Horoscop zilnic: 12 aprilie 2019

Vineri, 12 Aprilie 2019, ora 09:26
16263 citiri
Horoscop zilnic: 12 aprilie 2019

Berbec

Ziua este importanta pentru activitatile casnice si pentru relatiile cu membrii familiei. Ai succes in treburi care presupun infrumusetarea spatiului de locuit, in dezbateri pe tema sfatuirii unui membru al familiei pentru a-si imbunatati sanatatea, infatisarea sau relatia cu altcineva.

Iti este apreciat efortul implicarii in problemele celor dragi si felul in care trebaluiesti de zor prin casa sau pentru casa.

Taur

Multe ganduri navalesc astazi in mintea ta, iar unele in mod repetat. Chiar si anumite fragmente din discutiile cu ceilalti se pot repeta frecvent pe parcursul intregii zile.

Bine este sa recunosti si sa retii ce anume se repeta, atat ganduri, vorbe, cat si persoanele implicate in aceste discutii. Sunt momente excelente de a invata cate ceva si din cea mai banala intamplare. Spre seara te vei linisti si vei reusi sa descifrezi mesajele zilei.

Gemeni

Se intrezaresc cheltuieli atat pentru confortul tau personal, cat si pentru a rezolva diverse pentru casa si familie. Chiar daca bugetul disponibil este limitat deocamdata, ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate.

Posibil sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. In a doua parte a zilei, sunt momente bune de a te rasfata cu o iesire in oras alaturi de cineva drag si de incredere.

Rac

Esti nostalgic si foarte usor poti intra in polemici cu oricine iti iese in cale. Starile tale de spirit fluctueaza si astfel ba esti prea vorbaret, ba te retragi in carapace.

Prietenii iti sunt alaturi, iar simpla lor prezenta iti poate aduce liniste, siguranta si chiar dorinta de a te implica, alaturi de ei, in activitati diverse. Cel mai bine ar fi sa-ti consumi energia in treburi personale si acelea alese cu grija. Propune-ti directii noi de urmat in cariera profesionala, dar si in plan personal.

Leu

Ar fi minunat daca ai reusi astazi sa te ocupi numai de treburi usoare si in mod discret. Ziua este favorabila meditatiei in locuri sfinte, dialogului interior si analizarii vietii tale. Revelatiile vor veni in avalansa, fapt pentru care este bine sa le notezi intr-un jurnal personal.

Astfel vei gasi explicatiile pe care le tot cauti de ceva vreme, mai ales in privinta modului in care fiinta ta interioara are nevoie sa se restructureze.

Fecioara

Ziua iti aduce discutii importante cu prietenii, dar si cu persoanele din anturajul profesional. Cu unii vei planifica excursii indepartate, in locuri incarcate de istorie. Cu altii vei aborda teme filozofice. Invata de la fiecare cate ceva si accepta si ideile sau parerile altora.

Posibil sa primesti niscai dojeni din partea celor apropiati, pentru ca probabil insisti cu anumite idei depasite. Detaseaza-te de toate si asculta-ti mai mult vocea interioara!

Balanta

Multa agitatie in segmentul profesional. Oricat ai incerca sa te ascunzi, sa treci neobservat, parca un reflector te urmareste special numai pe tine si te scoate in evidenta oriunde te-ai afla.

Fii prudent si prezent in tot ce tine de locul de munca si, mai ales, in relatia cu sefii. S-ar putea sa ti se solicite explicatii vizavi de aportul tau la dezvoltarea bunului mers al activitatii profesionale. Fii sincer, onest si asuma-ti vorbele si faptele!

Scorpion

Comunicarea cu ceilalti este deficitara, pentru ca te gandesti la cu totul altceva decat la ceea se petrece in jurul tau. Se pare ca esti preocupat de segmentul financiar comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

Probabil ca aranjarea unei calatorii comune cu aceste persoane sau plata unor studii personale iti da peste cap toate planurile. Evita sa faci scenarii nerealiste si tine cont si de cele discutate cu ceilalti. A doua parte a zilei este favorabila activitatilor culturale.

Sagetator

Ziua iti aduce in atentie plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Se pare ca urgenta ar fi rezolvarea unor chestiuni financiare ce tin de locul de munca, fie ca trebuie sa rezolvi tu documente oficiale de plata, fie trebuie sa achiti niscai daune.

Rezolva-ti mai intai cheltuielile personale si apoi ocupa-te si de relatiile financiare cu altii. Exista tensiuni serioase vizavi de veniturile tale, dar si de cheltuielile comune cu cei dragi.

Capricorn

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, in special cele din segmentul partenerial. Din orice poate iesi un scandal cu efecte pe termen lung. Controleaza-ti reactiile si fii obiectiv!

Colegii de munca pot avea dreptate. Deocamdata, pentru ca esti influentat de aparentele cotidiene, respingi tot ce vine din partea altora. Spre seara iti vei gasi linistea, dar si sfaturi bune in mijlocul familiei. Asculta indemnurile celor dragi!

Varsator

Este o zi incarcata cu multe treburi. Ajutor nu prea primesti din partea altora, asa incat concentreaza-te singur pe indatoririle tale. Bine este sa ai in vedere doar prioritatile, pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa te epuizezi fara rost.

Pe de alta parte, este posibil sa te supere niscai afectiuni ale sistemului digestiv si osos. O programare la un consult de specialitate este binevenita. Odihneste-te mai mult!

Pesti

Se pare ca esti sentimental astazi si dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iubita sau copiii. Cei dragi s-ar putea sa raspunda cu totul altfel decat te astepti tu, la avansurile tale, de aceea, fii pregatit pentru orice.

Pe de alta parte, fii ingaduitor cu acestia si ofera-le posibilitatea sa aleaga ei maniera de a-ti intoarce afectivitatea si mai ales momentul. Insa ai sanse sa-i antrenezi in activitati recreative si amuzante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 12 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic