Horoscop de weekend: 6-7 aprilie 2019

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 07:45
18721 citiri
Horoscop de weekend: 6-7 aprilie 2019

Berbec

Sambata esti in verva, te implici in tot si toate si pe deasupra reusesti sa-i obosesti si pe ceilalti cu agitatia ta. Tine-ti in frau emotivitatea, lasa aminitirile deoparte si bucura-te de tot ce te inconjoara. Ai grija la ce si cum mananci, fiind indicat sa te abtii de la alimentele nepotrivite. Duminica, banii si implicatiile lor iti vor da batai de cap. Deocamdata se pare ca primesti bani si cadouri deosebite si utile pe termen lung.

Taur

Sambata nu prea esti observabil in peisaj. Sufletul tau are nevoie de retragere din iuresul cotidian, de aceea se recomanda sa dormi mai mult, sa abordezi o dieta usoara sau sa te plimbi in aer liber. Sanatatea este vulnerabila. Duminica te vei simti mai bine si vei reveni in mijlocul celorlalti cu voie buna. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, de aceea bine ar fi sa-ti pastrezi calmul si obiectivitatea.

Gemeni

Sambata vei fi inconjurat de prieteni sau macar vei afla multe si marunte despre acestia. Un protector important iti poate da vesti interesante despre cariera ta profesionala. Deocamdata este un subiect delicat, insa cu putin efort vei depasi totul cu bine. Duminica se pot accentua afectiunile legate de sistemul respirator. Fereste-te de aglomeratii, tine regim si dormi suficient. Ti-ar fi de mare folos o meditatie intr-o biserica sau o plimbare in aer liber.

Rac

Weekend-ul acesta se pare ca vei fi in vizorul lumii. Ori mergi la un eveniment cu invitati de onoare, ori vei avea de-a face cu un sef. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Bine ar fi sa vorbesti putin, clar si la obiect, evitand provocarile celorlalti si replicile acide. Duminica se anunta intalniri sau dialoguri interesante cu prietenii. Contradictiile pot fi la ordinea zilei, dar pana la urma vor trece ca un fum.

Leu

Sambata s-ar putea sa iei legatura cu cineva aflat departe de granitele tarii sau sa te ocupi de detaliile unei calatorii. Amblele variante iti sunt sustinute de astre, asa incat bucura-te de tot ce ti se iveste acum. Pe de alta parte iti sunt recomandate, la finalul acestei saptamani, activitatile culturale sau participarea la intalniri pe teme spirituale. Duminica, fii prudent, pentru ca imaginea ta in ochii lumii ar putea avea de suferit.

Fecioara

Weekend-ul acesta iti aduce chestiuni financiare, in speta datoriile. Este nevoie sa-ti achiti facturile, taxele, impozitele sau daca este cazul ratele la banca. Bine ar fi sa-ti rezolvi toate datoriile si sa eviti amanarea vreuneia. Pe de alta parte, deocamdata iti vin bani din munca desfasurata in cadrul unei colaborari. Duminica, gandurile tale vor zbura catre calatorii sau catre cunostintele aflate in strainatate.

Balanta

Sambata, relatia cu partenerul de viata este destul de tensionata. Bine ar fi sa fii deschis la nevoile si doleantele sale. Accepta un dialog sincer si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Se recomanda atentie si la partenerii de afaceri sau la colaborarile in care esti implicat. Duminica vor interveni chestiuni legate de bugetul familial. Recomandabil este sa-ti achiti toate datoriile si sa cheltuiesti mai putin pe cadouri sau nevoi momentane.

Scorpion

Sanatatea iti poate juca feste la finalul acestei saptamani. Bine ar fi sa tii dieta, sa-ti dozezi eforturile si sa dormi suficient. Ai fi tentat sa-ti continui treburile de la serviciu, dar nu se recomanda. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii iti ofera si mai multe responsabilitati. Duminica vei fi nevoit sa dai explicatii partenerului de viata sau celor de afaceri. Se pare ca in ultimul timp te-ai ocupat mai mult de tine, in detrimentul celorlalti si acum este nevoie de lamuriri.

Sagetator

Sambata se anunta petreceri si intalniri romantice. Cei dragi nu vad cu ochi buni cheful tau de distractii si aventuri, insa cu putin efort ai putea sa-i molipsesti si pe ei cu entuziasmul tau. Pentru alti nativi, copiii le vor da batai de cap. Fii deschis la placerile si nevoile celor dragi. Duminica, organsimul tau va avea nevoie de ingrijiri speciale, deoarece sistemul renal si gatul sunt vulnerabile. Odihneste-te, mananca suficient si detaseaza-te de problemele cotidiene.

Capricorn

Sambata ai spor in treburile casnice. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente in special la sursele de foc si de aer si reamenajeaza casa. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Duminica se anunta intalniri amuzante, petreceri surpriza, insa persoana iubita sau copiii nu prea vor contribui la starea ta de bine. Bucura-te de toate, dar fii atent si la nevoile celor dragi!

Varsator

La finalul acestei saptamani s-ar putea sa pleci de acasa. Sunt posibile calatorii de agrement, dar poti merge si la un prieten sau o ruda apropiata pentru a-ti oferi ajutorul. Visezi la o calatorie peste mari si tari, dar intemperiile te impiedica. Vin catre tine o multitudine de informatii, care mai de care mai surprinzatoare, dar recomandabil este sa le selectezi. Nu toate iti sunt de folos. Duminica este o zi potrivita pentru a sta acasa, alaturi de familie.

Pesti

Sambata este nevoie sa-ti verifici bugetul si sa planifici cumparaturi. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti speculatiile, investitiile sau imprumuturile. Energia vitala fluctueaza mult, astfel incat dozeaza-ti eforturile si odihneste-te suficient. Duminica se contureaza o mica excursie sau o intalnire cu cineva apropiat. Controversele vor fi frecvente, de aceea fii prudent. Esti destul de irascibil, astfel incat bine ar fi sa eviti discutiile aprinse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 6 aprilie, #horoscop 7 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic