Horoscop de weekend: 23-24 septembrie 2017

Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 07:55
8726 citiri
Horoscop de weekend: 23-24 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

In prima parte a weekendului o sa alergi pentru a te pregati pentru cea de-a doua, cand vei fi gazda sau vei merge la cineva in vizita. Vei fi in compania unor prieteni foarte buni. Se va intampla ceva ce te va face foarte puternic.

Balanta

Un aspect pe care il considerai lipsit de importanta acum devine factor de decizie. Sapi adanc intr-o chestiune sentimentala. Trebuie sa tragi linie si sa faci calcule. Este obiectivul de care ai nevoie pentru a te asigura ca alegi in mod corect.

Scorpion

Este important pentru tine sa faci ceea ce iti spune inima. Asigura-te ca nu te opresti la dorintele altcuiva. Poti sa le indeplinesti, dar sa nu le lasi pe ale tale pe locul doi.

Sagetator

O sa inveti o lectie importanta despre tine insuti. E minunat sa fii conectat cu sentimentele si emotiile tale, dar ai parte de reactii pozitive din partea unor oameni care traiesc zi de zi cu tine si care te vor ajuta sa fii o persoana mai buna.

Capricorn

Descoperi o pasiune comuna cu cineva cu care nu ai avut o legatura stransa pana acum. Bucura-te de aceasta scanteie, lasa-te purtat de val si cine stie unde va va purta destinul.

Varsator

Cineva iti cere opinia vizavi de un lucru personal si important pe care vrea sa il faca. Daca nu te simti 100% stapan pe subiect, retrage-te din discutie, pentru ca il poti influenta intr-un mod negativ.

Pesti

Fii deschis catre propuneri noi, venite chiar si de la cine nu te astepti. Ti-ar fi usor sa te blochezi in rutina, dar nu trebuie sa o mai faci. Iesi din zona ta de confort.

Berbec

Cineva cu o personalitate la fel de pronuntata ca a ta are un alt punct de vedere decat tine si vor iesi scantei. Trebuie sa ramai calm. Asigura-te ca in cele doua zile de weekend iti faci timp si pentru odihna.

Taur

Te-a nemultumit ceva recent, dar lasi totul in urma si te bucuri de linistea din jurul tau. Trebuie sa iti incarci bateriile pentru perioada urmatoare. Fa ceva ce nu ai mai facut pana acum.

Gemeni

Daca vrei sa canti, canta. Daca vrei sa te joci, joaca-te. Daca vrei sa sari, sari. Fa ceea ce simti, fara sa te uiti la ce este in jurul tau. Ofera-ti sansa sa te bucuri in felul tau.

Rac

Este important sa te simti inteles, asa ca asigura-te ca folosesti cuvintele potrivite atunci cand vrei sa comunici ceva. Petreci timp cu o persoana foarte draga pe care o redescoperi.

Leu

Te pui pe treaba pentru a schimba ceva ce nu este confortabil. Nu fugi de munca, de efort, de oboseala. Esti pregatit pentru orice urmeaza.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop 23 septembrie, #horoscop 24 septembrie, #horoscop 2017 , #Horoscop 2017