Horoscop zilnic: 1 aprilie 2020

Miercuri, 01 Aprilie 2020, ora 09:33
9992 citiri
Horoscop zilnic: 1 aprilie 2020

Berbec

Intuitia este cheia care deschide absolut toate usile astazi, asa ca fa bine si asculta ce ai sa-ti spui, inainte sa-i intrebi pe ceilalti sau sa ceri sfaturi. Astazi, abordarea ceva mai profunda a lucrurilor, mai ales in sfera finantelor si a afacerilor, iti poate aduce raspunsuri extrem de valoroase care-ti schimba perceptia si, prin urmare, rezultatele.

Legaturile familiale si un mediu sanatos acasa iti sunt de un real sprijin, asa ca e esential sa fii cel care, daca nu aduce pacea, macar o mentine.

Taur

E timpul pentru ceva nou, poate un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multa flexibilitate si receptivitate. Luna se afla astazi in Rac, in zona comunicarii, semn ca orice demers si activitate propusa depinde de cuvintele pe care le alegi si de momentul in care le rostesti.

Intuitia te va ghida sa faci acele alegeri care-ti sunt potrivite, dar nu te crampona prea mult de agenda, ci permite unele schimbari sa apara in program.

Gemeni

Luna in Rac activeaza zona finantelor si trezeste in tine nevoia de a te situa intr-o pozitie de siguranta din acest punct de vedere. Ai grija insa ca nevoia de siguranta sa nu se transforme in zgarcenie, suspiciuni, frici si obsesii care te pot opri sa creezi si sa te bucuri de tine.

Pe de alta parte, ziua de astazi creeaza contextul energetic favorabil pentru a descoperi care sunt nevoile tale reale si care ar fi posibilitatile pentru a le implini. Relatiile apropiate necesita ajustari, deci si in aceasta directie ar fi bine sa te concentrezi.

Rac

Simti nevoia de siguranta, de o anumita claritate si coerenta in proiectele tale, dar mai ales ai nevoie sa stii pe cine te bazezi in tot ceea ce intreprinzi. Cumva, cauti sa simti pamantul sub picioare, urmarind rezultate palpabile si nu numai vorbe si promisiuni.

In alta ordine de idei, chiar daca noul si schimbarile iti dau fiori, fii ceva mai deschis in fata elementelor noi care apar si evita suspiciunile exagerate in ce-i priveste pe ceilalti. Esti sustinut si poti avea succes in toate proiectele legate de comunicare si publicitate.

Leu

Nevoia de control si teama ca ai putea pierde ceva te pot epuiza din punct de vedere emotional si psihic. E o zi a constientizarilor in ce priveste modul in care faci lucrurile de obicei si a schimbarilor posibile in acest sens, astfel incat sa dai jos o presiune pe care ti-ai pus-o singur pe umeri.

E timpul pentru o viziune imbunatatita si o atitudine ceva mai relaxata in fata vietii de zi cu zi. Daca pentru asta e nevoie sa te izolezi astazi si sa-ti iei o pauza de la tot, fa-o.

Fecioara

Sa fii cine esti, sa spui ce crezi si sa urmezi drumul tau sau sa faci compromisuri de teama judecatilor celorlalti? Iata dilema in care e posibil sa te afli astazi, mai ales daca este vorba despre a lua o decizie legata de trierea unor proiecte sau de o schimbare de directie si/sau de atitudine.

Oricum, n-ar fi rau sa te intrebi ce iti ia din putere, unde faci compromisuri, cui ii cedezi responsabilitatea bucuriei tale si ce relatii pot fi imbunatatite prin schimbari in interiorul tau...

Balanta

Luna in Rac atrage atentia asupra zonei carierei si puterii. Fie ca e vorba de consolidarea pozitiei profesionale, fie ca e vorba pur si simplu de autoritate in general, e timpul sa te uiti ce nu functioneaza, ce credinte te tin pe loc, ce ai putea schimba in perceptii si convingeri, pentru mai multa usurinta.

Pentru ca, oricat te-ai minti ca ceilalti sunt de vina pentru lipsa ta de putere si energie, adevarul este ca alegerile si obiceiurile tale sunt la mijloc. Si ca mintea ta este sursa creatiei, deci si punctul de plecare pentru schimbari.

Scorpion

Viitorul suna bine, cand nu ai timp sa te gandesti prea mult si sa-l diseci pana in cel mai mic detaliu in incercarea de a planifica totul si a-ti lua masuri de precautie.

Prin urmare, ziua aceasta te pune fata in fata cu dorintele tale, dar si cu gandurile care te opresc sa le vezi implinite. Poate ca e timpul sa eliberezi o serie de puncte de vedere care au legatura cu o moralitate rigida si in orice caz imprumutata, ca sa mergi mai departe dupa bunul tau simt si inspiratia ta.

Sagetator

Cu cat esti mai cooperant si mai atent la resursele pe care le ai in jur si de care te poti folosi, cu atat mai usor va fi totul astazi. Cu alte cuvinte, in loc sa le faci pe toate singur refuzand sa ceri sprijin, fii dispus sa primesti si sa te uiti la alte posibilitati pe care nu le-ai luat in calcul pana acum, mai ales daca ai ceva important de rezolvat.

Un alt aspect important este legat de libertatea celorlalti de a crede si a face ce simt ca e potrivit pentru ei, fara a le impune punctul tau de vedere.

Capricorn

Astazi s-ar putea sa realizezi foarte clar ca exista o discrepanta intre ceea ce vrei tu si ce vor ceilalti. Dar si ca tot ce ai in jurul tau, toti oamenii din viata ta iti asaza tot felul de oglinzi in fata, pentru a te vedea pe tine. Nu prea e rost de fugit si ascuns, ci e rost de constientizat si transformat.

Asta te va ajuta sa imbunatatesti fundamental o serie de relatii apropiate, chiar daca pentru asta e nevoie sa treci prin furtuni emotionale la inceput.

Varsator

Cea mai importanta busola a ta este intuitia, cu precadere in ce priveste zona finantelor, casei si familiei. Tu simti care este directia de urmat, stii ce, unde si cu cine vrei, doar ca exista tendinta de a te lasa distras de temeri si nesigurante vechi, poate mai vechi decat tine.

Prin urmare, astazi foloseste intrebari si fii cat mai prezent si sincer cu tine. Poti descoperi raspunsuri uimitoare si poti identifica ce din tine (sau din altii) te-a oprit de atatea ori sa te urmezi.

Pesti

Cata vreme iubirea e mai puternica decat frica, ai bucuria, inspiratia si creativitatea de partea ta. Idei exceptionale se pot naste astazi intr-o minte eliberata de judecati, proiectii si povesti.

Asadar, stai cat mai departe de gandurile si parerile celorlalti, ai incredere in ce simti si creeaza din usurinta si iubire de... tine. Orice forma de arta este aliatul tau astazi si orice forma de manifestare a iubirii poate face minuni.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#horoscop 1 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic