Horoscop zilnic: 14 august 2019

Miercuri, 14 August 2019, ora 07:43
6148 citiri
Horoscop zilnic: 14 august 2019

Leu

Relatiile parteneriale vor cunoaste reconfigurari. Cu greu te desprinzi de cele vechi, insa nemultumirile si dezacordurile intre ce iti doresti sa faci si ce iti ofera ceilalti sunt mult prea mari pentru a mai continua in acelasi stil.

Pregateste-te pentru parteneri noi, colaborari de anvergura si actiuni cu bataie lunga. Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa ai in vedere faptul ca mentalul colectiv este bulversat. Evita sa iei decizii majore sau sa semnezi documente importante.

Fecioara

Se anunta modificari ale conditiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil sa apara in orizontul tau si o alta profesie pe care pana nu demult o abordai doar sub forma de hobby.

Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele aparatului circulator, inima si coloana vertebrala. Dozeaza-ti eforturile, evita enervarile si provocarile celorlalti. Odihneste-te, rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber si hraneste-te sanatos.

Balanta

Se contureaza schimbari in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. O relatie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrama definitiv. Este nevoie sa privesti cu alti ochi tot ce tine de relatiile cu cei dragi si sa-i lasi sa-si traiasca viata asa cum cred ei mai bine.

Pe de alta parte, sunt momente favorabile de a planui dezvoltarea unui hobby, transformandu-l intr-o ocupatie frecventa.

Scorpion

Zilele acestea iti pot aduce noutati in relatiile familiale si legate de spatiul in care locuiesti. Astfel, sunt posibile discutii importante legate de patrimoniul familial si de trecutul neamului din care provii. De retinut informatiile primite, deoarece te vor ajuta sa-ti lamuresti multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de alta parte poti deslusi noi trasee de viata publica. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar.

Sagetator

Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuatii majore. Mare atentie daca inveti, daca sustii examene, probe sau daca lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, inscrisuri care privesc grupuri mari de oameni.

De asemenea, comunicarea este viciata, asa incat sunt posibile neintelegeri si chiar un schimb de replici nu tocmai placute. Controleaza-ti gandurile si fii foarte prudent in vorbe si fapte.

Capricorn

Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. E posibil sa apara noi forme de castig, pe de o parte, datorita schimbarilor conditiilor de munca, pe de alta parte, este foarte posibil sa primesti oferte de colaborare destul de tentante.

Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala fluctueaza mult, creandu-ti neplaceri. Va trebui sa cheltuiesti ceva mai multi bani pe cumparaturile necesare traiului zilnic.

Varsator

Luna se afla in semnul tau si se pregateste de aspectul de Luna plina care va avea loc maine, oferindu-ti sanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ti remodela personalitatea si pentru a relationa altfel cu tot ce te inconjoara.

Ar fi bine sa incepi sa fii mai atent cu trupul si sufletul tau, prin ingrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personala.

Pesti

Luna in semnul Varsatorului te predispune la izolare, dorinta de singuratate si de evadare din tumultul vietii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discutii tainice cu propria-ti persoana, dar si cu cineva drag.

Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdata legate de sanatate si domeniul profesional. Evita pe cat posibil astazi consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale!

Berbec

Interesanta si importanta zi la capitolul prieteni si protectori. Fii prudent si selecteaza-ti pe indelete anturajul. Sunt posibile neplaceri de la prieteni si asa-zisii protectori. Bine ar fi sa te indepartezi de actualele persoane apropiate si sa-ti orientezi eforturile catre altele.

Poti primi oferte de includere in grupuri, asociatii cu interese umanitare.

Taur

In domeniul profesional se contureaza noi orizonturi din toate punctele de vedere. Ti se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bataie pe termen lung, o functie de raspundere ravnita de tine in secret sau pur si simplu te poti orienta catre un alt loc de munca.

Sefii sau reprezentantii unor institutii oficiale iti pot crea neplaceri, insa cu putin efort, intelegere si bunavointa poti depasi toate piedicile ivite. Bine ar fi sa te abtii de la comentarii.

Gemeni

Noutati amestecate din si despre strainatate, iar pentru cei implicati in examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnura nebanuita.

Sunt momente favorabile de a-ti schimba planurile de viata, fie orientandu-te catre calatorii peste mari si tari, fie abordand forme de instruire care presupun studiu indelungat, alaturi de oameni cu o inalta tinuta morala si profesionala.

Rac

Contextul astral de astazi iti prefigureaza noutati la capitolul bani si bunuri detinute in comun cu altii. Se deschide o etapa importanta de castig, fie de la si prin partenerul de viata, fie prin colaborari noi, fie prin mosteniri.

Exista si varianta sa se inceapa un proces de partaj in urma unui divort sau in urma unei separari in afaceri. Fii prudent, verifica atent toate documentele, informeaza-te in permananta vizavi de legislatie si termeni financiari.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop 14 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic