Horoscop zilnic: 12 septembrie 2019

Joi, 12 Septembrie 2019, ora 08:31
8913 citiri
Horoscop zilnic: 12 septembrie 2019

Fecioara

Ziua iti aduce un potential mare de revolta si zbucium sufletesc. Gandurile iti sunt indreptate mai intai catre relatiile sentimentale si cele cu copiii, ca apoi spre pranz sa iti muti atentia catre relatiile colegiale.

Tempereaza-ti reactiile si linisteste-ti gandurile, pentru ca sunt momente pasagere, pe care le poti depasi fara probleme cu putin efort si bunavointa. La serviciu se contureaza treburi multe, dar este doar o furtuna intr-un pahar cu apa.

Balanta

Ziua este favorabila activitatilor recreative si hobby-urilor. Chiar daca cei din preajma ta au alte treburi si nu iti tin isonul, te vei descurca foarte bine si fara ajutorul lor.

Totusi, ar fi bine sa tii seama si de nevoile sau doleantele celor dragi, pentru ca in umbra, departe de ochii si urechile tale, se contureaza schimbari majore in relatiile cu acestia. Pe de alta parte, evita gandurile neplacute, critica si combativitatea, deoarece risti sa strici relatii bune.

Scorpion

Astazi este nevoie de tine in sectorul domestic. Fie trebuie sa te ocupi de reparatii, curatenii sau achizitionarea de bunuri necesare casei si membrilor familiei, fie trebuie sa participi la discutii de familie pe tema patrimoniului.

Chiar daca gandurile si eforturile tale sunt indreptate acum mai mult catre propria-ti fiinta, cu bunavointa si deschidere sufleteasca vei reusi sa te strecori admirabil printre treburile tale personale, dar si printre indatoririle care iti revin in casa.

Sagetator

Se anunta o zi in care relatiile cu cei apropiati iti pot aduce multe avantaje. Pe de o parte, poti afla informatii interesante legate de domeniul profesional in care activezi sau il vizezi mai demult.

Pe de alta parte, poti relua legatura cu cineva drag, in care ai multa incredere. Emotivitatea este la cote mari, de aceea, evita sa te implici in situatiile de viata ale altora. Este adevarat ca esti un bun sfatuitor, insa ofera-ti ajutorul numai daca ti se cere si atat cat este necesar.

Capricorn

Vestile legate de banii obtinuti prin munca proprie la un serviciu te pot lua prin surprindere. Poate fi vorba despre o suma de bani, cadouri sau favoruri care iti vin de la cineva din strainatate sau in urma unei colaborari care implica legatura cu alte tari.

Totusi, fii prudent pentru ca exista tendinta de a cheltui mai mult decat este necesar. Pe de alta parte, s-ar putea ca persoana iubita sau copiii sa-ti solicite ajutor financiar.

Varsator

In prima parte a zilei abia daca esti observat in anturaj. Mai ai nevoie de odihna, astfel incat ar fi bine sa te ocupi doar de treburi usoare, evitand totodata spatiile aglomerate si discutiile contradictorii.

Pe masura ce orele zilei se scurg te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu mult entuziasm si voie buna. S-ar putea sa iei legatura cu institutii bancare, fie pentru achitarea unor datorii mai vechi, fie pentru a obtine informatii.

Pesti

Se contureaza o zi favorabila introspectiei si eforturilor numai pentru trupul si sufletul tau. Poti primi informatii pretioase, tainuite bine pana acum, despre parteneriatele in care esti implicat.

Fii mai atent la nevoile tale personale si lasa deoparte compromisurile si relatiile care nu iti mai sunt de folos. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece sunt stari pasagere.

Berbec

Astrele te sfatuiesc sa fii prudent in relatiile cu prietenii si asa-zisii sustinatori. S-ar putea ca o astfel de persoana sa iti ceara bani, favoruri sau informatii despre activitatea profesionala.

Stai deoparte si evita implicarea emotionala si faptica in problemele altora. Chiar daca ti se vor face reprosuri vizavi de faptul ca esti prea secretos sau zgarcit, deocamdata este mai bine asa. Cine te pretuieste cu adevarat iti va ramane alaturi si iti va intelege reactiile.

Taur

Ziua aduce relatii tensionate cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale. Pot aparea modificari ale regimului activitatii tale profesionale sau colegii si sefii vor fi altii.

Greu iti vine sa accepti toate acestea si vei avea tendinta fie de a te ascunde, fie de a riposta folosind santajul emotional. Fii prudent si lasa lucrurile sa isi urmeze cursul firesc, adaptandu-te din mers la situatiile ivite. Persoana iubita sau copiii s-ar putea sa aiba nevoie de sprijinul tau.

Gemeni

Preocuparile tale de astazi roiesc in jurul relatiilor cu strainatatea. Sunt posibile discutii si demersuri specifice unor calatorii indepartate, fie pentru studii profesionale, fie pentru agrement.

S-ar putea ca din cauza membrilor familiei sau iti fie intarziate planurile, insa ai rabdare. Domoleste-ti reactiile, pentru ca sistemul tau nervos este destul de solicitat si risti sa iti compromiti ziua.

Rac

Ziua este favorabila verificarii si achitarii facturilor sau altor tipuri de datorii. Se pare ca vei fi nevoit de imprejurari sa te ocupi de bugetul administrat in comun cu altii, aspect care te poate obosi.

Membrii familiei iti sustin demersurile, de aceea, te poti baza pe sfaturile si ajutorul lor. Fii prudent, insa, vizavi de prieteni, deoarece acestia iti pot pune bete in roate. Lasa gandurile neplacute deoparte, mai ales cele legate de sanatate si de relatiile profesionale.

Leu

In orele diminetii iti sunt recomandate activitatile usoare de rutina, deoarece organismul iti este obosit si mai are nevoie de cateva ore de odihna si efort minim. La serviciu se contureaza dinamism si discutii aprinse, mai ales dupa pranz.

Temele principale vor fi legate de imbunatatirea conditiilor de munca si de salarizare, insa vor fi purtate mai mult intre colegi. Bazeaza-te numai pe fortele tale si sustine-ti punctele de vedere.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 12 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic