Horoscop zilnic: 10 decembrie 2019

Marti, 10 Decembrie 2019, ora 09:06
11507 citiri
Horoscop zilnic: 10 decembrie 2019

Sagetator

Atitudinea ta critica si atentia la detalii par sa-i deranjeze pe cei din jur. Incearca sa fii tolerant si intelegator cu ceilalti si astfel vei vedea ca orice nemultumire va capata impacare. In momentul in care lasi lucrurile sa fie, tensiunea dispare. In cea de-a doua parte a zilei alegi sa-ti indrepti atentia asupra partenerului de viata, iar ziua se poate incheia foarte frumos in compania celui drag tie. Daca nu esti inca implicat intr-o relatie, acum sunt sanse sa incepi una.

Capricorn

Probabil esti tentat sa cheltui mai mult decat stii ca iti permite buzunarul. Vrei sa te simti bine, iar banii par sa nu fie un impediment in acesta privinta, chiar daca in general tinzi sa te uiti aproape la fiecare banut cheltuit. Inspre seara, Luna in tranzit prin casa a 6-a iti activeaza zona sanatatii, dar si a muncii si planului profesional. Iti doresti sa le fii util celor din jur, insa incearca sa nu te suprasoliciti "imprumutand" sarcini pe care alte persoane le au de finalizat.

Varsator

In prima parte a zilei, Luna se afla inca in casa familiei si caminului. Astfel ca atentia pare sa-ti fie indreptata in special asupra acestui sector de viata, dar si asupra amintirilor si evenimentelor petrecute in perioada copilariei sau adolescentei. Esti melancolic si tinzi in repetate randuri sa fugi cu gandul la trecut. Ultima parte a zilei este excelenta in cazul in care alegi sa-ti petreci timpul concentrandu-te asupra lucrurilor care te inspira. Esti creativ si ai idei originale pe care le poti concretiza printr-un proiect.

Pesti

Daca in prima parte a zilei alegi sa pleci la drum sau sa faci cateva deplasari cu masina, incearca sa fii cat mai atent si sa eviti excesul de viteza. Cea de-a doua parte a zilei este excelenta in cazul in care doresti sa-ti petreci mai mult timp cu familia. Lucrurile par sa se aranjeze in asa fel incat tu sa-ti dedici timpul celor dragi.

Berbec

Astazi, in prima parte a zilei pot aparea unele fluctuatii in plan financiar, lucru care iti poate da o stare de nesiguranta sau disconfort. Incearca sa-ti gestionezi cu intelepciune veniturile fara sa faci cheltuieli sau investitii sub impulsul momentului. Cea de-a doua parte a zilei se dovedeste a fi favorabila calatoriilor, deplasarilor, dar si activitatilor ce tin de comunicare si de asimilarea rapida a informatiei.

Taur

Din cauza atitudinii neincrezatoare in ceilalti pe care astazi o afisezi, pot aparea mici neintelegeri intre tine si persoana iubita sau un colaborator de la locul de munca. Incearca pe cat posibil sa le arati celorlalti ca ai incredere in ei si pretuiesti munca lor. In cea de-a doua parte a zilei, Luna trece in casa a doua activand zona banilor si castigurilor obtinute prin munca proprie, astfel ca te poti bucura de castiguri in urma perseverentei si dedicarii de care dai dovada.

Gemeni

Desi prima parte a zilei iti poate parea monotona si lipsita de suflu, cea de-a doua jumatate a zilei este semnificativ diferita. In cazul in care ai de indeplinit sarcini solicitante atat fizic, cat si psihic, sfatul meu este sa te concentrezi asupra lor in cea de-a doua parte a zilei, cand vei avea suficienta energie, dar si dispozitia necesara in a duce totul la bun sfarsit intr-un mod remarcabil.

Rac

In cazul in care esti pus in situatia de a face o investitie sau de a contribui cu o suma de bani intr-un proiect, incearca sa fii cat mai atent incotro se indreapta banii pe care ii dai. Cea de-a doua parte a zilei este favorabila activitatilor de autocunoastere si dezvoltare personala. Tinzi sa fii introvertit si poti alege sa te retragi departe de zgomot si multime, iar o carte sau un film de calitate pot fi compania perfecta.

Leu

Gandul iti fuge la un proiect sau, oricum, la planul profesional, insa incearca sa te relaxezi si sa lasi treburile pe ziua de miercuri. Spre seara esti sustinut in tot ceea ce are legatura cu relatiile sociale si de prietenie. Poti lega chiar o noua relatie de amicitie si poti cunoaste oameni care te inspira prin ceea ce fac si de la care inveti lucruri noi.

Fecioara

Daca astazi alegi sa pleci la drum sau intr-o calatorie, incearca sa eviti excesul de viteza si, de asemenea, sa te asiguri din timp ca ai luat tot ceea ce iti este necesar. Daca apar intarzieri sau evenimente mai putin placute, e bine sa tratezi lucrurile cu diplomatie, tact si rabdare, iar astfel vei vedea ca totul se rezolva de la sine. Spre seara poti avea parte de cateva idei originale si favorabile unui proiect ce vizeaza planul profesional.

Balanta

Daca in prima parte a zilei de astazi esti pus in situatia de a gestiona o suma de bani sau niste bunuri care nu iti apartin in totaliate, incearca sa-ti iei sarcina in serios fara sa lasi treburile pe mana altei persoane. Cea de-a doua parte a zilei se dovedeste a fi favorabila deplasarilor, calatoriilor, precum si activitatilor de ordin intelectual.

Scorpion

In cazul in care in prima parte a zilei apar neintelegeri intre tine si persoana iubita sau un colaborator, incearca sa tratezi situatia cu intelepciune si tact. Orice problema iscata acum poate aparea din cauza unor egouri "ranite", iar cauzele nu sunt cu adevarat atat de grave precum par a fi. Spre seara te poti bucura de un castig pentru care nu poti spune ca ai depus prea mult efort.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 10 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic