Horoscop de weekend: 25-26 martie 2017

Duminica, 26 Martie 2017, ora 07:40
7767 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Cele doua zile de weekend vor fi ca o gura de aer proaspat pentru nativii in berbec. Dupa o perioada aglomerata, a venit momentul sa te relaxezi. Meriti o pauza, iar partenerul de viata o va face deosebita.

Taur

Abia iti amintesti ultima data cand ai stat ore in sir de vorba cu un prieten bun, iar acesta tocmai te anunta ca va veni in vizita si nici nu trebuie sa se grabeasca. O sa petreci si mult timp prin magazine.

Gemeni

Crezi in ideea unui prieten si in ceea ce vrea sa faca. Tocmai de aceea ii vei promova cauza si ii vei fi alaturi pentru ca acest concept sa ajunga la cat mai multi oameni.

Rac

Lasa toate grijile pentru o alta data si acum bucura-te de timpul liber alaturi de cei dragi. Cu greu reusiti sa va faceti programul in asa fel incat sa luati masa impreuna sau sa stati la povestit si acum trebuie sa profiti.

Leu

Trebuie sa te gandesti la argumente puternice pentru a-ti sustine cauza. Oamenii pe care trebuie sa ii convingi sunt foarte puternici, insa acest fapt nu te descurajeaza deloc.

Fecioara

Esti foarte preocupat de bunastarea unei persoane si te-ai ignorat multa vreme. Concentreaza-te mai mult asupra ta, pentru ca pierzi timp pretios. Asculta muzica relaxanta, citeste o carte recomandata de un prieten sau pur si simplu dormi pentru a-ti incarca bateriile.

Balanta

Vei fi foarte ocupat in aceasta perioada. Te vei ocupa de ceva ce tine de locuinta - poate chiar o mutare sau schimbarea mobilei. Vei impresiona o persoana care va dori sa ii oferi niste sfaturi.

Scorpion

Ramai acasa pe cat de mult posibil, pentru ca amicii vor sa iti faca o surpriza si ar fi neplacut sa nu te gaseasca. In plus, sunt sanse mari sa primesti un cadou. Este in avantajul tau sa nu pleci.

Sagetator

In jurul tau se poarta discutii despre un domeniu despre care nu cunosti amanunte, dar vrei sa inveti. Iti este foarte greu sa nu spui nimic, dar este indicat doar sa stai si sa asculti.

Capricorn

Ai impresia ca cineva te chestioneaza fara sa iti spuna acest lucru si te simti incoltit. Nu vrei sa fii nepoliticos, dar nici nu iti place sa intre cineva cu bocancii in viata ta si va trebui sa impui niste limite.

Varsator

Dezbati ore in sir cu cineva un subiect care ar putea sa aduca schimbari in viata ta. Nu esti multumit 100% de aceasta modificare si ridici niste pretentii. Duminica va fi ziua destinata odihnei.

Pesti

Ai realizat ceva foarte important pentru tine si cei dragi si acum sarbatoriti. Asteapta-te la vizite neanuntate si sa adormi foarte tarziu. Cu toate ca nu vei sta o clipa o sa incepi saptamana cu multa energie pozitiva.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 25 martie, #horoscop 26 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic