Horoscop zilnic: 10 decembrie 2018

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 07:28
5616 citiri
Horoscop zilnic: 10 decembrie 2018

Sagetator

Ziua iti aduce cheltuieli si informatii legate de castigurile tale din activitatea desfasurata la serviciu. Se pare ca planuiesti demult sa cumperi obiecte de infrumusetare, fie pentru tine, fie pentru spatiul in care locuiesti.

Recomandabil este sa faci economii, sa eviti cheltuielile nefondate sau alte tipuri de investitii. Este o perioada dificila din punct de vedere al veniturilor tale. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru relaxare.

Capricorn

Starile tale de spirit sunt fluctuante si cu greu reusesti sa te intelegi cu ceilalti. Beneficiezi de multa energie astrala, pe care ar trebui sa o canalizezi eficient in treburile tale prioritare.

Esti tentat sa te bazezi mult pe prieteni si protectori, insa nu se recomanda. Stai putin deoparte de forfota cotidiana si evita sa te implici in problemele altora. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru odihna, relaxare si taifas cu cei dragi.

Varsator

Contextul astral de astazi te predispune la interiorizare si tacere. Sufletul si trupul tau au nevoie de odihna si desprindere de lumea materiala, asa incat bine ar fi sa le indeplinesti dorintele.

Esti nemultumit de tot ce se petrece in jurul tau si, cu cat te gandesti mai mult la asta, cu atat iti dai seama ca deocamdata nu prea poti schimba mare lucru. Traversezi o perioada in care esti sustinut de catre astre sa-ti remodelezi personalitatea si viata sociala.

Pesti

Ziua iti aduce altercatii serioase cu prietenii si protectorii. Disputele se pot transforma in adevarate conflicte pe termen lung, de aceea, fii prudent si evita provocarile.

Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, asa incat nu pune baza pe ce se discuta. Exista si varianta sa apara in prejama ta prieteni noi, oameni de nadejde si mult mai apropiati ca mod de gandire de al tau. Dupa-amiaza este potrivita pentru a viziona o piesa de teatru sau un film bun.

Berbec

Ziua este marcata de discutii cu sefii sau cu reprezentantii oficiali ai unei institutii. Este nevoie sa-ti justifici activitatile profesionale, in special cele care privesc parteneriatele si proiectele de anvergura.

In functie de prezentarea ta de astazi, se vor modifica termenii si conditiile de desfasurare a activitatilor in care esti implicat alaturi de altii. Alege-ti cuvintele cu grija, sustine-ti opiniile cu dovezi palpabile si asculta si eventualele reprosuri din partea celorlalti.

Taur

Se contureaza vesti legate de strainatate. Unele te pot alarma, insa nu este cazul. Chiar daca apar amanari sau neintelegeri in demersurile ce privesc o calatorie, ai rabdare, deoarece se vor rezolva ca prin minune.

Pe de alta parte, s-ar putea sa fie nevoie sa-ti imbogatesti paleta educationala, prin inscrierea la cursuri pe termen lung sau universitare. Oricum, elevarea sufleteasca devine o tema importanta pentru tine, pe masura ce se scurg orele zilei.

Gemeni

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relatiilor cu institutiile financiare. Verifica-ti bugetul si rezuma-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, insa deocamdata te poti baza pe ajutorul material al partenerului de viata sau al partenerilor de afaceri.

Pe de alta parte, in tumultul cotidian, gandurile iti pot fi atrase catre domeniile spirituale. De mare folos ti-ar fi dialogul cu cineva drag despre relatia omului cu divinitatea.

Rac

Noutati in relatiile parteneriale. Tensiunile sunt la cote inalte si foarte usor se pot rupe colaborari si parteneriate aflate demult in derulare. Tine-ti firea si evita provocarile celorlalti.

Insa asculta atent ce ti se spune si ofera explicatii pertinente. Din cauza ca esti foarte ocupat cu treburile gospodaresti si cu membrii familiei, toate celelalte tipuri de relatii au de suferit. In plan profesional si partenerial se impune mai multa prudenta.

Leu

Debutul saptamanii iti aduce multa forfota la serviciu. Treburile vin in avalansa, sunt urgente, iar colegii doar te provoaca, dar nu au chef sa-ti dea o mana de ajutor. Recomandabil este sa-ti planifici activitatile pentru intreaga saptamana.

Sanatatea este vulnerabila. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Alterneaza orele de munca si cele de odihna. Mai ales dormi mai mult!

Fecioara

Dorinta de aventura si distractii este accentuata. Vrei sa fii vesel, relaxat si incerci sa-i molipsesti si pe ceilalti cu umorul tau. In special persoana iubita iti poate face reprosuri, deoarece esti foarte cheltuitor in ultimul timp cu prietenii si rudele tale.

Controleaza-ti starile, gandeste-te putin la cele spuse de cea sau de cel iubit si aplica corectiile necesare. Dupa-amiaza, organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi sau orienteaza-ti eforturile catre un hobby.

Balanta

Este nevoie sa te ocupi pe indelete de treburile gospodaresti. Se pare ca va trebui sa faci ceva cheltuieli fie pentru reparatii curente, fie pentru imbogatirea patrimoniului familial. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si intelegere fata de cei dragi poti depasi orice situatie neplacuta.

Esti emotiv, destul de subiectiv in discutii si poti trage concluzii gresite din cele petrecute astazi. Relaxeaza-te!

Scorpion

S-ar putea sa fii mai mult pe drumuri astazi. Indiferent de scopul calatoriilor, intr-un anume fel te vei bucura de cele intreprinse astazi, chiar daca la prima vedere te poti enerva zdravan.

Mentalul cotidian iti este bulversat, de aceea, vorbeste cat mai putin. Cineva apropiat iti poate oferi informatii legate de cunostintele apropiate sau despre rude. Selecteaza cele aflate si evita implicarea emotionala in treburile altora.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 10 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic