Horoscop zilnic: 11 aprilie 2019

Joi, 11 Aprilie 2019, ora 09:28
18259 citiri
Horoscop zilnic: 11 aprilie 2019

Berbec

Ziua este propice treburilor gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente, reamenajarile interioare sau pregatirea gradinii se pot face usor si cu succes. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se poate cadea la pace pe orice subiect.

In a doua parte a zilei, dorul de copilarie si personajele sale va fi evident. Planifica o vizita la rude sau in locurile dragi din trecutul tau.

Taur

Se pare ca astazi esti mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit sa pleci la rude sau prieteni, ori in interes de serviciu. Altii se pot ocupa de studii pe termen scurt. S-ar putea sa afli vesti neplacute legate de cineva drag.

Fii prudent in relatiile cu membrii familei! Iti sunt sustinute dialogurile cu cei apropiati, dar notele conflictuale predomina. Spre seara rezerva momente pentru o plimbare in aer liber sau pentru o sueta cu cei dragi.

Gemeni

Capitolul financiar are nevoie de atentie astazi. Poti primi cadouri si recompense, dar si cheltuielile sunt favorizate. Bine ar fi sa-ti orientezi finantele catre casa si familie.

Pe de alta parte, energia vitala este destul de scazuta, asa incat fii prudent si ocupa-te doar de activitati usoare. In a doua parte a zilei, se intetesc treburile de la serviciu. Chiar daca vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe masura.

Rac

Este o zi minunata pentru tine. Ai spor si chef de toate, asa incat orice vei dori sa faci iti va reusi pe deplin. Ocupa-te doar de nevoile tale personale, traseaza planuri noi si schimba ceva in stilul tau de viata.

Vei fi remarcat de catre ceilalti, castigand admiratori, dar si oameni de nadejde care te vor sprijini in demersurile tale, cand si cum te astepti mai putin.

Leu

Tu nu prea esti de gasit astazi. Tendinta de a te izola este evidenta, intrucat ultimele zile te-au obosit mult. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburile de rutina care nu te solicita prea mult.

Sanatatea este vulnerabila. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Spre finalul zilei, plimba-te in aer liber si traseaza noi directii de viata.

Fecioara

Energia zilei activeaza relatiile cu prietenii. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar mai ales poti primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viata si referitoare la colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Totusi, fii prudent si selecteaza cu atentie informatiile. Chiar daca apar si neintelegeri sau mici conflicte, le poti depasi cu usurinta. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Balanta

Este o zi potrivita pentru a relationa cu sefii sau cu autoritatile. Exista nemultumiri legate de locul de munca sau de colegi, asa incat un dialog deschis este binevenit.

Ti se pot deschide oportunitati deosebite de castig din munca proprie sau se pot imbunatati conditiile de la serviciu. In a doua parte a zilei, remarcile celor apropiati, legate de imaginea ta publica, te pot necaji. Bine este sa iei aminte la ce ti se spune.

Scorpion

Ar trebui sa te simti plin de energie si cu chef de viata. Demersurile legate de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung sunt favorizate.

Pe de alta parte, te poti gandi la spiritualitate si la implicatiile ei in viata de zi cu zi. Plimbarile in aer liber, vizitarea unei galerii de arta sau meditatiile in locuri sfinte ti-ar oferi momente de vis. Ingrijeste-ti constient sanatatea si odihneste-te regulat!

Sagetator

Chestiunile financiare te vor procupa intreaga zi. Este vorba despre taxe, impozite, relatiile cu institutiile financiare sau datorii de orice fel.

Recomandabil este sa-ti platesti toate datoriile, mai ales cele catre stat. S-ar putea sa descoperi nereguli in documente, insa se pot solutiona cu usurinta. Bazeaza-te doar pe tine insuti si evita sfaturile prietenilor. Spre seara indreapta-ti atentia catre un film bun sau catre o lectura agreabila.

Capricorn

Astrele te indeamna sa te ocupi de partenerul de viata si de colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile dialoguri aprinse sau reprosuri vizavi de faptul ca eforturile tale sunt orientate mai mult catre propria-ti persoana, neglijand doleantele celorlalti.

Exista un dram de adevar in toate acestea, asa incat bine este sa iei aminte. Daca te nemultumeste ceva, spune deschis.

Varsator

O zi potrivita activitatilor de la serviciu. Relatiile colegiale sunt conflictuale, dar te poti intelege bine cu sefii. Este posibil sa ti se propuna un post de conducere sau macar sa ti se multumeasca pentru rezultatele obtinute in munca.

Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te mai mult!

Pesti

Relatiile sentimentale sunt cele carora ar trebui sa le acorzi atentie. Persoana iubita iti poate face diverse reprosuri legate de faptul ca ai neglijat-o in ultimul timp. Are dreptate, intrucat gandurile si eforturile tale sunt indreptate catre orice altceva. Lamureste lucrurile si foloseste-ti farmecul pentru a drege busuiocul.

Altii pot avea de-a face cu copiii si problemele lor. Spre seara organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 11 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic