Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Horoscop > horoscop zilnic
A   A   A

Horoscop zilnic: 13 iulie 2018

Horoscop zilnic: 13 iulie 2018
Rac

Emani o energie aparte, puternica, dar destul de dificil de gestionat daca esti neatent la semnalele organismului tau. Fluctuatiile emotionale sunt accentuate, de aceea ar fi bine sa abordezi totul cu rabdare si incredere ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta. Se deschide o noua etapa de viata, bazata pe valori si principii morale noi, autentice care te vor conduce spre orizonturi deosebite. Odihneste-te si gandeste-te la cum ti-ai putea imbunatati viata!

Leu

Intuitia iti este accentuata, astfel ca ar fi bine sa te retragi in locuri linistite si sa stai de vorba, pe indelete, cu tine insuti. Informatiile revelate pe cai neobisnuite, conexiunile mentale pe care le realizezi astazi iti sunt de folos pe termen lung. Ai grija insa sa te si odihnesti, pentru ca la un moment dat te poti simti coplesit. Unele afectiuni digestive sau osoase isi vor face simtita prezenta, dar ar fi bine sa te ingrijesti cu ajutorul terapiilor naturiste.
Fecioara

Excelenta sustinere primesti astazi de la si prin prieteni! Se contureaza relatii noi, proiecte socio-profesionale de anvergura care vor avea efecte pe cel putin un an de zile de acum incolo. Foloseste-ti intuitia, asculta-ti semnalele organsimului si nu te grabi in luarea deciziilor. Dialogurile cu ceilalti te pot obosi pe de o parte, insa, pe de alta parte iti vor oferi informatii deosebite privitoare la imbunatatirea pozitiei tale intr-un grup de lucru.

Balanta

Foarte bine vazut esti in plan socio-profesional! Este posibil sa primesti oferte deosebite de ocupa functii de conducere, de a prelua sarcini de lucru de mare responsabilitate sau de a te ocupa de munca unor colegi, pentru a-i coordona sau dezvolta impreuna un proiect profesional. Discutiile si evenimentele zilei sunt bulversante si obositoare in acelasi timp, asa incat fii prudent si abordeaza totul cu calm, rabdare si incredere.
Scorpion

O zi importanta pentru relatiile cu strainatatea, calatorii si studii. Evenimentele ivite iti vor rasturna planurile facute pana acum atat in plan personal, cat si in plan profesional. Ia aminte la informatiile aflate, indiferent din ce sursa. Unele aparent banale ascund, de fapt, samburii viitoarelor actiuni in care vei fi implicat impreuna cu oameni de buna calitate. Fii prudent daca pleci in vreo calatorie! Sunt posibile amanari, intazieri, discutii aprinse.

Sagetator

Se deschid oportunitati de castig de la si prin altii. Poate fi vorba despre obtinerea unei mosteniri, a unei subventii, rezolvari financiare legate de partaje, datorii sau credite. Bine ar fi sa alcatuiesti planuri de investitii pe termen lung, dar si planuri de economii. Cumva primesti sprijin din partea altora, insa veniturile obtinute din munca ta proprie vor fluctua mult si pe termen lung. Evita cheltuielile nefondate si semnarea documentelor!
Capricorn

Relatiile parteneriale se vor reconfigura incepand de astazi. Unele se destrama definitiv, altele se contureaza la orizont cu efecte pe termen lung. Ceea ce vine spre tine din partea altora este de bun augur, insa tu parca respingi totul si esti suspicios. Deschide-ti sufletul si mintea, avand incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Sunt momente in care parteneriatele personale si profesionale iti pot aduce bucurii, favoruri si un salt evolutiv important.

Varsator

La serviciu este mult de lucru, conturandu-se o etapa noua cu multe sarcini de lucru care se vor desfasura pe termen lung. Dialogurile colegiale sunt importante, pentru ca se vor stabili clar etape de lucru, termene si conditii de realizare. Fii prudent si cooperant cu toata lumea. Numai lucrand in echipa si acceptand si ideile sau capriciile altora vei reusi sa obtii succese remarcabile. Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa o ingrijesti serios.
Pesti

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt surse de mare bucurie astazi. Iubirea se reaprinde, joaca si activitatile recreative iti solicita interesul si bine ar fi sa te ocupi pe indelete de toate acestea. Aduna-i pe toti cei dragi in preajma ta, organizeaza mese festive, jocuri amuzante sau planuri de vacanta. Este posibil ca unii sa nu-ti raspunda pe masura a ceea ce le oferi tu, dar la momentul potrivit aprecierile lor vor fi considerabile.

Berbec

O zi foarte importanta pentru segmentul domestic, deoarece se contureaza o etapa noua. Treburile gospodaresti le poti desfasura usor si cu placere, iar membrii familiei te vor sustine in tot ce doresti sa intreprinzi. Emotivitatea este accentuata, de aceea fii prudent si evita deciziile majore sau semnarea documentelor care te implica pe termen lung. Planifica intalniri cu rudele, vizite in locurile copilariei si traseaza noi planuri familiale.
Taur

Relatiile cu anturajul apropiat sunt excelente, astfel ca vei putea obtine informatii pretiose, ajutor nesperat in chesituni personale si profesfionale. Insa, tendinta de a vorbi prea mult si mai ales despre teme pe care le cunosti prea putin sau deloc iti poate crea neplaceri. Dozeaza-ti debitul verbal, moduleaza placut tonul vocii si asculta cu interes cele povestite de ceilalti. Pregateste-te si pentru calatorii pe distante scurte sau pentru a participa la dezbateri oficiale.

Gemeni

Foarte bine aspectat este segmentul financiar. Se contureaza imbunatatiri financiare prin activitatea desfasurata la locul de munca, astfel ca poti primi bani, cadouri deosebite sau favoruri de tot felul. Traseaza-ti planuri de investitii si cheltuieli, dar pune si ceva bani deoparte. Informatiile aflate astazi privitoare la conditiile de munca si salarizarea aferenta sunt valabile cel putin un an de zile de acum incolo. Prudenta si masura in toate!


Citeste pe Astrocafe.ro: Comunicarea inseamna putere
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 13 Iulie 2018, ora 06:59

 Articol citit de 4688 ori

Citeste si: