Horoscop de weekend: 30 noiembrie - 1 decembrie 2019

Duminica, 01 Decembrie 2019, ora 07:14
15380 citiri
Horoscop de weekend: 30 noiembrie - 1 decembrie 2019

Sagetator

Weekendul acesta este potrivit dezbaterilor pe teme financiare. Traversam o perioada in care ti se deschid posibilitati noi de castig din activitatea profesionala pe care o desfasori sau intentionezi sa o desfasori.

Este posibil sa respingi unele planuri de imbogatire, fie din lipsa increderii in persoanele implicate alaturi de tine, fie pur si simplu nu intelegi deocamdata mecanismele financiare ale vremii. Lasa grijile deoparte!

Capricorn

Zilele acestea sunt ale tale, pentru ca energia astrala este concentrata pe tine. Sunt momente excelente pentru revizuirea tuturor planurilor, fie ca este vorba despre cele socio-profesionale, fie ca este vorba despre cele legate de nevoile personale, de genul ingrijirea sanatatii si a relatiilor cu cei dragi.

Controleaza-ti starile interioare, pentru ca emotivitatea si elanul de a te implica in schimbare sunt la cote mari, riscand astfel sa gafezi serios.

Varsator

Astrele iti recomanda odihna multa, interiorizare si evitarea intrunirilor cu multa lume. Sanatatea este vulnerabila de ceva vreme, iar zilele acestea ai posibilitatea fie sa descoperi remedii alternative pe care le poti folosi cu succes pe termen lung, fie sa te ocupi serios de tine si sa-ti refaci fortele prin somn, dieta si plimbari usoare in aer liber.

Faptul ca se schimba vremea de afara, dar si vremurile sociale pe care le traim te indeamna sa-ti schimbi totalmente personalitatea.

Pesti

Intalniri si dialoguri importante se contureaza la finalul acestei saptamani. Este o perioada in care te poti orienta catre a lega prietenii pe termen lung cu persoane deosebite.

Totusi, fii prudent, deoarece exista si varianta sa te legi de persoane mai putin oneste fata de tine, persoane care vor doar sa profite de pe urma ta. Pe de alta parte, bucura-te de prezenta celor dragi si impartaseste-le cu incredere din planurile tale de viitor.

Berbec

Interesante si importante zile la capitolul relatii profesionale si evenimente cu multa lume. Esti in luminile rampei si, oricat ai incerca sa stai cuminte in fundal, tot se gaseste cate cineva care te ia la intrebari sau iti solicita sfaturi.

Felul in care te prezinti te va ajuta sa-ti consolidezi pozitia sociala si imaginea in ochii celorlalti. Pe de alta parte, este bine sa ai in vedere relatiile cu membrii familiei, deoarece acestia sunt nemultumiti de prestatia ta domestica.

Taur

Apar la orizont discutii importante despre calatorii in strainatate, fie in scop profesional, de studii, fie de agrement. Toate acestea iti vor imbunatati starea de spirit si de aici si relatiile cu ceilalti.

Pe de alta parte, s-ar putea sa fie nevoie sa parcurgi un program de instruire, pentru a-ti innoi cunostintele intr-un domeniu drag sufletului tau. Deschide-ti mintea si inima, asculta parerile celor din jur si vizioneaza mai des spectacole de teatru sau filme.

Gemeni

Finalul acestei saptamani este potrivit discutiilor pe teme financiare, cu partenerul de viata, dar si cu cei de afaceri. Din cauza unor chestiuni profesionale sau schimbarii conditiilor de munca si de aici fluctuatia veniturilor tale, este nevoie sa justifici cheltuirea unor sume de bani importante.

Analizarea capitolul financiar la acest moment iti aduce concluzii de care trebuie sa tii cont. Fie iti gasesti alte surse de finantare, fie reduci cheltuielile.

Rac

Multa agitatie in sfera relatiilor parteneriale in acest weekend. Discutii, intalniri, rastalmaciri ale unor decizii si dialoguri trecute, toate acestea avand rolul de a-ti arata adevarata fata a relatiilor in care esti implicat.

Fii echidistant fata de toata lumea si controleaza-ti emotivitatea. Este o perioada favorabila separarii de un partener de viata alaturi de care nu mai poti evolua, dar totodata poti renunta si la colaborari profesionale neprofitabile.

Leu

Esti tentat sa-ti continui activitatea de la serviciu, chiar daca sunt zile libere pentru toata lumea. Ar fi bine sa-ti reorganizezi programul zilnic, astfel incat la sfarsitul saptamanii sa te poti bucura de odihna si de prezenta celor dragi.

Este o perioada in care este multa forfota in sfera profesionala, forfota in care se pare ca ai un rol principal. Se contureaza etape profesionale pe termen lung, care iti vor aduce venituri bune, dar si munca va fi pe masura. Ingrijeste-ti sanatatea!

Fecioara

Este rost de distractii si aventuri la sfarsitul acestei saptamani. Totusi, relatia cu persoana iubita sau cu copiii iti poate umbri veselia. Creativitatea iti este accentuata, asa incat cu putin efort vei reusi sa intorci lucrurile in favoarea ta.

Evita relatiile frivole si aventurarea in activitati care iti consuma prea mult timp si energie. Foarte important este sa te ocupi de un hobby, sa-ti planifici sedinte sportive, dar si sa-ti alegi un anturaj pe masura doleantelor tale.

Balanta

Minunate zile pentru a te ocupa de treburile domestice si de relatiile cu cei dragi. Deocamdata, vrei, nu vrei, tot acasa trebuie sa depui cele mai multe eforturi din toate punctele de vedere.

Insa astrele te indeamna sa-ti aranjezi mediul familial asa cum iti doresti, creandu-ti contexte bune, fie pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul in care locuiesti, fie pentru solutionarea conflictelor cu neamurile si cu membrii familiei.

Scorpion

Se anunta intalniri si dialoguri cu persoanele apropiate. Sunt momente favorabile de a schimba informatii cu ceilalti si de a te relaxa alaturi de cei dragi.

Pe de alta parte, esti tentat sa desfasori activitati intelectuale, fie continuandu-ti munca de la serviciu, fie pur si simplu studiezi ca la scoala o tema care te intereseaza in mod special. Daca esti implicat in vreo forma oficiala de instruire, fii prudent in relatiile colegiale si cu profesorii.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 30 noiembrie, #horoscop 1 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic