Horoscop saptamanal: 21-27 august 2017

Duminica, 20 August 2017, ora 15:49
7903 citiri
Horoscop saptamanal: 21-27 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Iti directionezi intreaga energie catre o singura cauza si este aceea care te poate duce catre succes, indiferent de forma sub care o sa apara in viata ta. Esti inconjurat de oameni cu care impartasesti hobbyuri comune si de la care o sa inveti ceva pentru sufletul tau. Nu va fi nicio zi in care sa te plictisesti.

Fecioara

Saptamana incepe la fel ca cele multe din ultima vreme, dar un telefon primit la mijlocul sau va schimba total lucrurile si chiar planurile pentru urmatoarele luni. Te vei reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de luni sau chiar ani.

Balanta

Ceva ce se intampla in aceste zile te face sa retraiesti o experienta mai veche, dar foarte speciala. Iti revin amintiri care te fac sensibil si emotiv. Simti nevoia sa te intalnesti cu un om drag, dar pe care nu l-ai vazut de multa vreme.

Scorpion

Ajungi in preajma unei persoane care se afla intr-o mare confuzie si pe care o vei ajuta sa revina pe drumul cel bun. Porti foarte multe discutii legate de calatorii.

Sagetator

Stai mai mult pe acasa, pentru ca partenerul de viata iti simte lipsa. In schimb, tu ai nevoie de mai mult spatiu pentru tine. Totusi, ai grija sa nu exagerezi si sa nu induci ideea ca te-ai plictisit de cel drag.

Capricorn

Daca esti singur, este o saptamana buna pentru a incepe o noua relatie. In schimb, daca esti implicat intr-o relatie, trebuie sa fii atent la mici semnale. Din punct de vedere profesional, lucrurile evolueaza cum nu se poate mai bine, ceea ce-ti da un plus de incredere in fortele proprii.

Varsator

Venus va face ca micile probleme din cuplu sa dispara mai repede decat ai fi crezut. Tot ce trebuie sa faci este sa fii deschis si sa primesti la fel de bine si criticile, dar si laudele. La birou, nu te grabi sa oferi raspunsuri.

Pesti

Activitatile intelectuale te vor avantaja, caci iti vor da sansa sa-ti pui in evidenta inteligenta, dar si simtul practic. Viata sentimentala decurge din ce in ce mai bine, dupa ce ai acceptat niste schimbari.

Berbec

In aceasta saptamana o sa fii surprins de o propunere ce are legatura cu locul de munca. Esti entuziasmat si nerabdator sa vezi ceea ce ti se pregateste. Asteapta-te la o dezvoltare pozitiva a tuturor planurilor pe care le faci in aceasta perioada. Sfarsitul saptamanii vine cu niste bani in plus.

Taur

Apar oportunitati pentru stabilitate financiara. Depasesti un punct in care ramasesei blocat si care te impiedica sa inaintezi pe toate planurile. Vei experimenta ceva ce te va aduce mai aproape de telul final. Daca simti ca in jurul tau exista prea multa tensiune, ia o pauza si scapa de ceea ce te apasa.

Gemeni

Vei lua o decizie importanta si necesara legata de prezenta sau absenta cuiva din viata ta. Vestile bune vin pe plan personal si vor avea legatura cu locuinta. Ai sansa de a ajuta o persoana care are nevoie de o salvare. Fii atenta la ea si ofera-i sprijinul.

Rac

Un flirt nevinovat iti va face viata mult mai interesanta. Chiar daca nu se concretizeaza intr-o relatie, o sa iti ofere incredere in tine si o sa simti ca ai recuperat ceva ce pierdusei de multa vreme. Se anunta o saptamana dinamica pentru barbatii raci.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Horoscop august, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017