Horoscop saptamanal: 16-22 octombrie 2017

Duminica, 15 Octombrie 2017, ora 14:58
6168 citiri
Horoscop saptamanal: 16-22 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Oamenii din jurul tau par foarte interesati de ceva ce tie iti este total indiferent. Uneori simti ca locul tau nu este printre ei si ai vrea sa schimbi asta. Te gandesti, analizezi cu grija tot si apoi vei face o alegere cu care vei fi foarte impacat pe viitor.

Scorpion

Da-ti frau liber sentimentelor si permite-ti sa traiesti o aventura. Fa ceea ce iti spune interiorul sa faci fara sa te gandesti la ce va urma. Traieste clipa si simte fiecare moment ducandu-l la extrem.

Sagetator

Chiar daca stii ca ai gresit nu te judeca aspru, ci mai bine gandeste-te cum sa schimbi acest lucru si sa repari ceea ce ai stricat. Odata rezolvat acest aspect o sa fii mult mai deschis si cu tine si cu cei din jur. Nu impartasi cu cei din jur un secret, pentru ca uneori e bine sa pastrezi distanta.

Capricorn

Va fi o saptamana a discutiilor si negocierilor. O sa tragi sa fii in avantaj, dar nu trebuie sa exagerezi doar pentru ca acum esti tulburat. Alege pentru viitorul tau, nu pentru a demonstra cuiva ceva. Lasa oamenii sa se apropie de tine, ridica bariera pe care ai asezat-o in fata ta acum mult timp.

Varsator

Ai nevoie de niste bani, cel putin asa consideri acum. Daca te gandesti mai bine lucrul pe care vrei sa il achizitionezi nu este ceva de care nu te poti lipsi. In plus, poti sa faci ceva mult mai distractiv cu acei bani. Poate chiar sa pleci din oras cateva zile pentru a te relaxa.

Pesti

Vrei sa faci ceva, dar nu ai curajul necesar. Iti doresti, dar ceva din interior iti spune sa mai astepti. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a continua in acest fel. Pune in balanta avantajele si dezavantajele a ceea ce urmeaza sa faci si in acest fel o sa alegi ceea ce iti face bine.

Berbec

Ai inceput ceva si ai emotii sa vezi ce se intampla pana la final. Este vorba despre o chestiune legata de casa si vestile bune legate de asta vor veni marti sau miercuri. In ultimele zile ale saptamanii vei experimenta emotii foarte puternice in legatura cu o persoana anume. Fa ceea ce iti spune inima.

Taur

Ai mari sperante la inceputul saptamanii legate de ceva se suflet pentru tine. Nu asculta pe nimeni care nu are incredere ca vei reusi. Doar tu stii cat poti sa tragi si cat de multe poti face. La un moment dat o sa te simti coplesit de tot ce se intampla, dar apoi vei avea o explozie de energie.

Gemeni

Prima zi a saptamanii va fi foarte agitata atat la birou, cat si acasa, dar urmatoarele vor fi mai linistite si o sa te odihnesti mai mult decat ai facut-o in ultima vreme. Se intampla ceva ciudat cu tine, pe interior. Descoperi niste lucruri noi. Sunt ciudate, dar si interesante in acelasi timp.

Rac

Profita de toate oportunitatile care apar in aceasta saptamana. Lucrurile evolueaza in mod pozitiv, pentru ca in acest fel ai inceput si tu sa gandesti de o perioada. Luna te va ajuta sa te organizezi mai bine, pentru ca acesta este minus al tau: dezordinea.

Leu

Lucrurile bune apar in urma unei provocari. In primele zile o sa te dedici unei pasiuni pe care ai redescoperit-o de curand. Mici probleme de sanatate ale unui cunoscut te vor tine putin pe loc, dar apoi o sa te poti concentra pe ceea ce iti face tie bine.

Fecioara

Nu esti genul de om care sa se razbune, dar acum simti nevoia sa pui pe cineva la punct pentru a-ti regasi linistea. In ultimul moment de razgandesti, pentru nu esti croit in acest fel. In weekend te vei ocupa impreuna cu un prieten de un proiect comun sau planuri pentru o mica vacanta.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal octombrie, #horoscop saptamanal 2017 , #Horoscop 2017