Horoscop de weekend: 6-7 iulie 2019

Duminica, 07 Iulie 2019, ora 07:06
8457 citiri
Horoscop de weekend: 6-7 iulie 2019

Rac

S-ar putea sa fii mai mult pe drumuri in acest weekend. Se intrezaresc intalniri si dialoguri deosebite cu prietenii si rudele apropiate. Vor veni catre tine multe informatii, dar selecteaza-le cu atentie si nu pleca urechea chiar la tot ce auzi. Pe de alta parte, sunt zile bune pentru a invata sau pentru a merge la cursuri. Rezerva-ti momente pentru odihna, plimbari relaxante in aer liber si pentru somn.

Leu

Capitolul financiar va fi tema principala a acestui weekend. Esti preocupat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu. Se pare ca nu ai chiar asa de multa treaba in sfera muncii si de aici sigur ca si plata este pe masura. Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar, sa iti pui bani deoparte si sa eviti investitiile sau speculatiile financiare. Energia vitala fluctueaza mult. Tentatia de a manca prea mult este la cote inalte, de aceea fii prudent.

Fecioara

Emotivitatea este la cote inalte si de aici starile tale de spirit se schimba des. Sunt zile bune pentru a te ocupa doar de tine. Revizuieste-ti garderoba, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau programeaza-ti cursuri pentru dezvoltare personala si relationala. Ai fi tentat sa te implici prea mult in treburile altora, insa ar fi bine sa eviti aceasta atitudine. Sanatatea este vulnerabila.

Balanta

Esti foarte interiorizat la finalul acestei saptamani. Sunt zile bune pentru a sta de vorba cu propria ta fiinta si pentru a te gandi la noi planuri de viitor. Evita locurile aglomerate si plimba-te mai mult in aer liber. Iti sunt de bun augur meditatiile in locuri sfinte, remediile naturiste si somnul. Insomniile si visele premonitorii vor fi la ordinea zilei. Rolul lor este de a te ajuta sa vezi mai bine realitatea, astfel incat sa o pornesti pe un alt drum.

Scorpion

Weekend-ul acesta se pare ca te vei inconjura de prieteni. Iti sunt favorizate dialogurile cu persoanele dragi din viata ta, dar si cu cei care te protejeaza. Se pot isca diverse controverse si chiar conflicte in toata regula. Evita sa-ti divulgi secretele si planurile de viitor. Bine ar fi sa faci o analiza serioasa asupra oamenilor din preajma ta si sa renunti la cei care iti pun bete in roate. De retinut ca prieteni adevarati sau protectori nu prea ai.

Sagetator

Imaginea ta in ochii lumii este foarte importanta la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. De retinut ca domeniul profesional si statutul tau social sunt in continua transformare. Familia si cei dragi au alte treburi, astfel incat vei fi nevoit sa te descurci singur vizavi de tot ce tine de relatiile sociale si profesionale. Rezerva-ti momente pentru relaxare, odihna si plimbari in aer liber.

Capricorn

Weekend-ul acesta este favorabil activitatilor culturale si rafinarii sufletesti. Mergi la spectacole de teatru, muzica sau participa la seminarii pe teme spirituale. Este nevoie sa-ti reevaluezi atitudinea si conceptiile vizavi de spiritualitate si implicatiile ei. Pe de alta parte, unii nativi pot lua legatura cu cineva din strainatate sau pot planifica demersuri pentru calatorii indepartate.

Varsator

Banii si bunurile materiale iti vor capta atentia la sfarsitul acestei saptamani. Este vorba despre castigurile altora sau despre ceea ce detii in comun cu altii. Sunt posibile neplaceri in sensul ca ori o plata ce trebuia sa iti vina de mult intarzie, ori se amana, ori vin bani mult mai putini decat te asteptai tu. In orice caz, recomandabil este sa faci economii din propriile resurse, sa cheltuiesti strictul necesar si sa-ti achiti la timp toate datoriile.

Pesti

Relatiile parteneriale iti vor da batai de cap in weekend-ul acesta. Sunt posibile reconfigurari in cadrul unor colaborari mai vechi si schimbarea conditiilor de lucru sau a partenerilor. Recomandabil este sa fii prudent si sa lasi deoparte activitatile care nu te mai reprezinta. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat asculta-ti organismul si odihneste-te suficient. Bine ar fi sa iti indrepti atentia si catre partenerul de viata.

Berbec

Sanatatea si munca sunt temele principale ale acestui sfarsit de saptamana. Se pare ca ai multe si marunte de facut la locul de munca, insa rezerva-ti momente si pentru sufletul tau. Relatiile colegiale sunt disonante, asa incat bazeaza-te doar pe tine. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Evita eforturile fizice mari, plimba-te mai mult in aer liber si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii de spirit.

Taur

Weekend-ul acesta se anunta chef si cantec in relatiile sentimentale. Sunt posibile neintelegeri cu persoana iubita, insa problema este in modul tau de raportare la iubire si implicatiile ei. Este nevoie sa iti schimbi atitudinea vizavi de cei dragi si sa le asculti doleantele. Pentru altii, copiii si nevoile lor le vor da batai de cap. Sunt zile bune pentru a organiza agape pentru cei apropiati. Ocupa-te si de un hobby.

Gemeni

La finalul acestei saptamani, cel mai bine te vei simti acasa. Treburile gospodaresti le vei putea face mai usor si cu spor. Orienteaza-ti atentia si eforturile spre imbunatatirea conditiilor din spatiul de locuit. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Cineva apropiat poate avea probleme de sanatate sau financiare si e posibil sa iti ceara ajutorul. Acorda-i sprijinul numai dupa ce rezolvi treburile tale.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Horoscop 6 iulie, #Horoscop 7 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic