Horoscop zilnic: 15 august 2018

Miercuri, 15 August 2018, ora 08:10
4563 citiri
Horoscop zilnic: 15 august 2018

Leu

Atitudinea deschisa si generoasa te ajuta astazi, mai ales ca se prefigureaza o zi incarcata cu o bogata activitate sociala, dar cu conditia sa nu-ti risipesti timpul cu trivialitati, doar fiindca iti vine greu sa refuzi. Familia pare sa iti solicite mai mult timp prezenta acasa, ceea ce vine in contradictie cu dorinta ta din aceasta perioada de a fi cat mai prezent in lume si a te face remarcat.

Fecioara

Esti ferm convins ca sistemul de valori la care te raportezi este unul just si impartial si ca nu sunt sanse sa iei decizii financiare fara a pune mai intai totul in balanta. Totusi, se recomanda a gasi o cale cat mai diplomata de a transmite acest lucru copiilor si persoanei iubite, fara a lasa senzatia ca le impui ceva. In plus, nu lasa discutiile cu cei dragi sa ajunga la urechile necunoscutilor.

Balanta

Cu Luna aflata in propriul semn esti predispus la fluctuatii ale zonei emotionale dar nu uita ca astazi e momentul sa-ti acorzi tie intaietate, fara sa te mai preocupe atat de mult satisfacerea celor din jur. Cumpara-ti ceva frumos, iesi cu prietenii in oras si nu te ingrijora atat de mult pentru cat investesti in imagine, pentru ca stii ca dispui de resursele necesare pentru a-ti mari veniturile.

Scorpion

Astazi ar fi mai degraba o zi potrivita pentru meditatie si relaxare, departe de mediul competitional in care activezi in ultima perioada. Ai acum ocazia sa fii tu cu gandurile tale, sa pui in balanta si cele bune si cele rele astfel incat sa fii pe deplin impacat cu strategia pe care ti-o propui. Lasa intuitia sa te ghideze si ajuta-te de scris pentru reformularea ideilor.

Sagetator

Frecventeaza astazi prietenii si cercurile sociale care-ti impartasesc convingerile, inclusiv cele de natura spirituala si vezi daca o practica sustinuta iti aduce un plus de satisfactie si echilibru. Este posibil sa simti ca faci un efort pentru a da curs pornirilor de a lua contact cu medii noi, preferand poate sa-ti desfasori cautarile pe cont propriu si in singuratate, dar ai nevoie de altii pentru a-ti schimba perspectiva.

Capricorn

Vrei nu vrei, astazi va trebui sa faci fata cu brio misiunior publice, pastrandu-ti o atitudine cat se poate de echilibrata si fara a te pierde cu prea multe explicatii. Nu ai cum sa-i multumesti pe toti, asa ca pune accent doar pe ceea ce ti se pare esential. De asemenea esti provocat sa-ti mobilezi fortele doar catre acele proiecte care iti pot schimba intr-un anume fel viata.

Varsator

Fie ca este vorba de relatia cu persoana iubita, fie doar de un parteneriat de afaceri, se simte astazi nevoia unui suflu nou, de aceea ar fi recomandata o deplasare, un schimb de experienta sau, daca e cazul, o mica vacanta. Totul este sa-ti invingi anumite preconceptii si mai ales sa faci eforturi pentru a obtine aprobarea superiorilor astfel incat sa poti pune in practica aceste demersuri.

Pesti

Astazi este posibil sa-ti dai interesul pentru a impaca partile implicate intr-o chestiune care se refera la bani sau bunuri aflate in comun, mai ales daca iti sunt prieteni si spiritele risca sa se incinga. Proiectele creative prin care vrei sa-ti faci activitatea zilnica mult mai placuta par a nu avea parte de sustinerea colaboratorilor si poate e cazul sa faci mai multe demersuri pentru a obtine o calificare.

Berbec

Aspectele relationale sunt astazi cele ce iti solicita multa implicare, fiind dispus sa mai lasi de la tine, doar sa fie armonie in camin. Totusi, va trebui sa gasesti rabdarea necesara pentru a descoperi motivatiile din spatele comportamentului persoanei iubite astfel incat sa nu ajungeti la conflicte ce au ca substrat teme precum luptele de putere si necesitatea de a fi in control.

Taur

Astazi te straduiesti ca interactiunea cu colegii de munca sa se desfasoare armonios, incercand sa adopti o atitudine sincera si impartiala, ceea ce iti va aduce un dram de simpatie. Important insa este sa fii atent ca anumite convingeri personale nu sunt atat de relevante pentru ceilalti, de aceea fereste-te sa le sustii cu orice pret. Acasa, nu incerca sa intri in competitie cu partenerul.

Gemeni

Plin de idei si dornic de a mai socializa, astazi ar fi indicat sa cauti compania celor care-ti impartasesc opiniile si gusturile, gasind timp sa faceti un schimb relaxant de impresii, eventual sub pretextul de a merge la un eveniment artistic. Cu persoana iubita insa, va fi mai dificil de gestionat orice manifestare de posesivitate si nici la serviciu inca nu s-au domolit tensiunile.

Rac

Relatia cu cei de acasa primeaza astazi, fiind dornic de a face tot ce-ti sta in putinta pentru a te bucura impreuna cu cei dragi de momente de calm si relaxare. Mai dificil va fi sa constati ca asumarea unor responsabilitati poate fi uneori coplesitoare, de aceea axeaza-te pe aspectele importante, nu pe multumirea celorlalti. Ai energie sa-ti fructifici ideile creative, dar nu uita de costuri.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 15 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic