Horoscop zilnic: 13 februarie 2019

Miercuri, 13 Februarie 2019, ora 08:17
6884 citiri
Horoscop zilnic: 13 februarie 2019

Varsator

Tu ai multe si marunte de facut acasa. De la curatenii generale, reamenajari interioare sau ale gradinii, pana la dialoguri importante cu membrii familiei. Relatiile cu acestia din urma sunt tensionate, dar pot duce la ceva constructiv in cele din urma.

Profesional, lucrurile nu sunt pe roze, de fapt, schimbarile pe care stii ca e bine sa le faci sunt inconfortabile. Totusi, unele capitole se incheie, altele incep acum. Spre binele tau.

Pesti

Sunt zile bune pentru a lamuri situatii mai vechi, pentru a afla informatii folositoare, dar si pentru a face o curatenie drastica printre apropiati. Evita implicarea in problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ti se spune.

Pe de alta parte, dorinta de a-ti imbogati bagajul de cunostinte este la cote inalte si bine ar fi sa-i dai curs prin lecturarea unei carti bune sau chiar prin participarea la diverse cursuri.

Berbec

Banii si bunurile materiale dobandite prin munca proprie sunt aspectele care te preocupa cel mai mult. S-ar putea sa afli vesti interesane legate de salarizarea si conditiile locului de munca la care activezi sau, in functie de caz, poti primi oferte de munca destul de avantajoase. Fii prudent si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard.

Sunt momente excelente pentru a-ti planifica bugetul de venituri si cheltuieli pe termen lung. Pe de alta parte, gandeste-te si la valorile spirituale ale vietii.

Taur

O zi potrivita pentru a te ocupa atat de trupul, cat si de sufletul tau. Mergi la o sala de gimnastica, la un cabinet de cosmetica sau pur si simplu plimba-te in aer liber si bucura-te de tot ce te inconjoara.

Esti un bun si fascinant povestitor, dar fii prudent si incearca sa dozezi volumul informatiilor pe care vrei sa-l impartasesti celorlalti. In alta ordine de idei, astazi poti consolida o relatie amoroasa sau profesionala.

Gemeni

Analizeaza pe indelete evenimentele si personajele cu care ai de-a face si alcatuieste planuri de schimbare a directiei in viata. Primesti informatii extraordinare pe cai neobisnuite si bine ar fi sa tii cont de ele si sa actionezi in consecinta.

Sanatatea poate fi vulnerabila pe segmentele gatului si aparatului urinar. Plimbarile sunt necesare, dar mai ales o atitudine detasata si timpul petrecut in linistea caminului te pot echilibra si inspira.

Rac

Sunt posibile intalniri cu cunostinte vechi, de care nu ai mai auzit demult. Prin intermediul acestora, e posibil sa afli informatii sau sa primesti sugestii si solutii foarte bune pentru situatiile cu care te confrunti in prezent.

Pe de alta parte, se recomanda multa prudenta, intrucat unele persoane din anturajul tau nu sunt atat de transparente pe cat declara. Bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita implicarea in problemele celorlalti.

Leu

Iesirile la rampa sunt pe gustul tau, iar aceasta zi se pare ca iti va oferi multe oportunitati in acest sens. Vei fi nevoit sa faci fata unor demersuri sociale, care te vor pune la treaba, te vor scoate din casa si oricum iti vor modifica planurile personale.

Raspunde provocarilor sociale si fii prezent la orice eveniment ce implica multe persoane sau activitate intensa. Traversezi o perioada in care pozitia ta sociala capata o alta fundatie, de aceea, fii pe faza.

Fecioara

Este foarte accentuata componenta educationala, asa incat vino in intampinarea momentului si intoarce-te la stadiul de invatacel. Daca este vorba de cursuri si studii oficiale, implica-te in mod responsabil, pentru ca iti vor folosi foarte mult cunostintele acumulate acum.

Poti primi vesti legate de strainatate. Sunt la ordinea zilei dialogurile legate de calatorii indepartate, insa favorizate sunt acum doar planurile.

Balanta

Se anunta castiguri provenite de la altii. Sunt zile bune pentru a te gandi la investitii, pentru a pune ordine in banii si bunurile pe care le detii cu altii sau pentru a te ocupa de mosteniri.

Pe de alta parte, contextul astral te provoaca la a cauta si alte dimensiuni ale vietii, in special pe cele spirituale. Fereste-te de speculatii si acorda-ti momente de introspectie.

Scorpion

Exista o dinamica aparte pe zona relatiilor parteneriale si a colaborarilor. Unele relatii se vor destrama definitiv, facandu-se un loc veritabil pentru altele mult mai profitabile.

Cu toate ca pare greu sa te desprinzi de unii colaboratori sau in unele cazuri de sot, partener de viata, bine este sa asculti sfaturile inimii si sa lasi la o parte oamenii alaturi de care simti ca nu mai ai nimic in comun.

Sagetator

Se anunta multa munca, dar si rezultate pe masura. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburile tale si sa incerci sa eviti provocarile celorlalti. In aceeste zile, esti provocat sa te misti inainte, asa ca pot aparea schimbari rapide care influenteaza decisiv cursul vietii tale.

Se pare ca zonele cele mai influentate sunt cariera, familia si relatiile. Fa alegeri intelepte!

Capricorn

Poti organiza petreceri sau reuniuni pentru cei dragi, dar si tu la randul tau poti primi invitatii in acest sens. Fii prudent, deoarece exista o tendinta de a exagera in multe privinte: mancare, bautura, relatii sentimentale, petreceri.

Totusi, aceasta zi iti poate aduce pe cineva drag aproape sau te poate rasfata cu gesturi frumoase de iubire. De asemenea, poti sa capeti o imagine clara in ce priveste unele obiective pe termen lung.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#horoscop 13 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic