comunici mult cu exteriorul.

Atentie, totusi, triaza cu atentie invitatiile la care raspunzi, povestile pe care le asculti si "filmele" in care te bagi.

Fecioara

Luna aduce un plus de energie in zona carierei, iar aceasta poate fi folosita pentru a purta discutii lamuritoare la nivel inalt, pentru a-ti promova ideile si/sau pentru a negocia o pozitie in contextul profesional. Atentie insa la tendinta de a spune mai multe decat e cazul sau de a te plange cui nu trebuie.

Balanta

Luna aflata inca in Gemeni este, pentru tine, o posibilitate de salt in constiinta, de materializare a unor dorinte prin alegerea cu grija a gandurilor si intentiilor, de intelegere mai inalta a unor situatii de viata presante. Cu alte cuvinte, gandind diferit poti obtine rezultate diferite.

Scorpion

Astazi e posibil sa iasa la iveala adevaruri pe care ai tot sperat sa nu le vezi, in ce priveste relatiile cu prietenii sau unii aliati intr-un proiect. Ies la iveala informatii care iti pot provoca disconfort, insa e foarte important, totusi, cum folosesti tot ce afli.

Nu e momentul sa reactionezi, nici sa iei decizii radicale sau sa tragi concluzii definitive. E mult mai sanatos sa astepti sa ti se intregeasca tabloul.

Sagetator

E momentul sa hotarasti cum mergi mai departe intr-un parteneriat. A venit vremea sa-si negocieze fiecare pozitia si rolul in relatie, sa explorati posibilitatile de crestere si expansiune.

E necesar sa fii cat se poate de prudent in folosirea cuvintelor, mai ales a acelora cu iz de critica si repros.

Capricorn

O zi cu multe de facut si cu schimbari ale agendei pe parcursul zilei. Cu cat este mai adaptabil si flexibil, cu cat te concentrezi mai ales asupra prioritatilor, cu atat eficienta va creste.

Ai posibilitatea sa accesezi informatiile de care ai nevoie, chiar daca unele nu vor fi tocmai cele asteptate. E necesar sa fii prudent in ce priveste respectarea legilor si a conduitei la locul de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 15 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic