Horoscop de weekend: 4-5 aprilie 2020

Duminica, 05 Aprilie 2020, ora 07:03
13070 citiri
Horoscop de weekend: 4-5 aprilie 2020

Berbec

Ar fi bine sa petreci mai mult timp, la finalul acestei saptamani, alaturi de persoanele dragi. Copiii iti vor oferi surprize interesante, de aceea deschide-ti sufletul si scoate la iveala copilul tau interior. Veselia pluteste in aer, chiar daca situatiile in care te afli sunt tensionate sau sanatatea este precara. Propune un plan de activitati comune si accepta si doleantele celorlalti.

Taur

Cel mai bine ar fi sa petreci acest final de saptamana acasa, alaturi de membrii familiei. Au succes discutiile legate de bugetul familiei si alcatuirea planurilor domestice care presupun reparatii majore, vanzarea sau achizitionarea de bunuri patrimoniale. Pe de alta parte, s-ar putea sa fii nevoit sa sprijini moral sau material o ruda apropiata.

Gemeni

Un weekend cu multe intalniri si discutii aprinse. Unii vor incerca sa te provoace cu subiecte filozofice sau abstracte. Vei fi uimit cat de bine vei reusi sa dai replica oricarei persoane care doreste sa intre in vorba cu tine. Pe de alta parte, esti un bun povestitor, lucru care te va ajuta sa intretii o atmosfera placuta in ambientul familial. Ingrijeste-ti permanent sanatatea!

Rac

Se intrezaresc cheltuieli la finalul acestei saptamani, fie pe mofturile celor dragi, fie pentru necesitatile tale cotidiene. Fii prudent si alcatuieste o lista de prioritati, pentru ca fara sa-ti dai seama, tendinta de a cheltui pe te miri ce este dificil de controlat. La prima vedere poti fi incantat de achiziile facute, insa la o a doua vedere, hibele vor iesi la iveala.

Leu

Sunt zile cu stari fluctuante, iar energia vitala pare debordanta. Dozeaza-ti eforturile si evita sa te concentrezi pe altii si pe treburile lor. Tentatia de a cauta compania prietenilor este mare si paguboasa. Stai de vorba mai mult cu tine si ia aminte la semnalele corpului tau. S-ar putea sa fie nevoie de ingrijiri medicale de specialitate. Rabdare, calm si bunavointa!

Fecioara

Sfarsitul acestei saptamani este favorabil odihnei, meditatiilor interioare si regandirii planurilor personale si profesionale. Fiind foarte solicitat la serviciu, cu sarcini importante, care te pun in valoare, este posibil sa pierzi din vedere conflictele mocnite dintre colegi si neregulile financiare din preajma ta. Fii prudent si ia aminte la toate relatiile si situatiile in care esti implicat.

Balanta

Sunt zile bune pentru a discuta cu prietenii si cu persoanele din segmentul profesional care te pot sfatui mult si bine vizavi de planurile tale personale si profesionale. Posibil ca unele informatii sa-ti displaca sau unele indemnuri sa contravina filozofiei tale de viata. Evita formularea unor opinii si concluzii conform primului impuls. Rabdarea te fereste de erori greu de remediat.

Scorpion

La sfarsitul acestei saptamani, reflectoarele scenei vietii sunt indreptate asupra ta. Vei avea de-a face cu multa lume din segmentul profesional, dar si in mediul familial s-ar putea sa fii invitat la reuniuni cu neamuri mai apropiate sau mai indepartate. Ai incredere ca te vei descurca cu bine, indiferent de situatiile ivite. Rabdarea si deschiderea sufleteasca iti vor fi apreciate.

Sagetator

Iti sunt favorizate activitatile culturale, asimilarea informatiilor si discutiile filozofice. Rafineaza-ti mentalul si largeste-ti orizontul cunoasterii. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film deosebit sau lectureaza o carte. Astfel iti vei linisti sufletul, relaxa mintea si iti poti schimba radical viziunea despre lume si viata. Antreneaza-i si pe cei dragi in planurile tale.

Capricorn

Se intrezaresc castiguri substantiale de la si prin altii in acest weekend. Mai ales dinspre segmentul profesional ai sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri deosebite. Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti la situatia ta financiara si sa-ti regandesti planurile de investitii. Este o perioada fluctuanta din perspectiva castigurilor sau acumularilor materiale, deci fii prudent.

Varsator

Relatiile cu ceilalti sunt foarte active la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca ar fi bine sa-ti deschizi sufletul si mentalul pentru informatii noi. Poate ca unii te vor necaji, fie prin remarci, fie prin gesturi total nepotrivite. Pastreaza o anumita distanta fata de toata lumea si nu te lasa impresionat de nimeni si de nimic. Vei depasi totul cu bine daca ai incredere in tine.

Pesti

Esti tentat sa muncesti mult in zilele acestui weekend. Se pare ca iti place si, pe deasupra, preiei si sarcinile colegilor sau, daca stai acasa, faci si treburile aferente celor dragi. Controleaza-ti elanul muncitoresc si ocupa-te de prioritati. Organismul tau este obosit si s-ar putea sa aiba nevoie de ingijiri de specialitate.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 4 aprilie, #horoscop 5 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic