Horoscop zilnic: 12 noiembrie 2019

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 07:35
10827 citiri
Horoscop zilnic: 12 noiembrie 2019

Scorpion

O mare incarcatura emotionala aduce astazi luna plina din sectorul relational, fiind un moment in care ar fi cazul sa discuti deschis, cu cartile pe masa, atat despre nevoile tale cat si despre nevoile celuilalt, mai ales in contextul in care stabilitatea este un criteriu caruia ii acorzi intaietate.

In iubire, dar si in afaceri, implicarea si siguranta sunt hotaratoare pentru finalizarea sau continuarea relatiilor.

Sagetator

Luna plina ce are loc in sectorul muncii si al activitatilor de rutina te poate ajuta sa constientizezi intr-un mod cat se poate de practic daca este in beneficiul tau sa continui cu un program solicitant sau e cazul sa schimbi ceva astfel incat nevoile tale sa fie satisfacute.

In ceea ce priveste sanatatea, ai sansa sa identifici obiceiuri nocive la care sa renunti, fiind sigur ca poti gasi resurse pentru tot ce-ti propui.

Capricorn

Astazi, odata cu acest fenomen de luna plina, ai putea realiza ca te-ai concentrat cam mult pe munca si pe strategii de viitor, uitand sa te bucuri de viata. Pune pasiune in tot ce faci, fie ca este vorba de cresterea implicarii in relatia cu persoana iubita sau cu copiii, fie ca scoti la lumina un proiect cu componenta creativa.

Astfel, vei realiza cu usurinta ce este cu adevarat de valoare pentru tine.

Varsator

O situatie privind casa si familia poate ajunge in punctul in care vei simti ca trebuie sa alegi. Cel mai probabil, va prima necesitatea de a fi inconjurat si sustinut de membrii familiei tale sau de a petrece mai mult timp in intimitatea caminului, in dauna carierei sau a activitatii publice.

Totusi, ideal este sa ajungi la un echilibru satisfacator intre aceste doua sectoare importante din viata ta.

Pesti

Luna plina de astazi pune accent pe zona comunicarii. Astfel, intr-o maniera cat se poate de pragmatica, poti stabili etapele unui proces de acumulare de informatii care iti vor servi cu siguranta pe viitor.

De asemenea, este un rastimp favorabil implicarii sustinute si dialogului in relatia cu rudele pe teme ce le consideri de maxima importanta si care reflecta nevoile fiecaruia.

Berbec

Luna plina de astazi iti atrage atentia asupra valorilor din viata ta. Ai ocazia sa constientizezi de ce ai nevoie pentru a obtine pe viitor un anume statut financiar si in ce directie te vei hotari sa-ti concentrezi efortul.

Poti decide daca este cazul sa lichidezi un imprumut sau sa initiezi un altul, dar la fel de bine poti trasa in mod clar ceea ce aduce un plus de valoare sectorului relational.

Taur

Fenomenul de luna plina ce se produce chiar in semnul tau zodiacal aduce in lumina aspecte ce tin de trasarea unor limite in relatiile parteneriale, dar pe un fond mult influentat de emotii. Chiar daca nu este tocmai placut sa te confrunti cu cele mai mari temeri sau sa pierzi senzatia de control, prin aceste demersuri vei da un plus de insemnatate relatiilor tale si-ti vei reformula mentalitatea.

Gemeni

Nu te feri de ocazia pe care ti-o ofera luna plina de a te avanta cu incredere in zona subconstientului tau. Meditatia si contactul cu natura iti faciliteaza posibilitatea de a descoperi unele talente de care nu te credeai capabil si care pot reprezenta baza unei ocupatii, cu atat mai mult cu cat au legatura cu partea artistica.

Reflecteaza bine la reconfigurarea sectorului financiar si asculta-ti intuitia.

Rac

Odata cu luna plina poti simti ca a venit momentul sa evaluezi pe criterii cat se poate de concrete valoarea unor prietenii sau sa-ti clarifici daca anumite cercuri iti satisfac nevoile legate de planurile tale privind viitorul.

Chiar daca te simti atasat de unii oameni, a merge pe drumul tau poate fi cea mai buna solutie sau, din contra, acum poti face demersuri pentru parafarea de parteneriate productive.

Leu

Cu luna plina in zona carierei si a statutului public, se pot finaliza anumite proiecte in care te-ai implicat sustinut, iar acum a venit timpul rasplatei. Insa este un moment in care si relatia cu familia trebuie luata in calcul, stabilind clar care sunt prioritatile pentru tine, acum si pe viitor.

Te poti intreba cu sinceritate ce anume iti aduce un plus de valoare vietii tale si ce-ti confera stabilitate.

Fecioara

Odata cu fenomenul de luna plina iti este activata axa cunoasterii, ceea ce reprezinta un rastimp favorabil pentru a-ti valoriza intr-o maniera concreta cunostintele acumulate si inspiratia artistica.

Acest demers poate presupune constientizarea nevoii de a renunta la modalitatile folosite pana acum de a te exprima si a comunica, fiind confortabil cu adaugarea componentei emotionale.

Balanta

Luna plina de astazi iti ofera ocazia clarificarii sectorului financiar, cu atat mai mult cu cat este vorba de bani si bunuri ce trebuie gestionate in comun. Nu sunt excluse momentele in care vei simti nevoia de a te afla in siguranta si, cu aceasta ocazie, sa realizezi ca poate achizitionarea unei case, renovarea acesteia sau chiar redefinirea notiunii de intimitate reprezinta optiuni de luat in calcul.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 12 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic